לריאם

ashmash

New member
לריאם

שלום אני טס בעוד מספר ימים לדרום אפריקה. אני מתכנן לטייל בפארק קרוגר, שלמיטב ידיעתי הוא אזור עם מאלאריה. רציתי לדעת מה הם הסיכונים שאני לוקח בעת נטילת לריאם (התרופה נגד מלאריה) והאם מומלץ לרכוש את התרופה בדרום אפריקה (יש לי בבית רק שלושה כדורים מאחי)? כמו כן אשמח לשמוע המלצות בריאותיות נוספות הקשורות לדרום אפריקה. אלעד

קובי כ

New member
תשובה לאשמש

אשמש שלום, מקווה שלא איחרתי ועוד לא נסעת (לפי התאריך אני מבין שלא איחרתי). על לריאם תוכל ללחוץ כאן ולקרוא. זה מידע הלקוח מאתר על תרופות באינטרנט ואני מניח שהוא ייתן לך תשובה מספקת. הייתי ממליץ לך לרכוש את הכדורים בארץ (עם מרשם רופא) ולא בדרום אפריקה. בקשר להמלצות בריאותיות על דרום אפריקה - היות ואינני תרמילאי - הייתי מציע לך לפנות למשרד הבריאות, או לחלופין לפנות לפורום תרמילאים בתפוז. מקווה שמידע זה רלוונטי עבורך. בברכת חג שמח, נסיעה טובה וטיול מדהיםשיהיה לך

ashmash

New member
למה לא בדרום אפריקה?

סה"כ מדובר במדינה מערבית ואני מני שהרופאים במדינה מבינים במלאריה לא פחות טוב מאלו שכאן, אם לא יותר (סה"כ בישראל אין מלאריה כבר כמה שנים טובות).

ashmash

New member
ועוד שאלה קטנה לגבי מחיר

כמה אמורה לעלות לריאם בארץ? האם ניתן לקנות כדורים בודדים?

קובי כ

New member
דרום אפריקה

לא ממליץ לקנות שם תרופות משום שהחוק שם לגבי תרופות איננו ידוע לא לך ולא לי. לא זוכר את המחיר המדוייק של התרופה. מדובר במשהו כמו 250 ש"ח לשמונה כדורים. ואכן ניתן לרכוש כדורים בודדים. בברכה,

למעלה