לרוני ואביב

hilali1

New member
לרוני ואביב ../images/Emo140.gif

טוב אז אביב חוגג היום, ורוני תחגוג מחר... וכולכם (אתם ומירי) מזל שור. אז מה זה אומר
בסוף ערכתי את זה קצת.. ואם לא הייתי מכבה את המצלמה אז ..(תנחשו לבד
)
בקיצור - מזל טוב ענק
ותודה למירי.מצטרפת לכל האיחולים שלה
יומולדת שמח
הילה

Rony 05

New member
זה אומר שהכי שווה להיות שור!

הילה
, כמו שאמרתי לך, באותו יום ,התחלתי לשים לב לכל מילה ומילה שלך....וכשראיתי את התמונה ההיא בפורום, אז אמרתי אולי......אבל מיד הוצאתי את המחשבה מהראש.. אני מאוד מאוד מודה לך. יותר משאני שמחה לקבל ברכה ממירי (שגם ככה לא יודעת מי אני,אולי עכשיו היא תזכור....נראה) אני שמחה לקבל את זה ממך. כמו שבטח שמת לב אני לא אוהבת לעמוד עם שלטים וכו', אבל זה כיף שזכרת...והתייחסת... אז תודה רבה,באמת.
תודה רבה גם לך,כמובן, מירי
, הצלחת להצחיק אותי באמצע הלמידה למתכונת במתמטיקה...נחמד לדעת שבאמת ניסית לחשוב על ברכה מיוחדת, הלוואי שכל מה שאיחלת יתגשם.... וברור שלא סומכים על המזל ועושים הכל בעצמנו אפילו אם קשה, כי תמיד בסוף גם מגיעות תוצאות שגורמות לנו להיות גאים שהשגנו מה שרצינו....והן באמת ניצחונות ש-ל-נ-ו, ולא של איזה מזל... אבללללל,אני לא אאריך יותר במילים כי היום זה היום של
אביב....
אז המון מזל טוב שוווב! ותודה (אחת לפני אחרונה, אם מישהו סופר...).

hilali1

New member
אפשר להיות גם וגם...הידעת../images/Emo35.gif

התאריך 20.4 הוא גם טלה וגם שור. יש מפות אסרולוגיות שמנתחות כך ויש שמנתחות כך. אבל אני יותר טלה אז לא משנה
ואין על מה. כל כך צחקנו ונהנו. היה כיף.

אושRתי

New member
יצא נחמד ../images/Emo13.gif

היה שם בלון בחדר, וזאת אני שאמרתי לה קחי תבלון

ady18

Well-known member
איזה ממי מירי

ממש הצחיקה אותי והילה כול הכבוד על ההשקעה

לא הפסקתי לצחוק ../images/Emo6.gif

מה זה אומר שאתם בני אותו מזל
את עורכת את זה
לא
ו
שנתקע לה מול הפרצוף כל הזמן
חמודה ברכה יפה

TTתמרTT

New member
היא הדבר הכי קרוע ביקום ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי "אנחנו בני אותו מזל שזה כבר אומר...... מה זה אומר?
" כפרעליה....

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gifתודה רבה רבה רבה!../images/Emo121.gif

תודה להילה ולמירי
היא פשוט קרועה

hilali1

New member
היא לא קרועה היא פשוט..

נו אחרי הופעה וכאלה. היה מצחיק

גמדנו

New member
חחחחחחחחחח נהרדע

אביב יא מפגר
נהרדע חחח אני נזכרת איך האלה בארץ נהדרת אומרים את זה

איריס מ

New member
איזו חמודה מירי ../images/Emo13.gif

ומצחיקה כהרגלה
כל הכבוד על היוזמה והברכה, מצטרפת לאיחולים שלה

../images/Emo9.gifאיזה יופי!!

למרות שאני לא יכולה לשמוע כלום במחשב=\ יש בעיה אני לא מצליחה לשמוע דברים בפליקס אני אשמע את זה איפשהו, מעניין מה היא אומרת
אבל זה נראה מצחיק

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo121.gif

מירי: איך קוראים להם? הילה: רוני ואביב מירי: רוני ואביב... אני רוצה לאחל לכם מזל טוב, לרוני ואביב המקסימים, אממ, אני מאחלת לכם... לא, סתם... דיי, תערכי את זה! את עורכת את זה? הילה: לא מירי: אז אוקיי, אז *משהו לא ברור* הילה: טוב. רגע מירי: מזל טוב... *מישהו מדבר* ששש! מזל טוב לרוני ואביב, המון המון אושר, ושיתגשמו כל החלומות שלכם, אמן, או לפחות חלום אחד גדול, ושתחיו את החיים בהנאה גדולה, שכל יום תבינו למה אתם שמחים, כל יום תמצאו שמחה, זה מה שאני מאחלת לכם. חוץ מזה שאנחנו בני אותו מזל, אז זה כבר אומר ש... מה זה אומר? אנחנו כולנו מזל שור, וזהו. המון המון, באמת, אני לא מאמינה במזל, אני מאמינה בעבודה קשה, תעבדו קשה-תגיעו לאן שאתם רוצים בחיים. לאן שאתם צריכים להגיע. ביי. *משהו לא ברור והמצלמה נכבית* זה נראה קצת לא הגיוני תחבירית

למעלה