לרותי היקרה

VampireLust

New member
לרותי היקרה

שלום! הייתי רוצה בבקשה לקבל מסר כללי מההדרכה שלי... אף פעם לא שמעתי מהם ככה שאני אשמח לדעת שיש שם מישהו איתי ומה יש להם להגיד על מה שעובר עלי. בשנה האחרונה עברתי תקופה כואבת וטראומתית שממנה כבר יצאתי אבל עדיין אני צריכה לסדר הרבה בלאגן בראש ולעבוד על עצמי... תודה רבה מראש כריסטינה.

רותי 11

New member
VampireLust יקרה

אתחיל ואומר שאת תמיד שומעת מהם את רק לא מודעת לכך. שימי לב ל"רעיונות" שפתאום צצים לך משום מקום הרבה פעמים זה מגיע מהם. כריסטינה ילדה אהובה אותה תקופה קשה אשר עברת הייתה הכרחית להמשך המסע של חייך, קבלי זאת באהבה זה רק חיזק אותך, אל תבכי על חלב שנשפך אל תצרי על אותה תקופה ועל התגובות שלך, כל זאת רק מכשיר אותך לעתיד, אנחנו תמיד לצידך אוחזים בידך אכן את לא חשה בנו אבל אנו נוגעים בך מרגיעים ומלטפים אותך בזמנים הכי קשים והכי שמחים בחייך, דרכך עוד ארוכה את רק התחלת את דרכך בחיים ויגיעו ימים שאת תחושי אותנו יותר ותתקשרי אתנו ישירות ללא צורך במתווכים, הערפל יפוג לאט לאט המסר שלנו אלייך זה שאת חזקה הרבה יותר מכפי שאת יכולה להעלות על דעתך, חשבי חיובי והדברים החיוביים יהיו עוצמתיים יותר חשבי שלילי וכך יהיה בהתאם העוצמות שלך הן בלתי נתנות לשעור מבחינתך, לכן אנו מבקשים ממך להצמד לחיובי כדי שתוכלי ליצור חיים חיוביים לך ולסובבים אותך. אוהבים אותך הדרכתך.

למעלה