לרונן

לרונן

רמזים וחצאי רמזים אתה מוזמן לפזר בפורום אחר. במיוחד כאשר באותו פורום לא מבקרים את חברי הועד של אותו ישוב. יובל.

ronpel

New member
זה לא רמזים זה עובדות

אתה פועל בניגוד גמור לתקנון תפוז וזה לא הפעם הראשונה.

עובדות צריך לגבות בהוכחות

ולא ברמזים, ואת ניהול פורום לפיד תשאיר לי, את תקנון תפוז תראה גם ללארי בהזדמנות. יובל.

לארי

New member
יובל,

חבל שאתה פועל בדרך שבחרת: 1. אתה מתעמת עם גולש בצורה פומבית מעל הפורום הציבורי. 2. אתה מוחק הודעות ללא מסר אישי לגולש שמסביר זאת ובוחר לעשות זאת בפומבי. 3.אתה פוגע במנהל פורום אחר מעל גבי הפורום הציבורי. אני מניח שאתה יודע שכלל הפעולות הללו אינן ראויות. מכיוון ששרבבת את שמי לוויכוח פומבי, שלא לצורך, מחובתי להזכירך את תהליך ייזום פורום לפיד, התמיכה והעזרה שקיבלת ממני אישית עם העלאת הרעיון, תוך קידומו בפורטל תפוז, שיש לי הכבוד להיות בין מנהלי הפורום הראשונים והוותיקים בו. מן הסתם, ניסיונך להעליב ולפגוע בי אישית, אינו עולה בקנה אחד עם עקרונותי ועקרונות הגוף הנותן לך במה, וחבל שכך. מבחינתי, המשך הדיון מולך במידה ותרצה, במסרים אישיים בלבד ולא מעל גבי הפורום הציבורי, דבר שאינו מכבד את הגולשים ואת המקום. ____________________________________________________________________ מתוך התקנון: "אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום" _____________________________________________________________________

תגובה

1. רונן בחר לצאת בהודעה פומבית ומאשימה דמויות ציבוריות ביישוב ע"י רמזים וחצאי רמזים, לפיכך התגובה הייתה פומבית. 2. ראה סעיף 1. והודעה זו גם פומבית בתגובה להודעתך. 3. כאשר הודעות מטעמך בפורום כפר האורנים לוו בפגיעה מרומזת באופן ניהול פורום לפיד, העדפתי לא להגיב, כך שבבקשה בדוק בציציותך. ועם כל זאת, הינני מצטער פה (ושוב פומבית) במידה ונפגעת. יובל.

ronpel

New member
הכל אצלך אישי

יש תושבת לפיד שמכנה את עצמה "השכנה ממש ממול" שכתבה בדיוק את אותו דבר בצורה אפילו יותר חמורה . ברור לך שאותו גורם ביקש לא להזדהות לאור תפקידו הציבורי בלפיד. במקום להתמודד עם העובדות ולטפל בזה אתה מעדיף לצנזר כדי להגן על אנשים אלו. אתה פועל כמשרתם ולא כמשרת הישוב.

שמות וכינויים

ישנה גם תושבת לפיד שכינויה "דבורנית" שאמרה בפירוש ששמעה מפי טימי כי הוא מקבל בברכה את היוזמה ומברך עליה. כך שרונן הבעיה היא אילו עובדות אתה מקבל ועושה בהן שימוש ומאילו עובדות אתה מעדיף להתעלם. אז רונן, העובדה היא שכרגע ישנן עובדות לכאן ולכאן, הדרך שאתה בחרת היא לבוא ולהשמיץ את חברי הוועד בצורה פומבית. כל עוד הדברים הללו נעשים מבלי לציין שמות, מבלי לציין מקורות, זוהי השמצה. יובל.

ronpel

New member
אתה לא רוצה לראות

גרשון כתב זאת במפורש שהוא פועל בתאום עם חברי וועד בהודעה שלו. אני לא אמרתי שזה טימי.

ציטוט

מה שגרשון כתב: "ולגבי ועד המקומי של לפיד ,לא כולם ,מה לעשות ,בקיאים ברזי הנהלים של המשטרה. לאחר שיידעתי אותם בחומרה הבינו את חשיבות עמדתי בנושא." מה לא כתוב: 1. חברי ועד יזמו/הפעילו/דחפו את גרשון ליזום/לפנות למשטרה. 2. עמדת חברי הועד כלפי הנושא. 3. שגרשון פעל בתיאום עם חברי הוועד. יובל.

ronpel

New member
אפשר לפתור זאת בקלות

שוועד לפיד יוציא מכתב עוד היום למפקד משטרת מודיעין בו הוא מביע תמיכה בפתרון שיבוצע ע"י המתנדבים. שלח לי עותק בבקשה לאחר שליחתו. פקס 089768207

Tomseg

New member
אתה ברוגז עם טימי?

תתקשר אליו ותסכם את הענין. המתנדבים מכפר אורנים יתקבלו בזרועות פתוחות כך גם אני התרשמתי מדברי טימי.

Tomseg

New member
לרונן

רק עכשו קראתי את כל ההתכתבות בנושא. תסלח לי הסגנון שלך מאד פוגע. אתה מעיף האשמות לכל עבר לא באופן מבוסס. הנושא של השיטור חשוב אבל למה צריך להתלוות אליו כל מיני כינויים לחברי ועד. יש גם ויכוחים על עובדות שונות שקשה להבין על מה הויכוח מוזר גם למה אין מישהו מוסמך בועד של לפיד שיכול לתת תגובה כשעולים נושאים כמו זה. אני גם לא מבין אם יש מכוונים למה הם לא עובדים כבר.לא נראה לי שיש מישהו שיגרש אותם כשיבואו.

ronpel

New member
תקרא שוב

כבר שנה עובדים על פתרון לבעית ההכוונה. משקיעים בזה מאמצים רבים גורמים בשני הישובים ומיד אחרי שמגיעים סוף סוף לפתרון צריך גם להתמודד עם כאלה שכל כוונתם לטרפד זאת מסיבות אישיות או לא מובנות. מי שבוחר לפעול כך מגיע לו שיתייחסו אליו בהתאם. אנו לא בצומת עדיין כי עוד לא נגמר תהליך ההכשרה כפי שכבר הסברתי. כרגע מבצעים רישום ובדיקה של כל המתנדבים במשטרה. לאחר מכן יעברו חפיפה עם איתן בצומת ורק אז יורשו לכוון את התנועה.

אתה קצת מתחמן ומתמם

נגד גרשון שגם עונה לך אפשר אולי להבין את הטענה שלך אבל מי הם ה"כאלה" שמעונינים לטרפד "מסיבות אישיות" ולא מובנות. מי אלו? או שסתם אתה זורק בעלמא. הפכת לסוג של משמיצן די קטן וצדק יובל בדבריו בתחילת השרשור.

EldadAdar

New member
אין גבול לצביעות.

לארי, מי שאינו בוחל בהתנגחויות ישירות מול גולשים שמעיזים חלילה לצאת נגד "ההנהגה" של הישוב שלו, מי שהפך את הפורום של כפר האורנים לפורום אנמי במקרה הטוב ולפורום "מטעם", שלא היה מבייש את ההישגים של פראבדה הסובייטי בשנותיו היצירתיות, במקרה הרע, יוצא כאן נגד התנהגויות שהוא כבר מזמן הפך אותן לכלי עבודה לגיטימי מבחינתו. רונן, שטורח עד כדי עייפות, שאינו בוחל בליכלוכים על האחר על מנת להצדיק את דרכו ואת עמדותיו, בא בטענות צדקניות ועוד מבקש מכתבי הבהרה... וזה בלי שום קשר לסוגייה שעל הפרק. זה רק בכדי להראות לשניכם - רונן ולארי, שהצדקנות שלכם והצביעות שלכם כבר חרגה מעבר לכל גבול סביר וזו רק סיבה אחת מני רבות להפיכת שני הפורומים, של שני הישובים, לטרחניים עד כדי פיהוק.

ronpel

New member
אתה צודק

אין כמו התקפה חסרת שחר כדי לחפות על הבעיות.

ר ו נ ס

New member
סתם לחרחר מלחמות

זה נראה שרונן סתם מנסה בכח לחרחר מלחמה על דבר שאין איתו שום בעיה. אני מצטרפת לנאמר ע"י tomseg שרונן מטיל סתם האשמות שאינם במקום. לתושבי לפיד יש חברות טובה מאד עם חברים מכפר אורנים ושרונן יפסיק לשחק פוליטיקה שרק מעכירה את האוירה. היוזמה להציב אנשים מכפר אורנים בצומת היא ברוכה ואני בטוחה שכך חושבים כל התושבים בשני הישובים. החברים הכי טובים של בני הם מכפר אורנים ואנחנו חיים ביחד הרבה שנים אז למה להעכיר את האוירה להאשים בכל מיני האשמות ודווקא שיש הסכמה.

ronpel

New member
מדהים

אנו פועלים כבר שנה לטפל בבעיה - מגיעים לפתרון ואז מתעוררים גורמים ומנסים לטרפד זאת ואסור לי להביע את דעתי על דרך פעולתם. אם אין בעיה אז למה פונים לדוברת המשטרה ועוד גורמים כדי למנוע את הסיכום עם משטרת מודיעין? גם לי יש הרבה חברים בלפיד - מה הקשר. אנו צריכים לפעול ביחד נגד אלו שמנסים לחסל כל יוזמה טובה לשיפור ופתרון הבעיות בין שני הישובים. זה הקו שאני מוביל כבר הרבה זמן.

ר ו נ ס

New member
איזה גורמים? מי?

לא כולם מכירים את הנושא כמוך אז תסביר ולמה אתה תוקף גם אותי.

למעלה