רותם אני שולח לך תמונה.הברנדי מהם זכה באיזה פרס.בתערוכה של חקלאים. השנים האחרים אין לי מושג מה הם.חיפשתי רק דברים לא מוכרים.ויש לי גם כמה תחתיות של בירה.ראיתי פרסומות יפות מאד אבל חששתי להביא איתי מפני שהם היו מזכוכית.מודפסים על מראה.יללה ביי אברהם
אז ככה.הפעם אתה תדיר רגליך ותחפש לי אחד מיל מנדט משנת 35 או 40. ואז הבקבוקים בדרך אליך.כולל כמה תחתיות של בירה.וגם פרוספקט של יצרן הברנדי.הוגן נכון? אברהם
אני מניח שאתה מאוד מקצועי בעניין המטבעות אבל לי באמת אבל באמת אין שמץ של מושג על מה אתה מדבר.המטבעות שאז הבאתי לך במקרה מצאתי אצל סבתא אבל אין שם דברים אחרים-הכל הבאתי לך.אני מניח שאם זה חסר לך אז זה דבר שהוא לא זול מבחינה כספית ולכן צורך השקעה כספית שאני לא בטוח שהייתי רוצה להשקיע בתמורה לאותם בקבוקים.אומנם הם יפים והבאת אותם במיוחד אבל הם לא באמת באמת מה שאני מחפש,הסיבה היחידה שאני רוצה אותם זה בשביל הסמיליות ובשביל לשמור על קשר עם חברי הפורום.אם יש משהו אחר שאתה רוצה אני אנסה לחפש.זה לא שאני כמוך שהולך לשוקי פשפשים או לחפש מציאות-אין לי את הכלים לזה ואני מאמין שהדברים הטובים ביותר באים מאספנים ולא מהרחוב. שלך רותם
אם נרצה, שנינו ובכלל מישהו מהפורום, משהו ממך, נשלח לך כסף, ותקנה בעצמך, כי עכשיו אני ממש עסוק בלימודים ואין לי לב לטרטר את אבא שלי לכל מיני שווקי פשפשים, שגם ככה מלאים בזיופים... זוהי רק עמדתי האישית! תמיר.
רותם סליחה אם הבקשה שלי גדולה אליך.תאמין לי שאם היתי גר במרכז הארץ לא היא לי שום בעיה להשיג כל דבר.להשיג דברים שאתה אוסף זה קל מדי .לשבת ליד המחשב ולבקש מתנות.ואם תמיר אתה קורא את המסר הזה.זה גם מכוון אליך. ולגבי ערך המטבע שאני מחפש הוא בערך של שקלים בודדים בלבד.ויותר מזה אני בכלל לא מקצוען כמו שאתה חושב.אני לגמרי בתחילת הדרך לאספנות מטבעות. אני מקווה שלא נפגעתה.ושוב תנסה לברר בין חברי הפורום מה הערך של מה שביקשתי לפני שאתה תוקף.הבקבוקים שווים הרבה יותר בידידות אברהם
לתמיר.הפעם הזאת תשוטט ותמצא לי מטבע מנדט.אחד מיל משנת 35 או 40. ואז הקט-בוקים בדרך אליך.כולל פרוספקט של יצרן הברנדי.וגם כמה תחתיות של בירה.הוגן לו? אברהם