לרוץ לרוץ

hilali1

New member
לרוץ לרוץ ../images/Emo6.gif

שמעתם שגם שלמה ארצי מכפיל
"תרקוד תרקוד ביום שישי תרקוד תרקוד ביום שבת..." מי עוד מכפיל סידרתי
ומי היה אבי תורת ההכפלות

ady18

Well-known member
עוד דוגמאות שמצאתי

רז חדד תודה לך את, בשבילי את כל העולם, כל העולם. תמי אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך גם אם זה לא מתאים לך אני אוהבת אותך גם אם זה לא מתאים לך גם אם זה לא מתאים לך

Rachel47

New member
אני זוכרת כששרתי אותו עם הלהקה../images/Emo15.gif

(פחחחח
"להקה") פשוט פרצתי בבכי כל פעם מחדש

עדי C

New member
"יום יום..." דנה ברגר../images/Emo99.gif

"יום יום, יום יום אני מודה לאלוהים על חסדים קטנים..."

ady18

Well-known member
עוד שתים

מתוך חלומותי, מתוך חלומותימושיק עפיה יש לי חלום שבו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאני אוהב אותך גם את אותי. יש לי חלום בו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאני אוהב אותך גם את אוהבת אותי. עמיר בניון

OpenYourEyes

New member
יש לי גם הכפלה מפורסמת...

אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אז... איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה? אורנה ומשה דץ לשלטון? :\

Rachel47

New member
אכן לשלטון../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

תמיייד בימי הולדת (מאז שדנה נולדה אנחנו ממש מקפידים
) אנחנו שרים את השיר הזה..בערך עד שנגמר האוויר...עושים תחרות מי מפסיק ראשון איפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה איפה איפהאיפה איפה וככה שעות

RTur

New member
אווווו יש לי הרבה דוגמאות:

דודו טסה: "זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי נהיה לי חם..." (מתוך "זוזי") "הלילה לא, הלילה לא אשכב לישון.." (מתוך "הלילה לא") לירז צ'רכי: "כל היום אני כועסת, רגע רגע מחפשת רגע רגע מחפשת..." (מתוך "אל תפסיק") הדורבנים: "לרקוד איתה זה יופי יופי, אצלה הקצב בא עם אופי" (מתוך "אור כחול") קרן אבראשי: "אלה אלה אלה בואי אליי, גלי לי מה קורה שם בלעדיי" (מתוך "אלה") "שורות שורות של אנשים, ממה כולם מפחדים" (מתוך "מה יהיה?") ריקי גל: "בני בני ילד רע" הגשש החיוור: "מים לדוד המלך, מים מים לדוד" שרית חדד: "תשתוק תשתוק אהוב שלי, ואל תגיד אף מילה" אגב, אני רוצה לציין עוד שיר של מירי מסיקה שאנשים אולי קצת שכחו.. ואני טוען אגב שמירי בעצם התחילה עם כל ההכפלות וקרן למדה ממנה
: "רוצה רוצה למות למות, רות עבור עבור רות, למות למות רוצה רוצה, אפילו אם תהיה הקפצה"

עדי C

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

יפה
השיר של מירי
כבר שכחתי ממנו..... איזה מצחיק זה היה בהופעות... כל פעם מחדש
ושל הגששים
ושל לירז
שיר יפה

RTur

New member
וכמובן שנזכרתי בעוד:

טיפקס: "איזה עולם איזה עולם, משעמם לי בן אדם.." שי גבסו: "אם תספרי יום ועוד יום, יום ועוד יומיים" (זה כמעט כמו "יום ועוד יום ועוד יום"
) היהודים: "לא שלחת לי אף אחד, אף אחד" (מתוך "הימים שלנו") מה קשור: "אני חוזר, חוזר חוזר לסיני" (מתוך "חוזר לסיני") דנה אינטרנשיונל: "אני לא, אני לא, אני לא יכולה בלעדייך" "ישנן בנות ישנן בנות.."

ady18

Well-known member
עוד אחת

ועברתי דיונה דיונה דויד דוידי לוי

Roger man

New member
יש לי כמה

"עוגה, עוגה, עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום לשבת, לקום לשבת, לקום לשבת ולקום." השיר אבא אבא שלי חיים משה "אבא, אבא תישאר אבא, אבא אל תלך אבא בוא אלי מהר אבא, אבא'לה." בובה זהבה "אך לפתע קמה נורית אבא אבא היא קוראה בוא מהר גרש החושך הוא מפריע ילד רע" אמא אמא של זהבה בן "אמא אמא אמא אמא איך אודה לך לא אדע אמא אמא אמא אמא איך אודה לך לא אדע" אמא שלי "אמא, אמא שלי אמא, אמא שלי אמא, אמא שלי אמא שלי"

למעלה