לרותי היקרה שאלה

LucindaPain

New member
לרותי היקרה שאלה

רותי היקרה! מאוד מעניין אותי לדעת... האם את רואה אותי באחד הגילגולים הקודמים שלי בתור אישה שמאוהבת וחיה עם אישה? הכוונה אם הייתי לסבית אני שואלת כי בגילגול הזה אני כן חשה משיכה מסוימת לנשים למרות שאני לא לסבית אלא כנראה ביסקסואלית...

רותי 11

New member
LucindaPain חמודה

אני אתחיל ואומר שחלק מהחוויות שנשמה בוחרת בהן היא להיות הומו/לסבי, ככה שכולנו היינו או נהיה כאלה זה חלק מרשימת החוויות של כל נשמה, כי כמו שציינתי לא אחת אנחנו באים לחוות הכל כמובן לא בגלגול אחד. המשיכה שאת חשה כלפי נשים בנוסף למשיכה שיש לך לגברים מעידה על כך שאת מחוברת לשני החלקים שלך כמעט באותה מידה הן לחלק הגברי והן לחלק הנקבי למרות שבחרת להגיע כנקבה אל תשכחי שהנשמה עצמה היא דו היא גם וגם. לכן מה שאת חשה לא קשור לכך שהיית לסבית באחד הגלגולים שלך, ודווקא היית הומו לא לסבית (מה שקיבלתי לגביי השאלה שלך).

LucindaPain

New member
תדוה רבה רותי. יש לי כמה שאלות

האם לסבית מחוברת לחלק הגברי והומו לחלק הנקבי? והאם אנשים הומופובים הם נשמות שעדיין לא עברו את החוויה להיות הומוסקסואל? אגב יש לי עוד משהו לשאול אותך.. שולחת לך מסר
המון המון תודה לך על הכל! את מקסימה ותודה שאת נמצאת כאן!

רותי 11

New member
LucindaPain יקרה

לא בהכרח, להיות לסבית או הומו יש לכך הרבה סיבות וזה לא כזה חד וחלק, חלק מאותם הומואים הם בחירות של חוויה, או תיקון, או שיעור. חלק מזה זה משהו שהם נדחפו אליו לצערם כתוצאה מאונס בילדות שזה משהו שגם יכול להשפיע, אבל זה יכול לקרות כאשר זה אחד הפוטנציאלים שהנשמה בחרה. הומופובים לא בהכרח כאלה שלא חוו לדעתי זה דווקא ההפך אולי הייתה להם טראומה עם נסיון כזה, אישי או לא אישי אבל יכול להיות שזה מה שיצר אצלהם את הפחד מהתמודדות עם השונה האחר.

למעלה