לרוח הרפאים שלי

sufa

New member
לרוח הרפאים שלי

אני רוצה לספר לך מעט ממה שיש לי בלב. שנים, שנים אני מחפשת אחרי האושר איתו, שנים אני צועקת לו שיהיה איתי שיקשיב לי שיבין את מה שיש לי בלב, והוא בשלו רואה אותי כמובן מאליו, חושב שאני אשאר שלו לעד. לא, הוא לא יודע, הוא לא יודע שהוא איבד אותי לאט לאט. הוא חושב שעכשיו כשהוא מחליט אז אני אצעד לקראתו בידיים פרושות ואומר לו תודה, תודה שבאת. רוח שלי.. אתה באת לחיי פרצת אותם לא בכח אלא ברכות. הראת לי דברים שאף פעם לא ראיתי . איך אמרת לי: ``יצרתי מפלצת`` אז אולי נכון אולי יצרת, אבל לדעתי רק חשפת אותה המפלצת היתה קיימת היא פשוט היתה כ``כ מוצפנת שאפילו אני, סופה, לא ידעתי שהיא קיימת. אתה באת וגילת אותי, חשפת לאור השמש חלקים בי שאולי לעולם לא היו רואים אור אילולא אתה היית מגיע. אני יכולה לומר לך דבר אחד שבו אני בטוחה: יהיה הסוף אשר יהיה תמיד, תמיד, לנצח אני אזכור אותך לטובה, רוח שלי כמה שיהיה לי קשה, ויהיה לי מאוד קשה, אני הבטחתי ואני אקיים שתאמר לי די אני אפסיק, אני לא אפריע לך. רוח שלי, אויר שלי, נשמה שלי ... אני כותבת ואני בוכה לא יכולה בכלל לחשוב על מצב של בלעדייך. אני מקבלת הכל אבל לא בלעדייך . רוח שלי, אני יושבת עכשיו לבד מביטה לכיוון הדלת ומחכה שהידית תזוז ואתה תכנס, אוי כמה שזה היה עושה לי טוב עכשיו . הלב שלי מלא, מלא מילים לומר לך, מלא מחשבות לשתף אותך בהם, מלא אהבה שלא נוצלה, מלא אושר שנחשף כשאני איתך. למה את אוהבת אותי? למה את אוהבת אותי? .... נו למה? תגיד לי אתה. אני חושבת עליך עכשיו שם במיטה הגדולה שלך בחדר הלא מסודר שלך יישן כמו תינוק רק להריח אותך עכשיו והייתי מיד נרדמת, שוקעת בשינה עמוקה עם חיוך רחב על הפנים . רוח שלי מילים לא יוכלו לתאר, אותיות לא תוכלנה לספר את מה שאני מרגישה. רוח שלי אוהבת אותך, אוהבת תמיד. סופה

ben30im

New member
לסופה.

שלום סופה, קראתי את שכתבת ומאוד נהנתי. ניכר מהמכתב שאת די מבולבלת. בכל מקרה אני מקווה בשבילך שאת ההחלטה האמיצה תקחי את לבסוף. עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מהר. הסיפור שלכם נשמה אבוד אז למה להמשיך לסבול? אני אתך.

הצופה

New member
דמעות חיוביות

מעז יצא מתוק לא הפכת זומבית כמו רובינו הלב שלך נלחם הוא רוצה אהבה הדמעות שלך הן חיוביות תהני מהדמעות חציין אושר וחציין שאלה אבל יש לך דמעות שהן דם הנשמה וזה גדול כנסי למנהרת הזמן ונועי קדימה בדמיון הסתכלי בפרספקטיבה אחרת ותיראי שזאת היא תקופה נהדרת בה היה לך שוב תקשורת עם הלב דבר שחסר לרובינו ואם תנועי לאחור במנהרת הזמן תראי ותזכרי כי תקופות אלו גם של אכזבות מאהבה היו תקופות טובות שבהם החיבור בין הלב למוח היה נהדר ולא משנה מה היתה התוצאה לכן זיכרי שמעז יצא מתוק

גל.com

New member
האם זוהי סופה של ה-sufa?

לא חבל על הדמעות ?עמדי על רגלייך היי מציאותית הרי הכל חלף עם הרוח... הביטי לשמיים ותראי שהשמש זורחת גם בימי הרוח והגשם אמנם היא פחות קורנת......אך תמיד ישנם קרניים מעבר לענן המסוגלות להאיר ולו מעט את חייך.......צאי מייסורייך ותתחילי לחיות... השמש תשוב לזרוח גם אחרי הסופה.........אם תבקשי אותה! אך אם תבקש הסופה לפגוש שוב ברוח הרפאים שלה סופה יהיה ....כדמות הרוח (העושה כרצונה-מגיע וחולפת בלי לשאול ,עושה בלאגן...ונעלמת)

למעלה