לרונמירב -

rachelea

New member
אוף, ברח לי המלל- לרונמירב../images/Emo51.gif

קיבלתי את כרטיס הפלסטי עם הסביבון. נהדר. די מזכיר את אחד הטלכרטים שהוצאו ע"י "בזק" ובו סביבונים. אבל פטור מהעניין לא תצא. ספר קצת יותר. כרטיס כתו שי לחג? מעניין. האם רכשת את הכרטיס (ואני אוכל לממש זאת?...
ספר איך זה עובד? איך השגת את הכרטיס? הרי כדי לקבלו יש בודאי לשלם בעבורו. עוד בטרם תסביר, כדאי שגם כאן יאמצו השיטה. במקום תוי שי מרופטים שינפיקו כרטיסים עם סביבונים... שנים רבות חלפו מאז ביקרתי בארה"ב. למרות הזמנות שקיבלתי אני דוחה זאת ומצהירה שיש מקומות שמעניינים אותי יותר. אבל, הכרטיס הקטן עשה לי משהו. ייתכן ואכוין עצמי ארה"בה בשנים הקרובות כדי להעשיר את האוסף. ושוב - תודה.

ronmerav

New member
תשובה לרחל וחידה

כרטיסי שי ראיתי במספר בתי כלבו מונחים חופשי... מה שצריך לעשות זה לקחת כרטיס מתוך מגוון של מספר עיצובים, לגשת לקופה, להעמיס עליו באופן ממוחשב סכום כסף, כמובן לשלם את הסכום ואז לתת הכרטיס במתנה. המקבל יכול להשתמש בו לקניות. הכרטיסים שלקחתי כמובן אינם בעלי ערך כספי כלשהו (אולי פעם... לאספנים...). בקובץ המצורף יש מספר דוגמאות, ואנו מדברים על הכרטיס התחתון. והחידה: על הסביבון מופיעה האות "ש". מה משמעותה? הרי אנו מכירים את האותיות נ ג ה פ (אני מניח שהתשובה ידועה לכל, ובכל זאת...)

ronmerav

New member
ועוד כרטיסי פלסטיק

עד שאתם מאמצים את מוחכם בכתב החידה המסובך... חלק מן הכרטיסים הם המפתחות בבתי מלון, חלקם כרטיסי מתנה של לורד & טיילור, מיסיס, סטארבקס וחנות של דיסני. יש גם כרטיס אחד מקזינו בבודפשט, שמוצג הפוך בטעות.

ronmerav

New member
המשך כרטיסי פלסטיק

אני לא אוסף כאלה, הם כבר נשלחו לג'ימס דין על פי בקשתו.

למעלה