לרוחמה

לרוחמה

אני מודעת לכך שאני עכשיו מפרה את ההבטחה של לשתוק בשרשור אחר, אבל זה עניין חשוב. אני לא רוצה שנהיה אויבות. כל מה שכתבתי כאן בפורום בא רק במטרה שאני אשמע משעשעת. הכל. אני גם מעדיפה ומשתדלת לא לפגוע באנשים אחרים, אלא אם ברור שאמרתי את זה בתור הלצה. אני גם יודעת שיש דברים שאת כותבת בתור ציניות, אבל אני לוקחת זאת ברצינות. אפילו אם כתבת את זה רק בתור תגובה לדבר מעליב זה או אחר שאני כתבתי, אני אקח זאת ברצינות, ולא כמנגנון ההגנה שלך. אני לא מתכוונת כרגע לשפוך את הלב, בעיקר כיון שאני לא רוצה להשמע כמו ילדה שמחפשת רחמים, וגם משום שאני יודעת שאת לא משוגעת על טקסטים ארוכים, לכן רק אסכם בכך שאומר שאני באה בשלום ובשעשוע. לא במלחמה וציניות. מקווה שהבהרתי את עצמי, שירלי.

keren007

New member
שירלי.......

הרי את יודעת שהכול בצחוק ובציניות...... אני לא מתכוונת באמת למה שאני אומרת... אם פגעתי בך,

את לא צריכה להצטער כי לא פגעת.

אם כבר אני זאת שמבקשת סליחה, כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב. לא משנה, תתעלמי מההודעה. ודבר נוסף: אני כל הזמן חושבת על מבחן המתמטיקה שעשיתי, ולפעמים בא לי לדבר על זה בפורום, אז בבקשה: בלי רגשות נחיתות, רוחמה (די איזה שם מעאפנוש)! הבנו שאני המלכה ואת נתינה בממלכה הגדולה והכוסית שלי. חלאס.

keren007

New member
מעפאן?! רוחמה זה שם מעפאן?!

שמעת ביז´ו?! היא אמרה שהשם שלי מעפאן! חוץ מזה... מה לעשות שאני מטומטמת, הצלחתי להוציא רק 75 במתמטיקה...... הוצאתי גם 75 באנגלית והכלבה שמה אותי ב-4 יחידות!!!

אמרתי שזה מאעפנוש!!!

יש הבדל ע-נ-ק-י!!!!מאעפן זה דפוק מטומטמם, דבילי וכו´ וכו´ וכו´. מאעפנוש זה שם דפוק בצורה הכי מתוקה וחמודה מתוחכמת שיש! תמיש וש בסוף מעיד על מתיקות! קחי לדוגמה: "פשוש" "חרפוש" "עיטוש" ו"ייבוש". למרות שאין קשר, רצוי שתקחי אותם לדוגמה. שמעתי שזה עושה טוב לריאות.

chikidan

New member
זה ספורמן? זה ציפור? לא, זאת קרן!!

אחרי תקלות קטנטנות, (חח), נחתי בשלום.. טורין טורין !! חחח.

keren007

New member
דנ´דוש!!! ../images/Emo6.gif

"טין טין"! אני לא אפסיק עם זה...... (לא רומזת על כלום
) איזה כיף שקפצת לבקר
תבוא עוד...
אה ובהתחלה אתה משווה אותי להמבורגר ועכשיו למטוס?!

chikidan

New member
בטח שלא רמזת על כלום, רק אמרת את זה

ראי מה כתבתי לך באיציק..

keren007

New member
כן איציק...... ראיתי

לאקי, זה ידיד של אמא, תכירו, לאקי- דן דן-לאקי

chikidan

New member
שלום שלום

קומו סאבה? קומו אסטאס? ובעברית- מה נשמע?

למעלה