לרואה בכוכבים

ברוך בואך דיף :cool:

ברוך בואך דיפ! מקווה שתתאקלמי פה יפה. הרבה אור ואהבה ללא גבול . מיכל

הסרת המסכות...

שני שלום, אני שמח לראות שאת הולכת ונפתחת לאט לאט, אני חושב שזה צעד חשוב מאוד, לעצור רגע לקחת נשימה עמוקה ולצלול אל העבר החמקמק. הצטערתי לשמוע על ההתעללות מצד אחד מצד שני יש סיכוי טוב לפרוץ כאן כמה חומות לא קטנות שקשורות לאותה תקופה, מהי ההתעללות הזאת שקשה לך לדבר עליה? אני מבין מדבריך שהיא לא קשורה להתעללות המילולית...ובכל זאת הייתי מעיז ומנסה להקשות עליך בעניין, לרדת לעומקם של דברים, להפוך את כל הסלעים בליבך ולחפש את כל השדים השואבים מתוכך את כל האנרגיות. מדבריך עולה שלא היה לך עם מי לדבר בילדותך, נראה שלא סמכת על הוריך לכן הסתרת מהם את עצמך. יכול להיות שזה קשור להיותך בודדה בילדותך בלי התערבות או מעורבות של הוריך בחייך, והתחלת לפתח עולם דימיוני משלך עם חוקים משלו, חוקים שיעזרו לך לעקל את העולם סביבך, וזה הוביל לריחוק או לנתק. את התקשורת שלנו עם ההורים בדח``כ אנחנו לוקחים ומחקים עם הסביבה, נסי לבחון את סוג התקשורת בינך לבין הוריך בילדותך והיום, ותבדקי את התקשורת שלך עם הסובב אותך, ולא רק ברמת שיחה אלא גם ברמת הרגש והאמון. אני חושב שאביך צדק בקשר לסיבת הכאבים בבטן(דברים שאת מדחיקה) נשמע שהוא בעל אינטואיציה טובה ושכדאי להקשיב לו יותר(בכלל נראה שאת קשורה אליו, זה בלט יותר בתקופת הילדות). ילדים תמיד עסוקים במלחמת כוחות ושליטה(כמו המבוגרים.....), ברגע שהם מזהים חולשות במישהו מיד עטים עליו וכובשים. יש גם כאלה שמשהו בהתנהגות שלהם מפריע לסביבה, דווקא בגלל היותו שקט או מרוחק או סנוב, דווקא השקטים והמסקרנים מרגיזים שיבעתים. הם מהווים איום שקט על ממלכת ילדים שתלטנים שלא אוהבים חריגים. ילדים הם גם בעלי אינטואיציות מאוד גבוהות, הם מחוברים לרגש בעוצמות גבוהות, והרבה פעמים מרגישים את המחשבות גם של הילדים השקטים והלא בעיתים לכאורה, הם מזהים את הפונטנציאל שקיים בהם ויוצאים להילחם בו בשביל להקדים תרופה למכה. תנסי לחשוב מה עבר לך בראש באותם ימים, מה חשבת על אותם בנים, אני בטוח שכשהיית חוזרת לביתך, בין חדרי חדרים, היית הופכת את היום שעברת ובוחנת באלפי זוויות שונות את כל השיחות והסיטואציות שעברת. מה שאת חושבת על עצמך את משדרת כלפי חוץ, ואת הדברים שאת חושבת על אחרים, במיוחד מחשבות המלאות בביקורת, תבחני היטב כי לנו תמיד נראה שאנחנו יכולים לחשוב על הכל, הרי מחשבות הם בראש ואף אחד לא ידע ולא יפגע ממחשבה, ובכן, הם מרגישים ויודעים כולם, אולי לא ברמה מילולית אך ברמה שמספיקה להשפיע על יחסים. שום מסיכה ושום העמדת פנים לא תנצח את האמת הפנימית שלנו. ליד בן אדם שלא אוהב אותך ולובש מסכת אהבה לא תרגישי טוב לעולם, ככל שמתבגרים יותר קשה יותר לזהות ולהבדיל...הרוב נשחקים.... מצטער אם דברי יצאו מעט מבולבלים.... באהבה, רואה בכוכבים.

darma

New member
לשני יש תקווה

שני ליבי איתך בגלל שיש הרבה פרטים זהים פחות או יותר בביוגרפיה שלנו וגם במצב הקשה ובבדידות העצומה. אני הייתי במצב כזה עד לפני שנה שנתיים ופתאום אני מוצפת חברות שאוהבות אותי. אז יש תקווה שני. שני אחרי שעברתי קורס חשיבה חיובית הבנתי אייך אפשר לגרום לילד בן 7 לחשוב מחשבות שליליות, להיות בדכאון, להיות בודד, למשוך ``אש`` אליו. אם תגיד לילד מגיל 0 שהוא טיפש כל היום, גם אם הוא ילד חכם הוא יחשוב שהוא טיפש, ירגיש רגשי נחיתות ויהיה בעל בטחון עצמי נמוך. אז אם התכנות השלילי עובד בטח שגם החיובי עובד. נסי להגיד לעצמך בכל דקה פנויה, `` אני אוהבת את עצמי ומקבלת את עצמי כמו שאני ברגע זה`` אם תאהבי את עצמך ימשכו אליך אנשים בצורה טבעית ותוכלי גם לאהוב אותם. את יכולה לנסות להגיד את זה גם מול המראה. באהבה דארמה

שני, מתוקה!

ראית איזה יופי? הגעתי בלילה, וראיתי את מה ש``הלך כאן`` כל היום... ו... שמחתי לראות את השרשור שהלך כאן בעקבות הודעתך! איזה תהליך נהדר! - פותח ומנקה פצעים! וחוץ מזה - ראית שעשית כותרות?!!! משהו! ;-)

למעלה