לרוני!!!

לרוני!!!

תשמעי אני מעריצה אותך בטירוף וחשוב לי שתעני לי אני השגתי איך שהוא את הכתובת של הבית שלך תגידי מתי אני יכולה לקפוץ לבקר לכמה דקות מזל טוב ואני חולה עלייך גיוס נעים תיכנסי לאתר שעשיתי עלייך.... ותשאירי הודעה בפורום פלייס!!!! אני מזה אוהבת אותך רק לקצת זמן אני פשוט רוצה שתגשימי לי חלום פלייס פלייס!!! אני רוצה לומר לך עד כמה שאני אוהבת אותך רק כמה דקות כבר כתבתי לך מליון מכתבים וקניתי לך מתנה ליומולדת ורציתי לשלוח בדואר הבעייה שאני עצלנית אז פלייס תעני לי כמה שיותר מהר למרות שאת בצבא פליס!!!!

MaY1212

New member
את חיה בסרט..חחחח

"תגידי מתי אני יכולה לקפוץ לבקר לכמה דקות " צאי צאי מהסרט...

חחחח../images/Emo6.gif

תגידו מתי תפסיקו לחיות בסרט?? כל אחד :"רוני , אני מעריצה שרופה שלךך...." פה זה לא ה-מ-ק-ו-ם! תשלחו לה במסר..וחוץ מזה היא לא תיקרא את זה..

לא הבנתי אפשר????

אם כן מתי מי מה מו??? וזה באמת את איך אני יכולה לדעת שזאת את ולא עבדת עליי?? אולי מישהי מהפורום... הרי את בצבא!

בטח שזו אני,../images/Emo42.gif

אם את רוצה, תבואי לבקר
אבל תתקשרי לפניי, אחרת אחותי יעל תגרש אותך

ליאור כדאי שתגידי

לילדה את האמת..
אם את רוצה לראות הודעות שלרוני אז נכון למעלה יש לך פס שזז? תלחצי על זה שכתוב "הפעם הראשונה שרוני כתבה בפורום.." ואז תוכלי לשלוח לה מסר...

רגע,היא חושבת שאני רוני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

חחח חשבתי שהיא צוחקת איתי

אמ..

גיחי גיחי מצחיק מאוד אחותך יעל לא גרה בבית ואת בצבא וראיתי את הכינוי שלך כותב הודעה שאת מנ=סה להצביע לרוני שתנצח עכשיו היא בצבא וגם אני לא יודעת את הטלפון שלך אני לא מאמינה לך את סתם עובדת עליי אין לך מה להמשיך לומר בי!! אני לא מאמינה..

MaY1212

New member
חמודה רוני בצבא,

אי אפשר ללכת אליה הבייתה! אסור! פרטיותתת אין ללכככתתת

היי מותק,

אל תתייחסי אל האלו שם למעלה, מתחזים אליי
אז מה ריצת?לבוא לבקר? בשמחה..רק תתקשרי לתאם את זה איתי לפני,טוב?
XD! You Made My Day

נסיכת pop

New member
נצל"ש../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

כמה פעמים שידרו כבר את my music magazine
אני אישית ראיתי את זה 4 פעמים בערוץ 24
כל הזמן...
.. גם לפני 5 דק'..
אני כבר זוכרת את הצחוק שלה בע"פ שם
היא כאזת מתוקה איך שהיא צוחקתת

נכון??? אני יודעת!

יש תוכנית חדשה כל יום חמישי אז משדרים את זה כל השבוע למי שפיספס (ושוב פיספס ושוב פיספס....)

למעלה