לרות שלום

לילך156

New member
לרות שלום

הי רות , אבקש את עזרתךבנושא פתיחת קורסים לתפירה. הנני מעצבת ותדמיתנית מעל 22 שנה,וכרגע אני בשלבי מכירת המיפעל שלי,והייתי רוצה לפנות להוראה. באזור מגוריי(השרון)יש מס' רב של מתנסים,והייתי רוצה ללמד בהם תפירה וגיזרה. לפי מה לדעתך עלי לתמחר את שכרי?לפי המחיר לשעה ?לפי קורס?ומה טווח המחירים המקובלים?וכמה תלמידות כדאי לכלול בקורס כך שכולן תקבלנה תשומת לב. בתודה,לילך.

תשובה

ראשית רות תעדר מן הפורום לפחות עד מחר ולכן אענה במקומה. התשובה שאכתוב מורכבת את נמצאת בשלב משמעותי בחיי הקריירה שלך , גם החלפת מקצוע וגם סגירת עסק קודם. אומנם בשני התחומים העיסוק הוא בטקסטילים, אך הוראה היא ענין נפרד לייצור לפני שתחלי בהתקשרות עם מתנסים, ותיכנון העסק החדש, כדאי לבחון קודם את הכישורים שלך עם עצמך ואולי אפילו לדאוג ליועץ עיסקי או מאמן. תימחור הוא קודם כל שאלה של עצה וביקוש, ומצד שני הקמת מערכי שיעור תלויה בכישורי ההוראה שלך ובקהל היעד.

לילך156

New member
תשובה לעדי

שלום עדי ותודה על תשומת הלב. עדי היקרה אינני נמצאת בשלבי התחבטות מה עלי לעשות והאם יכולתי לעשות, שאלתי שאלה פשוטה וקיבלתי "ניתוח של מצבי" שוב תודה רבה על האי תשובה.

רות מלר

New member
ללמד במתנסים

במקום מגוריי פתיחת קורס במתנ"ס מותנת בכך שהמדריך מקבל את שכרו מהמתנ"ס המתנ"ס מבצע את הרישום הגביה, והמדריך הוא שכיר חוג . שכר המדריך קבוע ואינו משתנה ביחס לגודל הקבצה. אין לי מושג כמה משלמים למדריכים. בהצלחה

לילך156

New member
תודה רות

בוקר טוב רות, תודה על תשובתך,מכיוון שיש לי ע.מ. אני יכולה לתת חשבוניות על שכרי. אבדוק יותר לעומק את מדיניות המתנסים במקום מגורי, המשך יום נעים ,ושוב תודה.

לילך156

New member
שאלה לענתוש

הי ענתוש ותודה. הייתי רוצה לשאול אותך עוד פרטים,האם תוכלי להשאיר לי מס' טל'

ענתוש 24

New member
אפשר במסרים

בכל מקרה עשיתי את הקורס לפני 7 שנים, אז אני לא זוכרת כמה עלה.

למעלה