לרותי 26

orr300

New member
לרותי 26

נכון שהפיברו אינה מחלה ולא גורמ ת לנכות אבל אם הבן אדם מוגבל בפעילות שלו בתיפקוד עצם זה שהוא צריך לחשוב שהכל בסדר
זו ההגדרה של נכות אין מה לעשות . איך מנהלים את החיים אחר כך כל אחד ימצא מה מתאים לו
דווקא ההכרה במוגבלות נותנת את הכוח לנהל את עצמנו יותר טוב ואני חושבת שגם הגיל וגם אם יש מחלות נוספות משנים את המצב הכללי
גם אם נגיד בלי סוף שאני לא חולה או נכה זה טוב לפסיכולוגיה של המוח וזה טוב אבל זה עדיין לא משנה את העובדות בשטח

ruthi26

New member
ברוררר לי

צודקת הרבה פעמים הכאב גורם לנו להרגיש ממש רע, וכשרע מאוד קשה לחייך, אבל יחד עם זה מנסה ממש בכל הכוחות, לא להיגרר ולרדת, למרות שזה מאוד אנושי

מנסה לעשות מדיטציות וכל מיני דברים, צריך למצוא את מה שמרגיע אותנו, ונותן לנו תחושה טובה, והכל מ רגיש קצת אחרת, לא אומרת שאפשר להצטרף למרתון, אבל התחושה אחרת, שהגוף רגוע יותר

זה לא שאני אופטימית ללא תקנה, לא קל לי בכלל, יש לי אוסף של בעיות, אבל לא נותנת לגוף שלי כל פעם לנהל אותי, גם לא מבקשת רחמים מאנשים, לא רואים את זה על פני השטח, רק רואים ומרגישים שכואב לנו, ולאנשים ממש אין סובלנות וסבלנות, אומרים נו יעבור לך, קחי כדור.. נו נו אם זה היה עוזר.....

אז מאנשים שלא מבינים, ויודעים לתת לנו להרגיש בדאון להתרחקקקקקקקקקק כמה שיותר רחוק

ולזכור שקשה כעת, אבל עוד מעט אולי יהיה קל יותר, זה עניין של השקפה וראייה של החיים, אני לא טיפוס מוותר, טיפוס לוחם, יודעת לא תמיד זה טוב, אבל לפעמים כן

את נשמעת כועסת, את האחרונה שצריכה לכעוס, ממש לא, לא היתה לי שום כוונה להכעיס או להעליב או מ שהו כזה, ניסיתי לעזור, סיפרתי מה שטוב לי, כמובן שתבחרי לנכון את מה שטוב לך

אם יש שגיאות סורי, לא קוראת את מה שאני כותבת מקווה שתסתדרי

ruthi26

New member
דרך אגב

אני הרבה יותר גדולה ממך.... ולא מחשיבה את הגיל שלי, כגיל מבוגר

ויש לי 4 ילדים, ועוד כל מיני, אבל לא חושבת את עצמי נכה, למרות שאני וואחד נכה (נעזרת בקביים, ועוד כהנה וכהנה) חלק ממני ומי שחושב לרחם שירחם, אני לא מרחמת על עצמי, אלא חיה עד כמה שיכולה ומשיגה את הטוב ביותר שיכולה ומסוגלת עבור עצמי, כי ככה אני

דרך אגב לא תאמיני אבל פסיכולוגיה של המוח כן משפיעה לחיוב ולטובה, אל תכעסי על עצמך, תזרמי עם הגוף שלך (נו זה המילים של המדקר שלי)

orr300

New member
לרותי26

לא אני ממש לא כועסת וסליחה אם לא הבנת אותי אני רק רציתי להגיד שהאנשים לא רואים במחלההזו נכות ובגלל זה לא מבינים
אבל אנחנו שחיים את זה יודעים כמה קשיים יש לנו דרך הגב ביתי הגדולה יותר מבוגרת מבנך והאחרון שלי בן 18 העיקר להישאר עם מצב רוח טוב ותמיד להחזיק אתהראש מעל המים יום טוב

ruthi26

New member
יפה יפה

כן יפה, אז את יודעת מה זה טיפש עשרה, נשאר לך אחד, לי יש 2 עכשיוווווווו בעעעעעעעעעעעע

הגדול שלי בן 25

צודקת במיליון אחוז, כמה שיותר להחזיק את הראש מעל למים, ואת יודעת שאי אפשר לקבל סובלנות והבנה מאנשים, מי שמאוד לא נחמד איתך, לא צריך להיות חבר או חברה שלך

וזו כן נכות, לא יודעת כמה מקבלים, חיה מבינה בזה יותר

למעלה