לריב עם ההורים...

amitoosh.

New member
לריב עם ההורים...

כתבתי על זה כבר בפורום על בנים ועל בנות. ובגלל שאני יודע ומכיר אתכם אנשים, ואני יודע שאתם תוכלו לעזור לי בהגינות ובנבונות. עד תחילת השנה הזאת, תמיד הייתי מסתכל על אחותי הגדולה רבה עם ההורים שלי, ולא האמנתי, הסתכלתי, וידעתי, הייתי פשוט משוכנע שאני לא אריב עם ההורים שלי ואני אתאפק. בתחילת השנה הזאת התחלתי לריב עם אמא שלי הרבה, ועכשיו זה באמת הרבה, כל כמה ימים ריב, אמרו לי בפורום עצות טובות, למשל, לנסות לדבר איתם להקשיב למה שהם חושבים (ההורים) ולהגיד את הגרסה שלי אבל ההרגשה שלי היא, שהם דבוקים רק בדעות שלהם, הם לא מוכנים לשנות את דעתם, רק הם צודקים, אז כשאני אומר את הגרסה שלי, היא ישר פסולה, וזה עדיין מעצבן אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות. אני מנסה לדבר, אבל זה לא הכי עוזר. ואני רק מתעצבן יותר ורב איתם יותר, ואז מתחילים צעקות. ואני מתחיל כבר לשנוא את זה. איך אני מפסיק את הרפלקס הזה שלריב איתם כשהם טיפ טיפה מעצבנים אותי?. ממני, עמית בן 11 וחצי. ושוב , שנה טובה לכולם...

sharon91

New member
בזמן שקראתי את ההודעה שלך..

צרחתי על אחותי. אם תלך כמה הודעות למטה בפורום.. תראה שכתבתי שאני כבר לא רבה עם האחים.. אז הנה.. הפתעה.. הרבה זמן לא רבנו, באמת. היא פשוט באה הביתה ורצתה שאני אתן לה את המחשב.. אבל אני באמת עסוקה עם המחשב עכשיו.. גם כי ניסיתי לעשות העברת אנרגיות בין הצ`אקרות בגוף, אם זה אומר לכם משהו, והייתי צריכה טראנס כדי שיעזור לי להתרכז.. והיא הפריעה לי כמה פעמים באמצה, וגם כי פשוט בא לי להיות בחדר שלי ולשמוע מוזיקה.. וזה ממש מעצבן, כי היא אומרת לי- את לא עושה שום דבר חשוב.. בלה בלה בלה, כאילו שהיא יודעת מה אני עושה.. ועכשיו, חבר שלה התקשר וביקש שאני אתן לה את המחשב.. נו באמת.! אז הסברתי לו שאני עוד מעט הולכת ואז אני אביא לה אותו.. ואז הוא ביקש אותה.. אחרי שתי דקות היא מתחילה לבעוט לי את הדלת של החדר (היא בת 21 דרך אגב..) ואז פתחתי את הדלת קצת ושאלתי אותה :``מה את שפויה?`` וכאלה.. ואז היא התעצבנה שאני לא מביאה לה את המחשב.. ואז התחלתי לצרוח עליה בלה בלה בלה.. אני מקווה שהיא הבינה..

שלומצי

New member
אחים גדולים.

תמיד רציתי אחים גדולים, ובמיוחד אח גדול. אף פעם לא נראה לי הגיוני שאני הייתי יכולה לריב איתו.. סתם, סתם מחשבה דבילית...

sharon91

New member
אח גדול זה טוב..

יש לי שניים, וגם שתי אחיות.. אחד מהם גר בארה``ב אז אני לא ממד מכירה אותו.. אחת גרה בדרום.. יש לה שלושה ילדים וזה סבבה.. אחד מסתובב.. ואם הוא לא לומד הוא יסע איתי לסיניי בעוד חודש.. ואחת קצת מעצבנת לפעמים. אבל מילא.

שלומצי

New member
השיטה שלי?

היא כמובן לכתוב. אני יודעת שזה לא יעזור, אני אגיד את דעתי, והם את דעתם. אחר כך אני אצרח את דעתי, והם יצרחו בחזרה. אחר כך אני אעליב, ארביץ, אשתולל, והם יתעלמו. ככה זה! אז במקום כל זה, אני פשוט יושבת ומוציאה את האגרסיות על הדף. יודעים מה? לפעמים, נשארים ביד דברים ממש טובים, ואני אפילו מעבירה להם לקרוא. כשכותבים מכתב, לצד השני יש אפשרות לקרוא בנחת, להקשיב למילים, להבין מה אתה רוצה להגיד, ולא ישר לתקוף בחזרה...

למעלה