לרועי

כמו אוהבים

אז כמו רוח של ים הוא הופיע פתאום עם חיוך מיותם והפך מציאות לחלום שהביא לך משם שושנים לבנות שצבע לך בדם והזמן שעבר כולו היה בעצם חלום שנשבר כמו גל על המזח הקר ואני שוב נזכר איך היינו ביחד כמו אוהבים בשקיעה כך ישבנו בחוף מציירים בשלכת עוד פרח לקטוף וחולמים על שמיים בסוף העולם ושרים לירח מול ים אז כמו רוח של ים הוא הופיע פתאום עם חיוך מיותם הוא הפך מציאות לחלום שהביא אז משם שושנים לבנות לך כמו אוהבים בשקיעה כך ישבנו בחוף מציירים בשלכת עוד פרח לקטוף וחולמים על שמיים בסוף העולם ושרים לירח כמו אוהבים בשקיעה כך ישבנו בחוף מציירים בשלכת עוד פרח לקטוף וחולמים על שמיים בסוף העולם ושרים על ירח מול ים אוהבים בשקיעה מול הים...

את כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

קורין?!יאס מפוחלצת?!יאאאסססס טל קוראת לה ככה???יאססס יאסס יאססס (כתבת בהוואי פעעעעםםםםםםםםםםם)))העתקותתתתתתת

חחחחחחחחחחחעחעחעחעחעחעח

קרעההה אותייייי.............מאמי הוא לקח בצחוקקק!!!!נראלי\= חחחחחחח על זה פתחת שרשורררררר חחחחחח מצחיק מצחיקקק

נויה איזה קטעים היה לי משעם אז כזה

פתחתי טלויזיההה העברתי ערוציםםם ככה עד שהגעתי ל-80 (ערוץ הילדים) ואז ראיתי משו כזה עם חמש בנות חשות כאלההה וזה דפוק מצחיקקקקקקקק מעכשיו כל יום אני יראהההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח סתתתתתאםםםםםםםם נראלךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיקקקקק חעחעחחעחעחעחעחע

גילווש

New member
נצלשששש דחוף...

בנות יש בגלריה 2 חתימות שאני צריכה את התמונות שלהן אז למי שיש בבקשה שתשים זה ממש דחוףףף לי חתימה 1 -------->

גילווש

New member
תודה בכל זאת.... למה אין אותם

בגלריה של הרשמי או של הפורום הזה?

למעלה