לרותי היקרה- שאלת יום א'

VampireLust

New member
לרותי היקרה- שאלת יום א'

אני כותבת את השאלה עכשיו במוצאי שבת כי אני לא בטוחה שיתאפשר לי לעשות זאת מחר אז אני מקווה שזה בסדר מבחינתך. אני רוצה בבקשה לשאול על בחור מהעבר שלא ראיתי אותו כבר שנה שלמה ולפני כיומיים נתקלנו אחד בשנייה וההיתקלות עוררה בי רגשות וזיכרונות כואבים. אני חושבת שהוא הבחור הראשון שאי פעם הרגשתי כלפיו רגש בוגר. אף פעם לא ממש הכרנו ונוצרה בינינו מעין חומה שלא איפשרה לנו להתקרב.. הייתה רתיעה כלשהי למרות הרגש. הרגשות לא מומשו והוא עבר ללמוד במקום אחר ולא ראיתי אותו שנה שלמה עד יום חמישי האחרון. המפגש הזה עורר רגשות וזכרונות ואני חושבת שאולי יש שלנו לעשות תיקון כלשהו בגילגול הזה או בגילגול הבא למרות שאני בספק שאני אראה אותו שוב בגילגול הזה וגם אם כן אני בספק עוד יותר שנתקרב איכשהו. אז השאלה שלי.... האם באמת יש לנו לעשות תיקון אחד מול השנייה? ומה היינו בגילגול הקודם שהשפיע על הגילגול הנוכחי? אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי כי אני חושבת שחשוב לי לדעת את זה כדי להבין יותר ולסדר את הבלאגן בראש. תודה רבה מראש. אני שולחת לך את השמות שלנו במסר.
 

VampireLust

New member
רותי תוכלי להחשיב את השאלה הזאת כשאלת יום א'?

או שעלי לפתוח הודעה חדשה?
 

רותי 11

New member
VampireLust יקרה

אני עונה לך עכשיו משום שעשית הקפצה ביום א'. ואני מתנצלת שאני קצת קשוחה אבל אני חייבת לשים גבולות ברורים. אני מקבלת שאין לכם תיקון שאתם צריכים לעבור אחד מול השני, שיעור בהחלט היה ביניכם, כמו שציינת הוא עורר בך רגש בוגר וזה התפקיד שהיה לו מולך, במפגש האחרון הוא בא להזכיר לך את זה, הכוונה את הרגשות הבוגרים, ולא את האהבה הספציפית שהייתה לך כלפיו. זה לא ממש שייך לעבר שלכם למרות שאנימקבלת שהייתה ביניכם אהבה גדולה באחד הגלגולים, אבל זה משהו שהחלטתם ביניכם לעשות כאן כדי לקדם אותך ולעזור לך רגשית, שימי לב מה קיבלת או מה הסקת לאחר המפגש שהיה ביניכם, ותביני לאן הכל חותר.
 

VampireLust

New member
לרותי היקרה המון תודה ויש משהו שלא ברור לי

אחד הדברים שקיבלתי אחרי המפגש הוא תחושת פיספוס גדולה ודי נתקפתי בעצב שאני מרגישה אפילו עכשיו... נזכרתי בכל מה שקרה וגם בעוינות כלשהי שהייתה בינינו בחיים האלה למרות הרגש. הסוף ממש לא היה טוב. אבל את עדיין אומרת שלמרות כל זה הכל נלמד ושאין שום תיקון או שיעור ולכן גם לא נפגש שוב בחיים האלה או בגילגול הבא? ושוב המון תודה
 

רותי 11

New member
לא אמרתי שלא תיפגשו שוב

בחיים האלה או בחיים אחרים אין קשר. אמרתי אין תיקון אבל הוא יכול לבוא לעזור לך או את לו בשיעורים שיש לכם כמו עכשיו
 
למעלה