לרותי שלום

in bliss

New member
לרותי שלום

עכשיו לראשונה ראיתי את הפורום וגם אני סקרנית לדעת מה הייתי בגלגול הקודם שלי, והאם היה לי איזה קשר בגלגולים קודמים עם מישהי שיצא לי להכיר בשנתיים האחרונות, ולא מזמן סיימה את הגלגול שלה בתור האדם שהכרתי... הייתי מעונינת לדעת האם את יכולה לתקשר איתה (והאם היא רוצה בכך?) , והאם היא צופה ממקומה עלינו, האם היא שומעת את כל מה שאני אומרת לה , והאם הקולות שאני שומעת בראשי הן באמת תשובות ממנה? האם יש לך גם איזה מסר עבורי? מה הכיוון שלי צריך להיות כעת? לאחרונה אני קוראת את ספר ההמשך ל"מסע הנשמות" של מייקל ניוטון (לא קראתי את הראשון עדיין), האם הדברים שהוא כותב שם אכן אמיתיים ומדוייקים? אשמח מאד אם יש לך תשובה לשאלותי, קחי את הזמן להתייחס אליהן. תודה.

רותי 11

New member
in bliss היקרה ../images/Emo140.gif

ראשית אני אתחיל בספר מסע הנשמות שזה אכן נכון מה שנכתב שם נכון שיש עוד עומקים שהוא לא הגיע אליהם אבל בגדול זה אכן ככה. לגבי אותה אחת שסיימה - ולגבי כל אחד אחר שאת מכירה בחיים האלה את כולם ללא יוצא מן הכלל את מכירה מתקופות חיים אחרות שלך, אחד יותר ואחד פחות אבל כולם ללא יוצא מן הכלל מוכרים לך מתקופות חיים אחרות. אותה אחת בהחלט צופה עלינו ובהחלט רואה מה שקורה איתך ועם היקרים לה. היא בהחלט שומעת אותך ואת התשובות שאת שומעת בראש שלך הם ממנה- ואת יכולה לזהות את זה שכאשר את שואלת שאלה התשובה שלה היא מיידית היא התשובה הראשונה שאת שומעת זה בעצם תקשור. אני לא יודעת אם היא רוצה שאני אתקשר איתה, אבל את בהחלט יכולה לעשות את זה גלגול קודם שלך היה: אני רואה שאת היית תינוק שמת בגיל פחות משנה, את מתת מדלקת ריאות חריפה שהסתבכה.

in bliss

New member
תודה..

אני מתקשה לתפוש את מה שאת אומרת בראש, אבל מסוגלת להרגיש. אני מרגישה כלפיה קרבה מאד ייחודית ועמוקה ועניין אותי מה היא הייתה עבורי בגלגולים קודמים? קרובת משפחה? חברה? לשאול אותה אם היא רוצה שאני אתקשר איתה? את יודעת איפה היא נמצאת עכשיו? מה היא חווה? לאן היא ממשיכה מכאן? רק אני יכולה לתקשר איתה ולקבל ממנה כיוון להמשך חיי? תודה שהקדשת לי מזמנך

רותי 11

New member
עדיף שתתקשרי עם

ההדרכה הישירה שלך או עם האני העליון שלך כי זה הכי נכון לך זה שהכרת אותה לא אומר שהיא בהדרכה שלך הכי נכון זה לתקשר עם ההדרכות הישירות שלנו. ולגבי המקום שהיא נמצאת באמת הספר שאת קוראת יעזור לך להבין בעיקר הספר הראשון

in bliss

New member
מה הכוונה

ההדרכה הישירה שלי? ואיך בדיוק מתקשרים איתה? אין לי את הספר הראשון בינתיים, רק את השני..

רותי 11

New member
לכל אחד מאיתנו יש

הדרכה ישירה לכן אם את מנסה לתקשר עדיף לזמן את ההדרכה הישירה שלך ולא לנסות לתקשר עם נשמות שאת לא מכירה או לא יודעת איך

למעלה