לרותי...שאלה

dazy2

New member
לרותי...שאלה

האם זוגיות שלא התממשה בגילגול קודם,צריכה להתקיים בגילגול הזה?

רותי 11

New member
לא בהכרח- זה תלוי בנשמות

עצמן, עד כמה הם היו "מתוסכלים" לדוגמא שאותה זוגיות אלא התממשה ועד כמה זה היה חשוב להם ולכן הם החליטו לסגור כאן מעגל זה ממש ממש לא מחייב שיקרה כאן, אפילו לא מחייב להיפגש בכלל בגלגול הזה.

KerenOr9

New member
רותי ודייזי שלום, עיניין אותי מה שדייזי כתבה

כי בתיקשור שעברתי מול מתקשרת לגבי קשר שלא התממש עם בחור מסויים.. נמסר לי כי היינו בגלגולים קודמים יחד וזה לא הלך. אני לא מבינה אם כן, למה סגירות מעגל זוגיות אמורות להיחוות בכזה כאב במידה והתיקון שלהן לא בגלגול הזה. זאת אומרת, השאלה שלי אומרת שאם נגיד והתיקון הוא לא יהיה מול אותו אדם בגלגול הזה, אז זה מחייב שהנשמה שלי תחזור בגלגול הבא יחד עם נשמתו ושוב - בעיה. אז למה אי אפשר לפתור את זה כאן ועכשיו? העיניין הוא שכשקיבלתי תשובות מהמתקשר, הוא ענה לי בידיוק על סיטואציות שראיתי בחלומות שלי לגבי אותו אדם (מבלי שחשבתי עליו). השאלה שלי איך אני מממשת את אותו תיקון נניח או ייעוד עם אותו אדם. זאת אומרת - שאם בגלגולים קודמים - פעם אחת אני רציתי אותו ודחיתי ובגלגול שלאחר מכן - הוא רצה.. ועכשיו אני לא רוצה.. והמסר הוא איך לדעת לתת בזוגיות.. איך אפשר לדעת שאפשר להיות "מעל" הסיטואציה הזו? איך אפשר לדעת מהו באמת היעוד של אותו אדם לגביך? - כי הדברים לא קיבלו מימוש וזה נוראי לחוות אדם לאורך כל כך הרבה שנים ולא לממש את זה. איך מקבלים את הידע הזה איך ומה היעוד של אותו אדם לגביך ומהו התיקון שאתה צריך לעשות לאותו אדם ובעצמך?

רותי 11

New member
KerenOr9 יקרה

שום דבר לא צריך להיות בכאב, את הכאב אנחנו מכניסים ברגע שאנחנו מכניסים את "הדרמות" לחיים שלנו, להבין שיש פוטנציאל שירדנו איתו ולא תמיד אותו פוטנציאל מתממש, אם מבחינתך עשית ואת יודעת בתוכך שעשית את מה שאת צריכה לעשות כדי לממש את אותו פוטנציאל וזה לא הלך שזה היה משהו חד צדדי, ברור שמבחינתך העניין סגור, רק מה שאני מרגישה ממך שזה לא סגור כי את עדיין כואבת את זה ולכן לא שחררת אותו עדיין. ברגע שתשחררי אותו את לא תחושי כבר כאב או החמצה. את בהחלט יכולה לממש לגבייך את אותו שיעור או תיקון עם נשמה אחרת תמיד יש לנו את "הקומבינות" שלנו כדי לסגור מעגלים, הדברים הם לא שחור ולבן יש הרבה גווני ביניים גם בבחירות שלנו, הבריאה מאוד חכמה ומאוד נרתמת לעזרתנו כדי שנוכל לסיים ולסגור מעגלים אם אנחנו מאוד רוצים כמובן. מה שאת צריכה לעשות פשוט לשחרר אותו ואם את רוצה לסגור מעגל את בהחלט יכולה לעשות את זה באופן לא ישיר. אני כבר הבאתי כאן מספר תרגילים איך לשחרר שיעורים או דברים שאנחנו תקועים איתם, אבל הכי חשוב זה לא לקחת איתך את אותו תסכול לזוגיות אחרת, להבין שמה שקרה שם לא התמשש והוא לא חייב להתממש. תשלחי את ההודעה הזאת לבריאה והדברים יסתדרו.

KerenOr9

New member
מירי, אני שנים מנסה לשחרר אותו

במודע ובתת מודע. אבל זה לא עוזר, אני עדיין חווה עניינים הקשורים אליו, גם מבלי כל קשר אליו פיזית. ניתקתי קשר פיזית. ישבתי, חשבתי, סגרתי איכשהו מעגל והשלמתי עם זה שהוא עבר. אבל משהו בו לא עוזב עדיין וזה כאילו משהו גדול ממני, מלווה כבר כמה שנים טובות. לא נתתי לדברים לסגור אותי, עשיתי החלטות ולא רציתי, דחיתי אפילו. אני עדיין חולמת עליו ולפעמים החלומות בכלל לא קשורים לרומנטיקה, גם לא חשבתי עליו. אני מקבלת מסרים כל הזמן לגביו וזה מעצבן אותי . אני לא יודעת למה. האם לדעתך אפשרי לדעת למה זה קורה? למה הקשר הזה כאילו "תקוע" בי גם אם עשיתי את הבחירה לא לממש את זה עם אותו בחור? (מאוד אהבתי אותו אבל מסיבות אובייקטיביות חתכתי את הקשר וזה מלווה אותי עד היום). תוכלי לעזור לי להבין את זה?

רותי 11

New member
אני רותי לא מירי -

אני אתחיל ואומר שאת כל המסרים שאת מקבלת לגביו ממשיכים להגיע אלייך כיאת לא משחררת אותו עדיין למרות שניתקת אותו בפיזי לא ניתקת אותו מהמחשבות שלך, זה שיש לכם את אותו קשר נשמתי ושבאתם לעשות כאן משהו משותף (על פי מה שאמרת) לא אומר שאת צריכה להמשיך ולחוות את הדברים האלה, את עדיין מושכת אותו אלייך כי יש שם משהו שמחזיק אותך אליו ולדעתי זה לא קשור בכלל למה שהיה בעבר שלכם (גלגולים קודמים) את לא משחררת אותו בגלל משהו אחר לגמרי אם תרשי לי כמובן לומר את זה, את לא באמת עושה תהליכים כדי לסגור את המעגל מולו, תבדקי מול עצמך במה זה עדיין משרת אותך אותו קשר, יכול להיות שזה לא מאפשר לך להיות במקום של נתינה מלאה במערכות יחסים אחרות שיש לך? חשוב שתבדקי את זה ואל תישעני על חיים קודמים.

KerenOr9

New member
היי רותי.. סליחה על הלבול עם השם (-:

אני לא יודעת אם באמת יש לנו תפקיד משותף בגלגול הזה.. זאת הנחה של מתקשר. זהו תחום שאני לא מבינה בו. אין לי מושג מה מחזיק אותי למחשבות עליו, שכן המסרים אני מקבלת גם כוללים דברים באופן כללים עליו, שמסתברים נכונים בדיעבד.. ואז אני נבהלת קצת. איך אני יודעת מה התפקיד של הגבר הזה בחיי, בגלגול הנוכחי.. והאם אני קשורה אליו גם מגלגולים קודמים? קרה שם משהו? אשמח להכוונה שלך

רותי 11

New member
מן הסתם המתקשר ענה לך עליו

וברור שאם פגשת אותו כאן הכרת אותו כבר מגלגולים קודמים. כרגע מה שעלייך לעשות זה לקחת החלטה ולשחרר או ללכת ולסגור את המעגל מולו יכול להיות שעדיין תקועות לך בראש דברים עליו שאת לא מצליחה לשחרר ואם תפגשי איתו מאוד יכול להיות שהם יתפוגגו.

למעלה