לרוב האנשים כאן..

עמיתוש

New member
לרוב האנשים כאן..

הזקנים [
] שעשו ת'בגרויות של כיתה י'.. אני יודע שיש עוד זמן אבל כל הזמן המורות מלחיצות.. הבגרויות בלשון והסטוריה כאלה קשות?

QuEeN oF mE

New member
לדעתי לא,

זאת אומרת- לשון פשוט צריך להבין טוב טוב את החומר..והבגרות אפילו יותר קלה מרוב המבחנים נראה לי. והיסטוריה- פשוט לזכור..מעצבן ומעייף אבל קצת לחרוש על זה.. לא משו נורא. ואני זקנה האאאא??? יופי יופי!

gamegir

New member
ממממ..

לשון זכורה לי כבגרות ממש ממש ממש קלה- גם הלמידה לפני וגם הבחינה. מה שקשה במקצוע הזה זה יותר המבחנים במהלך השנה, אבל הבגרות זה ממש שטות. אל תדאג- לא מזה.. היסטוריה זאת גם בגרות פשוטה. צריך פשוט לשבת ולשנן, ללמוד בע"פ הכל ולא לסמוך רק על הבנה (למרות שהבנה יכולה רק לעזור). זאת בגרות מעצבנת- מרגע שמקבלים את הטפסים פשוט מקיאים הכל החוצה, פשוטו כמשמעו, בלי לחשוב. מכאן- גם זאת בגרות קלה, פשוט צריך לחרוש אליה טיפה. לא נורא. ד"א- גם הבגרות בתנ"ך קלה נורא, ואפילו, המ, מהנה מעט בשביל אנשים מזוכיסטיים כמוני.

principessa18

New member
גם בשבילי הבגרות בתנ"ך הייתה מהנה..

אבל לא מבחינת המבחן עצמו והלמידה אליו

QuEeN oF mE

New member
קלה? מהנה?

אז זהו שאני עוד לא עשיתי.. אבל השנה אני אעשה וזה דווקא נראה לי נוראיייי כל הפרקים..אוי ואבוי. אבל אם אתם אומרים...

לשון והסטוריה של י' זה ממש שטויות!

ובאמת שאין לך שום סיבה לפחד..(לפחד תתחיל במתמטיקה של י"א או משהו..
)

בוא אני אגיד לך משהו

לשון- כל השנה המורה הכשילה אותי לבגרות לא למדתי וגם לא למגן וקיבלתי 85 (בבגרות) ו83 (במגן) אז ככה שאין הרבה מה לדאוג או ללמוד והיסטוריה- טוב אני עשיתי היסטוריה שזה טכנולוגיה שזה יחסית שכונה ביחס אליכם ובתכלס גם היסטוריה לא למדתי כ-ל השנה (רק ביוד כי בי"א הבטחתי למורה שאני אלמד..) ובמגן הוצאתי 83 נראה לי והמורה הגישה אותי על 85 וקיבלתי בבגרות 86 ככה שפשוט לחרוש לבגרות\מגן ויהיה פנאן.. בהצלחה

למעלה