לרחלי......

לרחלי......

קודם כל אני מקווה שזה בסדר שאני קוראת לך רחלי. הייתי חייבת להידחף כך בהודעה חדשה ולא להגיב להודעה שלך כי רציתי שתראי שתשימי לב שתביני איך אני מרגישה וכמה אני מחכה כבר לפגוש אותך ולא משנה לי אפילו אם את גרה בצריף רעוע בלי כסא לשבת אני אשב על הרצפה ואוהב את ביתך כי אני יודעת שהבית האמיתי שלך נמצא בליבך. השתפכתי קצת כי הלב שלי קופץ כשאני חושבת עלייך ועל השמחה האמיתית שלך אני מקנאה בך ואוהבת אותך ואני יודעת שהרגשה זו לא תשתנה גם שאראה אותך. מחכה בקוצר רוח למפגש את הפרטים הטכניים אני מניחה שנפתור במהרה בעזרתו של מעגלים המקסים שגם אותו (אותך) אני מאד רוצה לפגוש. את הצלחת לקלף את כל שכבות ההגנה שלי ולהגיע אליי תודה לך על ההזדמנות. בנתיים
חם מאד ואוהב טל

../images/Emo24.gif טל-שלי ../images/Emo24.gif

וואו רק עזבתי את הפורום לזמן קצר, לראות מה קורה במסחר (אופס אפילו בטעות יצא לי חרוז
), והנה חזרתי לגיחה נוספת ומה רואות עיני
וואו אין מילים לתאר-איזו הודעה השארת לי כאן , הלב מתחמם מזל שהמזגן עובד , שלא יהיה פה רתיחת הלב מאהבתך שחדרה אליו דרך כתיבתך
. מה אומר לך יקירה, ביתי הצנוע ממש פחות מדאיג אותי במפגש, עם זה מסתדרים, נשיב אותכם אחד על השני
, או כמו בתמונות בית ספר יסודי הגבוהים יעמדו מאחור , והנמוכים ישבו שלא יתעייפו
כולי נרגשת היום מהחום הנפלא שקיבלתי ממכם, כאילו עוד שעה אני עומדת לפגוש אותכם. וואו ביום האמיתי אני בטוחה שברגעים הראשונים ממש אתרגש (מקסימום ארוץ מהר לחדר לבדוק את הדופק) אבל זה יעבור, טוב עם חוש ההומור שלכם מתח יהפוך לצחוק. טלוש-את פשוט מקסימה , הבכת אותי עם ההודעה
המון אהבה רחל-נשמה

למעלה