לרוכב הCBR

• פותח הנושא hmpfy
  • פורסם בתאריך

hmpfy

New member
לרוכב הCBR

שהגיע לצומת הסירה מכיוון צפון פנה ימינה לאיזור התעשיה ואז ישר שמאלה בשעה חמש. כן, כן אתה. עם ההונדה האפור אדום. איש ההי טק שיושב לו במשרד וקורא בפורום. מה קרה? אי אפשר לעצור כשרואים בחור מסכן נוטף זיעה עם מעיל וקסדה מנסה לתפוס טרמפ מהתחנת דלק חזרה לאופנוע..?!?

Vaderom

New member
למה מי אתה שאני אעצור לך?

סתם סתם. זה לא הייתי אני. אבל אני מכיר את ההרגשה. נתקעתי בלי דלק על איילון, ממש על תחילת העלייה לגשר מעל מחלף קיבוץ גלויות (ככה זה כשבאופנוע שלך מתקמצנים על נורית דלק אפילו). בזמן שחיכיתי לחבר שיגיע עם בקבוק דלק כדי שאני אגיע הביתה עברו מולי כ13 קטנועים ו5 אופנועים. כל סוג אפשרי של אופנוע התפקד מולי - סופרספורט, קאסטום, סטנדרט (ER) שטח ותיור. הגדיל לעשות שליח נחמד על טייפון (!) שנסע בשוליים, ועבר לידי (בחור צעיר יושב עם מבט משועמם על השוליים של איילון, עם המעיל זרוק בצד והקסדה על האופנוע, מחכה למשהו) תוך כדי שהוא מסובב את ראשו ומתבונן בי בזמן שעבר כ20 סנטימטר ממני. אני מבין אותו, הוא כנראה קינא בי שאני יושב ככה ומשתזף לי בשוליים בזמן שהוא חייב לעבוד. מסכן. ואחד הקטעים המעניינים היה כשעצר לידי אוטו, עם איש מבוגר חבוש כיפה ועטור זקן. שמחה וצהלה גאו בליבי כשניגשתי אליו - יש עוד אנשים בארץ שעוצרים לאדם במצוקה. אך תחושות אלו נמוגו להן כשפתח הצדיק פיו ושאל "תגיד, זו הדרך לירושלים?"...הייתי מופתע מעט, אל עניתי "לא.. את צריך לרדת במחלף הבא ולשאול שם". "תודה" הוא אמר, סגר חלונו ונתן בגז, משאיר אותי לחשוב על אופן פעולת הגיונו של הצדיק, שרואה לסביר לעצור למישהו שעומד על השולים של איילון ולשאול אותו לדרך, בלי לתהות מה הוא עושה שם, ואולי צריך הוא עזרה.. תהיות תהיות..

lirandr

New member
../images/Emo4.gifאז יש לכם מזל נאחס...

לפני 3 חודשים עצרתי בצד הכביש להשתין, כשהסתובבתי היו שם 300 אופנוענים בוחנים את האופנוע ובודקים את מצב הדלק.

פעם לפני הרבה שנים דובי

חזר מאוטומוטור, השעה הייתה שעת לילה מאוחרת, ציר איילון. לאחר מחלף קיבוץ גלויות דובי מזהה רוכב דו"ש שדוחף את האופנוע. דובי הוא חברמן ועל כן עוצר ושואל איך יכול הוא לעזור. הבחור מספר שהוא נתקע בלי דלק. דובי חיש מהר מתנדב לעזור, עולה על האופנוע, טס לתחנת דלק הקרובה, מארגן בקבוק עם הנוזל היקר וטס בחזרה לבחור במצוקה. מה רבה הייתה הפתעתו של דובי לגלות שאיילון ובעצם גם כביש ירושילים-ת"א, ריק מאותו רוכב אלמוני שלא הספיק אף להודות לי. עד היום כשדובי עובר באותו קטע כביש, הוא נזכר באותו רוכב אלמוני שהבריז…

לדובי...../images/Emo3.gif

אני גם זוכר את היום הזה... נתקעתי בלי דלק באמצע הלילה.. הייתי כבר מת מעייפות התחלתי לדחוף את האופנוע כמו ילד מפגר. אז כן דובי, עצרת לי, שאלת מה קרה.. אני אמרתי לך שנתקעתי בלי דלק ופה מתחיל הסיפור האמיתי... דובי הציע לי שאני ישלם לו מחיר של 15 שקל לליטר דלק!!!?!??!?! ועוד דלק נסיעה לתחנת דלק וחזרה + חצי שעת עבודה בשכר של שעות לילה ככה שיצא שבשביל שאני יקבל 3 ליטר דלק הייתי צריך להעביר לדובי צ'ק שמן... כמובן שזה היה אמצע הלילה ולא ידעתי מה לעשות.. אנרתי לדובי שאני מסכים והבחור יצא לדרכו.. כעבור חצי שעה עובר רוכב נחמד על קטנוע ואומר לי שהוא ראה אותי והוא הביא לי קצת דלק.. אני כמובן קפצתי על המציאה וברחתי... אז דובי, תאמת אני מצטער.

רמי בר1

New member
אים לא תסמן אכשהו שאתה זקוק לעזרה

לא יעצרו לך.אני מניח שאלה שעברו וראו אותך יושב ליד האופנוע חשבו שאתה מחכה לעזרה שתגיע בכל רגע.[בעידן הסלולרי] ותחשוב הפוך,תאר לך שכל אלה שעברו, עוצרים,זה ממש פקק. צריך לסמן שזקוקים לעזרה.

Skiddie

New member
זאת רק אני שעוצרת תמיד...

עם הפחית לכל אופנוען באשר הוא שעומד בצד הדרך רק כדי לשמוע שהוא עצר לסיגריה או שהיה לו טלפון? נו טוב, לפחות פעם אחת עזרתי למישהו שנקרע לו כבל קלאץ'.

hmpfy

New member
טוב האמת..

שמישהי כן עזרה לי פעם. מישהי חמודה על חמישים סמק נתנה לי טרמפ מהתחנת דלק לאופנוע. שהיה בסך הכל בצומת הבאה שזה כמה מאות מטרים, אבל היא הייתה חמודה.. =) אז לחמודה שנתנה לי טרמפ מפז בגני התערוכה תודה.. =)

Vaderom

New member
תגיד..להתקע בלי דלת זה סטנדרט אצלך?

או שאתה משיג ככה בחורות?

למעלה