לרותי המדהימה!

Lee Na

New member
לרותי המדהימה!

קוראת ועוקבת אחרייך ורואה כמה את עוזרת לאנשים להבין את מהותם. את מכיה אותי מניק אחר לפני מספר שנים ואת עזרת לי להתחיל בדרכי הרוחנית, בחיפוש אחר עצמי. עשיתי כברת דרך ויש לי די הרבה ידע, אבל מרגישה תקיעות רגשית, כמו חזרה לדפוסי עבר כל פעם שמשהו קצת משתבש, לא מוכנה לקבל חוסר וודאות וחוסר בטחון אך מרגישה את זה כל הזמן. אני מדברת על תחום הזוגיות והפרנסה. מודה לה' כל יום על ההתקדמות, אבל עם זאת מרגישה לאחרונה שעומדת לפני תקופת שינויים מכריעה וזה מפחיד אותי. מרגישה לבד למרות שמוקפת באנשים שאוהבים אותי. רוצה לשאול אותך האם את יכולה לראות מה קורה איתי ולאיזה תקופה אני נכנסת. איך עליי לנהוג, יקירה? תודה רבה.

רותי 11

New member
מתוקה- תודה לך על המילים החמות

סתם ככה אשמח לתזכורת - אם את רוצה את יכולה להזכיר לי בפרטי אם את לא רוצה בפורום. ולגבי השאלה שלך אני עונה על שאלות בתקשור בימי שבת, אז קצת סבלנות עד יום שבת- וכמובן תצטרכי להזכיר לי. המשך יום נעים.

רותי 11

New member
Lee Na מתוקה../images/Emo141.gif

בהחלט זוכרת אותך. אני אתחיל ואומר שאנחנו בתקופה של ניקויים או יותר נכון סיום שיעורים, הדברים חוזרים אלינו בגדול, לא ממש מוותרים לנו, וזה לטובה כי אנחנו צריכים ללמוד להתמודד עם הדברים ולא להדחיק אותם, שנת 2009 בעצם היא שנה של הוצאת דברים החוצה ובגדול, אם חשבנו שסגרנו או עברנו שיעור מסויים והוא פתאום חוזר לנו בתקופה האחרונה זה אומר שלא באמת סגרנו את המעגל הזה, אלא פשוט הנחנו לו בצד או שעשינו אותו חלקית, והייתי אומרת לאנשים שברוח אפילו יותר מקפידים איתם משום שהם נמצאים במודעות,והם כאילו לא יכולים לשחק אותה ראש קטן. לכן יש את החזרה לדפוסי עבר, זה כדי לשחרר אותם, וכל זאת כהכנה לשינוי הגדול שעומד בפתח, תראי זאת כברכה ולא במטלה. מה שעלייך לעשות בעצם זה להיות קשובה ולא לחשוש, להתבונן על עצמך מהצד לא בצורה שיפוטית, לראות איפה באמת הקושי, מה התחושות/הרגשות שעולים לך בכל מיני סיטואציות ורק לאחר שהתבוננת וכתבת את הדברים כמובן אז מגיע שלב הניתוח, זה הרבה יותר קל להבין את הדברים, אני יכולה לומר לך שאני עשיתי את אותו דבר השבוע עם עצמי וזה לקח בדיוק יומיים כדי להבין מאיפה נובעת הבעיה ואיך כמובן אפשר לפתור אותה. התקופה שאת נכנסת אליה כמו שציינתי (וזה מה שאני מקבלת) היא תקופה של התבוננות אמיתית עם כל הכנות בלי הנחות, אני גם מקבלת שלאחר התקופה הזאת וזה כמובן תלוי בך אם תעשי אותה עד הסוף וכמו שצריך מצפה לך תקופה של צמיחה מאוד גדולה וחשובה. בהצלחה מתוקה.

למעלה