לרועי

omozer

New member
לרועי

רועי רציתי להגיב לך בקשר להודעה שלך שאמרת שיש פה עמית קרפ חדש על נויה אני רוצה להגיד לך פשוט שאתה רק מחפש להסיט ולמשוך תשומת לב אתה לא מכיר את עמית ובטח לא את נויה והדעות שלך הם דעות לא מגובות בכלום סתם אתה זורק עובדות ואת זה אני אומר אחרי שראיתי גם את עדי אומר לך גם את גל וגם קראתי את מה שכתבת לכן תבדוק מה שאתה כותב אם אתה רוצה שאנשים יקשיבו לך ואל תבנה על למשוך תשומת לך.

אורי אתה זיין שכל

כל מה שעשיתי זה להקביל את נויה לעמית קרפ (חחחחחחח...) תראה נויה נכנסת לפורום ולא מקשיבה לדיעות של אף אחד, מממממ מעניין מי עוד עשה את זה. נויה קוראת ללירן היטלר, קרפ קורא לו נאצי\פאשיסט\אידיוט, אני חושב שיש הקבלה. אין קשר על למשוך תשומת לב כי זאת לא הכוונה שלי, הכוונה שלי זה לכתוב את הדיעה שלי כי היא מקובלת עליי, אתה סתם נעלב כי אתה חושב שירדתי על בן-דוד שלך אבל אני לא.

Sagi Pumy

New member
דבר שמקובל על כולנו...

לירן נאצי פאשיסט\ לירן לא נאצי פאשיסט... עמית שמאלני יפה נפש\ עמית לא שמלאני יפה נפש... גרי יודע שטראבל מייקר זה גל\ גרי לא יודע שטראבל מייקר זה גל... כל-כך הרבה מחלוקות, אבל לפחות על דבר אחד כולנו מסכימים: רועי באמת חולה נפש שרוצה כל הזמן צומת לב. ימניים, שמאלניים, יפיי נפש, נאצים למינהם ודללים שמתחבאים מאחורי שמות בדויים... על רב"ח יש קונצנזוס, כולם בדעה אחידה! (וגם על זה שיוגנדלף זיין) ועל זה נאמר: "צו פיוס"

למעלה