לרותי

dazy2

New member
לרותי

עכשיו גיליתי את הפורום הזה.לאחרונה מתעניינת בנושא. נאמר לי ע"י מספר נומרולוגים שביני לבין האקס יש קשר מאוד חזק מגילגול קודם.איך אפשר לבדוק זאת? והאם כשמדובר בקשר קארמתי בין בני זוג התיקון שלהם הוא בעצם בזוגיות?

רותי 11

New member
dazy2 יקרה ../images/Emo140.gif

ברור שאלך ולאקס שלך יש עבר (גלגולים) משותף בעצם כל מי את מכירה בחיים האלה את מכירה מגלגולים קודמים. לבדוק את הדברים האלה אפשר גם בתקשור זאת הדרך הקלה ביותר השאלה היא מה רוצים לבדוק. לא כל קשר קארמתי חייב להגיע בצורת זוגיות, יש לנו קשרים קארמתיים עם הרבה אנשים וכל אחד מגיע בתלבושת שונה.

dazy2

New member
הי

תודה שענית לי אילו פרטים צריך לצורך זה?

dazy2

New member
הי

אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שנהיה עוד יחד (הייתי לפני שנה אצל מתקשרת שאמרה לי שזה לא סוף פסוק...) למרות ניסיתי ,לא מצליחה להתנתק ממנו

רותי 11

New member
dazy2 יקרה

גם אני מקבלת שזה לא סוף פסוק אבל יש פה הרבה דברים שמוטלים על הכף לכן לא נראה לי שזה יהיה בקרוב או כל כך חלק. לדעתי את צריכה לעבוד עלהחלק שבך שמאוד זקוק לו וזה קורה מהסיבות הלא נכונות, את צריכה להרפות והדברים יזרמו אחרת.

dazy2

New member
לרותי../images/Emo13.gif

מודה לך מאוד על התשובה. סתם מתוך סקרנות,מעניין אותי איך את מקבלת את המסר...שהרי לא מסרתי שום פרטים.

רותי 11

New member
הי מתוקה

להדרכה שלא נמצאת בגוף מספיקה הכוונה הם מזהים את האנרגיה שאחרי הניק

dazy2

New member
רותי ,שבוע טוב

זאת אומרת שיש לי למה לצפות...?

רותי 11

New member
זאת אומרת שאת

צריכה יותר להתמקד ברצון שלך להמשכיות הקשר. ולהתחיל להתמקד בדבר האמיתי שלשמו הקשר נוצר מההתחלה

dazy2

New member
רותי

זה לא תלוי בי.מבחינתי המטרה היתה להתחתן,אבל הוא כנראה מפחד ובורח מזה ואין לי מה לעשות בנדון צריך שניים לטנגו...

רותי 11

New member
את צודקת שצריך 2 לטנגו

אבל כל מה שקורה לך תלוי בך. הגעתם לכאן לא סתם כמו שאת יודעת זה קשור לשיעור או תיקון שבאתם לבצע ביחד, קרה משהו בדרך ונכנס קושי שלא עמדתם בו, שיניתם את התסריט הראשי לכן זה עדיין בפוטנציאל וכמו שאמרתי לך תחשבי על הצרכים שלך ש"אומרים" לך שאת באמת זקוקה לו תבחני אותם לעומק ותראי איפה את באמת עומדת ועל מה את באמת צריכה "לעבוד".

dazy2

New member
תודה על ההתייחסות

את בעצם אומרת שהתיקון שלנו קשור לזוגיות? אחרי שנה ,אני למדתי שאני צריכה להיות יותר אסרטיבית ולעמוד על מה שאני רוצה,עובדה שאחרי שאמרתי את שלי הוא ניתק את הקשר. דיברנו כמה פעמים ביוזמתי,אני מבחינתי עשיתי הכל כדי שהקשר יצליח,אבל נראה לי שעכשיו תורו "לעבוד"על הנקודות החלשות שלו...לפעמים צריך פשוט לחכות ולתת ליקום להפעיל את החוקים והטיימינג שלו

dazy2

New member
שאלה אחרונה

סליחה על הטרחה...ה"תסריט הראשי" הוא שנהיה זוג?

למעלה