לרון רון - יש לי הערה

• פותח הנושא m s t
  • פורסם בתאריך

m s t

New member
לרון רון - יש לי הערה

האם ידעת שיש עוד זמרת ישראלית ששמה מאיה ששרה באנגלית והיא עובדת עם הדי.גי. עופר ניסים? שמעתי אותה והיא שרה מדהייים ושומעים את השירים שלה (האוס לקלאב) בכל חנות שתכנס אליה בכל קניון.. בלי שום קשר , קהל הגייז בארץ מכיר אותה כבר חודשים בשם "מאיה" בלבד והיא מופיעה הרבה בטי.אל.וי וכאלה. לדעתי יש בלבול מסויים בינה לבין מאיה בוסקילה משום ששתיהן כמו "דיוות". בכל מקרה , המאיה הזאת שרה אם אתה מכיר , את הגרסה באנגלית לשיר של יעל בר זוהר "כוכב המדבר" והגרסה הזאת עם עוד כמה שירים נוספים שלה כבר נחתמו בניו יורק בחברת תקליטים. איזה מצחיק שיש שתי מאיה שאני אוהבת וששתיהן מדהימות. היא עדיין לא הוציאה אלבום, אבל יש לה כבר הצלחה בינלאומית. שמעת על זה?

BravE NeW BoY

New member
גם לי מותר להגיב../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

השיר של יעל זה השיר מהפסטיגל נכון
שיר יפה
..אבל אני לא מכיר את השיר המקורי שלו.. איך הוא נקרא באנגלית

m s t

New member
באופן חד משמעי

מאיה בוסקילה לא עבדה עם עופר ניסים מעולם. היא עבדה עם ויק. בכל מקרה, יש למאיה 3 להיטים בדיסקוטקים - ofer nisim ft.maya- searching זה השיר של יעל בר זוהר בעברית ובאנגלית מאיה שרה אותו ofer nisim ft.maya - only you - שיר חזק ofer nisim ft.maya - thats the way i like it - הוחתם בניו יורק ומנוגן גם ברדיו בארץ גם המעצב גורגיו ארמני הוציא עכשיו אוסף בחו"ל עם השיר של מאיה. אבל שוב, זו לא מאיה בוסקילה - זו מאיה של עופר וראיתי אותה מופיעה בטי.אל.וי במסיבת נוער עם עופר ניסים - אבל היא לא כל כך מופיעה בארץ כי אני חושבת שהיא בקטע בינלאומי. יש לי תמונה מההופעה עם תרצה. האמת שנכנסתי לאתר הזה כי חשבתי שזה האתר של מאיה ההיא , אבל גיליתי גם את בוסקילה, שזה גם מעולה. בכל מקרה, אני מציעה לכם לשמוע את השירים האלה שלה - רמה בינלאומית. אין מי שלא מכיר.

חמודה , מאיה בוסקילה עבדה עם עופר

וזה בדוק , מדברי המנהל שלה
כך שאת לא יכולה להגיד שבצורה חד משמעית היא לא עבדה איתו . בכל מקרה , זאת לא היא כנראה בשירים שאת מדברת עליהם .
על ההמלצות. את מוזמנת לשים תמונה

m s t

New member
אני מוכנה להתערב איתך

כי אני יודעת בוודאות - תן שם של טראק שהם עשו ביחד. היא עבדה עם די.גי. ויק וציקולה , לא עם עופר . היא עשתה את : the music got to me -בתחום הזה של המוסיקה אני מבינה - וגם שנים מעריצה של עופר ניסים. אין להם שום טראק ביחד. בכל מקרה , אני לא מנסה לריב חלילה, אני פשוט מכירה את כל ההיסטוריה של עופר ניסים וכל דבר שהוא אי פעם הוציא , ועכשיו יש לו תגלית בשם מאיה, והם נמצאים בכל רשימות המצעדים בניו יורק. אבל סבבה, שכל אחת תכבוש את העולם בדרך שלה.. אנחנו רק נהנים מזה, לא? אגב גם שירי מימון פנתה לעופר שיעבוד איתה אבל הוא סירב כי יש לו כבר זמרת . אם היית שומע , היית מבין במה מדובר. בכל מקרה , בהצלחה לכולן.

אני רק אומר לך מה שנאמר לי מגורם

מוסמך ויכול להיות שהם עבדו יחד ולא הוציאו בסוף טראק\שיר ביחד . בכל מקרה , שיהיה בכיף

כן , ידוע .

אין לי מידע חד משמעי גם אחרי שדיברתי עם המנהל של מאיה ואני אולי יבדוק יותר לעומק את זה בהמשך מתישהו . מאיה בוסקילה עבדה גם היא עם עופר ניסים על טרקים\שירים מסויימים . ישנה מאיה נוספת שהיא אינה מאיה בוסקילה , כפי הנראה , שגם היא עובדת עם עופר .
נסו לזהות עם הקול , לא יודע מה להגיד ....
אגב ,אתה מצטרף לפורום או שזו קפיצה חד פעמית

למעלה