לרותי,

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
לרותי,

היי, בשנתיים האחרונות אני יוצאת עם אדם מדהים,אמנם אנחנו רק בני 20 אבל ברור לנו לחלוטין שנתחתן (מתי?....:)) וממש טוב לנו ביחד :) את יכולה להגיד איזה סוג של קשר היה בנינו בגלגולים קודמים? הוא קשור לתיקון כלשהו שלי? את יכולה לספר על גלגול מעניין שהיה לי?יש סיכוי שמתישהו הייתי בגלגול כלשהו באנגליה משהו שקשור לשם? תודה רבה לך על הזמן! ערב טוב לך!

lene

New member
ראית את ההודעה שלי?..

מקווה שתעני לי,אני מאוד סקרנית לדעת:) תודה לך.

רותי 11

New member
lene יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל עם אנגליה - אני מקבלת סקוטלנד, שזה גם באיים הבריטיים, אני רואה אותך חייל, שומר שם באחת הטירות או הארמונות משהו כזה. לגבי הבחור - אני רואה קשר של אוהבים אני רואה אתכם זוג אוהבים צעירים - אהבה יפה רגועה יציבה אני רואה אתכם יושבים נראה כמו שדה נשענים על גדר או משהו כזה - הוא רוכן כלפיך ומגיש לך פרח שקטף (ממש רומנטי) אני לא מוצאת שם משהו דרמטי באותו גלגול. בגלגול אחר שלכם אני רואה אתכם, צועדים במצע, של כלי נגינה, אותך אני רואה ראשונה, מובילה, הוא אחרייך אתם ביחד שם חברים באותה להקה אני לא מוצאת שהייתם שם זוג, הייתם ידידי נפש ולא יותר. כששאלתי אם היה לך גלגול מעניין התמונה שראשונה שעלתה לי היא שהיית רקדנית בטן אקזוטית.

lene

New member
תודה לך רותי,

מבחינתך את רואה אותנו ממשיכים להיות יחד? ד"א-אם אנחנו בקשר כזה מדהים כבר כמה גלגולים,מה בעצם אנחנו אמורים ללמד האחד את השנייה בגלגולים שלנו?

למעלה