למה אתה לוחץ כל כך ולא מנסה לעזור בשקט, בלי לעשות יותר מידי רעש, בלי לגרום ליותר מידי אנשים להרים גבה? לאן אתה ממהר? אתה מפחד שנברח? אנחנו תמיד פה, אנחנו מנסים לעזור אחד לשני בשקט, בהבנה, ברוגע, חברות והרבה אהבה והלחץ שאתה מפעיל לא מתאים (לדעתי לפחות...). תרגע קצת, זה לא יזיק לאף אחד!
אתה לא רוצה להקשיב... אם היית בא במטרות באמת של עזרה... אז היית קורא את ההודעות שנכתבו בפורום לפני שנכנסת אליו... ובזה אני מתייחסת ישירות להודעה של רוויטל... שביקשת ממנה פרטים שהיא כבר כתבה בעבר בפורום.. ואנחנו שופטים כי ההתנהגות שלך דורשת זאת.. כמו שג`ני אמרה. בדיוק.
למען האמת, אתה נראה לי אדם לא ישר במיוחד.. קראתי את ההודעות שלך.. קראתי ת`תגובות של כמה מהאנשים כאן.. יש בך מניעים שאני לא חושב שזה המקום לנסות להפעיל אותם. אתה בחדר הלא נכון. ואם אתה בכל זאת מתעקש להשאר כאן, אז אני ממליץ בחום להפסיק לנסות לכפות עצמך על האנשים אתה יכול לשרשר, להביעה דיעה, להגיב וכיו``ב. אבל בלי כוחניות. בלי ``תתקשרי אליי`` וכיו``ב יש להבין שמי שנמצאת בחדר הזה לא קל לה. ואתה לא ממש מתחשב בזה. אתה מצפה לפריצת דרך תוך הודעה או 2. תתאפס על עצמך ושים לב איפה אתה נמצא. ואין לי ספק שאת תראה כוונה טובה ולא רק תתימר להיות כזה, אנשים יתייחסו אליך ואפילו בכבוד. קח לתשומת ליבך!