לרון ראוי לחסום/למחוק

בוושם

New member
לרון ראוי לחסום/למחוק

לרון - למה אתה לא מפעיל את סמכותך כמנהל הפורום ושם סוף לכל התגובות הלא ענייניות/לא אתייות/לא מקצועיות שמופיעות כאן בפורום? זה לא מוסיף כבוד. לא לפורום ולא למקצוע.

TIC

New member
ובהרחבה, רון

היו פה כבר התבטאויות שגררו מאות תגובות, גם מפורומים שכנים - התבטאויות שכל קשר בינן לבין יח"צ מקרי בהחלט. אנשים כמו נוריס מהכפר מוציאים שם רע לענף ומציגים את העוסקים בו כאנשים חשוכים וגסי רוח שהקידמה ותרבות הדיון מהם והלאה. באמת שניסיתי לא להתערב ונתתי למאות התגובות פה לעבור לידי, אבל לאחרונה הזיהום של המרחב הציבורי נעשה בלתי נסבל, והעובדה שאנשים עושים זאת תחת מעטה של אנונימיות לא מוסיפה כבוד לפורום. לתשומת ליבך, TIC.

ron ad

New member
תגובה...

שלום, "היו פה כבר התבטאויות שגררו מאות תגובות... התבטאויות שכל קשר בינן לבין יח"צ מקרי בהחלט" צודק בהחלט אכן מקומם לא בפורום זה. באותה התקופה לא ניהלתי באופן פעיל את הפורום עקב חופשה. לגבי הודעות שלא קשורות כלל לפורום: אני משתדל להסירן לעיתים קרובות. בכל מקרה, אם ישנה הודעה/שרשור המפריע לכם מכל סיבה שהיא, אתם מוזמנים לפנות אלי ישירות למסרים, ואני מבטיח לטפל במהירות האפשרית. כבר היו מקרים בהם הודעות שמבחינתי היו "בסדר", פגעו בגולשים ובעקבות כך נמחקו. רון

TIC

New member
שמפיין1 מפורום יזמות וניהול עסק?

באמת שלא רציתי להגרר להתפלמסות ולדיונים בנושא הזה, אבל בטח אתה לא חושב שמעניין אותי בגרוש להתחיל להתעסק עם החלפת ניקים כדי להבהיר נקודה, נכון? גם ככה הדיון הזה יותר ארוך ממה שהוא אמור היה להיות, אתה לא חושב כך? המשך ערב נעים ופורה, TIC.

שמפיין1

New member
אם אתם לא מסוגלים לשמוע ביקורת...

זו בעיה שלכם לא שלנו או של רון!

בוושם

New member
על ראש הגנב בוער הכובע

מכיר את המשפט על ראש הגנב בוער הכובע? לנו אין סיבה להסתתר מאחורי נייק שונה - אנחנו לא מבזים את עצמנו או את המקצוע. אסכם ואומר - ענת/שמפיין1/נוריס - אתה או את מתבקשים לכבד את הפורום ואת המשתתפים בו. תודה.

למעלה