לרוני

לרוני

רוני תקשיבי אני לא מנסה לרדת עלייך, אלא לתת לך עצה, ורק את תחליטי אם לאמץ אותה. אם את רוצה לפנות לקהל בוקר יותר, כמו שאמרת, את צריכה מילים מתאימות יותר. רואים שאת מנסה - "נרקוד מושחת, הווליום לפנים, מרגישה את הבאס זה הולך להיות קצת גס"?! לא גס.. רוב האנשים חושבים שאת דיי תינוקית[ואני לא חושבת ככה!] לפחות תעשי שיר 1, רק 1 שהוא יותר בוגר!! אני חולה על השירים שלך, אבל לאנשים בני 18-17-16? ל=א מתאים. את צריכה להיות.. יותר.. בוגרת. עם מילים עם הרבה משמעות. ככה, ורק ככה, תוכלי לפנות לקהל בוגר יותר. אה ולכל מי שחושב שאני יורדת עלייה.. אני לא!! רוני חולהההההה עלייך!!!!!!!!!!111111111111111 אבל תנסי שיר שיותר בכיוון אחר מפופ.. אבל לא עד כדי כך לא פופ. רק ככה תוכלי לפנות לקהל בוגר יותר. לא רוצה? טוב, זו החלטה שלך.. רק שימי לב לכל זה שאנשים אומרים שאת תינוקית..כמו שערוץ 24 אמרו.. אולי את צריכה לשנות משהו.. אם לא תשתני, לא תוכלי לפנות להקל בוגר יותר. למרות שאני חושבת שאת בוגרת! מוואאאהה מוואאהה מוואהה רוני אני חולהה עלייך! 3>אל תקשיבי להם, תעשי רק מה שאת רוצה. ההחלטה בידיים שלך נסיכה מתוקה שכמותך!! =]]

Henush Duani

New member
אוקיי...

1.רוני לא תינוקית 2.את 'מנגינה שקטה' שמעת? 3.אני חושבת ש'צפוף' שיר ממש בוגר ולא ממש לילדים, אנשים חושבים..רוני=פופ=ילדים. דיי אם הסטיגמה הזו, פופ זה לא רק לילדים

הילה זה לא לעניין..

במיוחד לא לפה. מה שאת רוצה להגיד לרוני אומרים במכתב: לרחוב המרכבה 7 בחולון, לידי רוני דואני.

X SapSap X

New member
את בטוחה ששמעת את 'צפוף'?

קצת מוזר שדווקא אחרי ש'צפוף' יצא את באה ואומרת שרוני לא פונה לקהל בוגר יותר. אבל.. וואטאבר.

Titush Black

New member
אני חושבת שזה בגלל

שכשלנו אומרים צפוף, זה בא לנו ביחד עם הקליפ. כשלאחרים אומרים צפוף, זה בא להם ביחד עם רוני סופרסטאר שהם חושבים שהיא לא משהו. בנינו, גם אנחנו מצאנו את עצמנו צוחקים על מילים כמו "הווליום לפנים" ו"צפןף פה דביק פה די ג'י אל תפסיק". אנחנו פשוט למדנו לאהוב את זה, לא כולם ככה. לפי דעתי אפשר לראות שיש פה ניסיון כלשהו להתבגרות שקצת נתקע. [לא שלא אהבתי את זה ואני חושבת שרוני ילדותית, אבל אני מבינה על מה היא מדברת]

Yowiee717

New member
איך נקרא השיר "צפוף" במקור? (בגרסה באנגלית)

היי לכולם! רציתי לדעת - השיר החדש של רוני "צפוף" שהוא שיר ממש מדהים לדעתי, הבנתי שהוא שיר שנקנה מחו"ל. אפשר בבקשה את השם של השיר המקורי (באנגלית)? תודה מראש!

אני כבר לא רלוונטי../images/Emo118.gif

כי הבהירו שזה לא בדיוק קנוי, אבל גם בסינגל, השם של המלחין מזכיר את שמות המלחינים של האלבום השני

X SapSap X

New member
אין לי מושג.

האמת שעד עכשיו חשבתי שזו הגירסא המקורית. ככה שאני ממש לא יודעת.. מצטערת.

Mor Bitton

New member
אז ככה..

הלחן נקנה אמנם בחו"ל,כמו שציינה רוני,אבל הוא לא לחן של שיר קיים. הוא נוצר במיוחד עבור רוני,רק בחו"ל

Titush Black

New member
זה יפה שאת באה בגישה חיובית

זה כבר התחלה טובה. בקשר למה שכתבת, אני רוצה לציין שהמוזיקה שרוני עושה היא פופ. אני יודעת שקשה לאנשים בארץ להתמודד עם פופ, אבל פופ הוא לאו דווקא רע! בקשר לשירים הבוגרים, נכון- רוני רוצה לפנות לקהל יעד בוגר יותר- אבל לא לאבד את הקהל הצעיר יותר. כי אם נרצה- או לא נרצה- קהל יעד של ילדים בני 12-13-14 הם הפרנסה שלה. [לא שזה רע. אני בת 14 ומאושרת מזה שהיא פונה לגיל שלי ושאני לא צריכה להתאים את עצמי למבוגרים. מה גם שיש כאלה שדווקא כן מתחברים ל"צפוף"] אבל, אם את באמת מחפשת שיר בוגר, אני מציעה לך לקנות את לא עוצרת 2 [או את הדיסק המשולב, שהוא לא פחות טוב]. ולשמוע את רצועה שש [או שתיים עשרה עם זה במשולב]. שיר מדהים ובוגר שמדבר באמת על רוני. ואם היא תשתנה, היא לא תהיה רוני! ואז מה עשינו פה?;)

mikey girl

New member
אממ..

אני חושבת,שכמה מהשרים שרוני הוציאה עד היום הם כן פונים לקהל בוגר.. אבל זאת דעתך..

למעלה