לרוני!

לרוני!

מה המצב יש אחת שאני ממש מחבב היא יפה חמודה וממש חכמה! ואין לי אומץ להגיד לה שאני משוגע עליה שרוב היום אני חושב רק עליה...

המשך

...םיבהאתמ איהו ינאש הילע םיריש בתוכ ינא םימעפל !תמלשומ ירובע איהש הל דיגהל תמ ינאש ילש ןמויב םירבד הילע בתוכ ינא

המשך

...םיבהאתמ איהו ינאש הילע םיריש בתוכ ינא םימעפל !תמלשומ ירובע איהש הל דיגהל תמ ינאש ילש ןמויב םירבד הילע בתוכ ינא

לרוני 2

אני כותב עליה דברים ביומןשלי שהיא עבורי מושלמת! לפעמים אני רושם עליה שירים שאני והיא מתאהבים... הדבר שאני הכי רוצה זה...

לרוני 3

הדבר שאני הכי רוצה זה להיות קרוב אליה. שהמתנה הכי יפה היא ליראות שוב את פניה! אני הכי אוהב את הריח שלה החיוך שלה והשיער שלה.

לרוני 4

הרגע הכי יפה הוא להיות איתה! בקיצור היא גרמה לי רק טוב הלואי והיא תחשוב על זה אם היא תשיב בחיוב אז אני אודיע לכולם! מקווה שהבנת

סתיו מם

New member
למה...

אתה לא רושם הכל בהודעה אחת?? <רמז... רמז...> ולמה חצי מההודעות שלך כתובות מימין לשמאל? בקיצור- תכניס את כל ההודעה לפוסט אחד, טוב?! ושיהיה בהצלחה עם אהובתך

Roniii

New member
אתה חמוד, אתה../images/Emo140.gif

אני חושבת שיש לה מזל שהתאהבת דווקא בה, וחבל שהיא לא תדע את זה. אז נכון שלגשת לדבר עם מי שממש רוצים, נראה כמו הדבר הכי קשה בעולם. אבל זה לא נכון. כי הדבר הכי קשה, הוא תחושת ההחמצה שמרגישים אחרי שמפספסים משהו שהיה יכול להיות מדהים. ואם נדמה לך שזה מגיע ממישהי ממש אמיצה בתחום הזה, אז אתה טועה. ועדיין, כשמישהו ממש חשוב לי, אני לוקחת אוויר, מנסה לדמיין איך אני ארגיש אם אני אחמיץ, ואז ניגשת. אני מקווה שבקרוב תבשר לנו שאתם יחד. בהצלחה!

איזו חמודה...

תודה נגעת לליבי אני אספר לך הכול מבטיח נהיה בקשר ואולי יום יבוא ואני והיא נבוא לבקר...

למעלה