לרדת ל...

LordAmra

New member
לרדת ל...

מציצות וירידות זה דבר שבשגרה לא ? השפחה מוצצת או יורדת, העבד יורד או מוצץ. אבל אולי ניקח את זה צעד אחד למעלה, ונשאל את השולטות והשולטים מה דעתם על הנושא, מבחינת המעשה בעצמם. ירידה לשפחה, ליקוק הכוס, מציצה לעבד. אפשרי ? מוריד מהערך שלכם ? חשבתם על זה בכלל ? עשיתם את זה ? ואם כן, מה נקודת העשיה ? מה צריך לקרות בכדי שתעשו את זה ?

nerissa

New member
מזעזע! ../images/Emo12.gif

הרי לרדת זו השפלה!! אתה רוצה להשפיל את הדום?? פויה! נריסה תופסת פוזה של דומיקול

G I R L P

New member
ה א!!!!!!!

הנה העצבני שוב הגיע !!!! איזה מתוק אתה!!! אוהבתותך רק שאתה ככה עצבני!!!!

Master Stav

New member
טרוויאלי

אני זוכר שבתור נער מתבגר היה לי חוק ....איפה שהלשון שלי לא רוהצ להיות גם הזין שלי לא יהיה ..... יתרה מכך .....אני אישית אוהב לנשוך ....מה יורת טוב מ......
אני חושב שהבנתם את הכוונה מעולם לא ראיתי פחיתות כבוד במוביל/ה שנהנים ממין אוראלי ויודע מה אלך יורת רחוק ליקוק רגלים ... אם זה עושה טוב למוביל/ה וזה עושה טוב למובל/ת למה לא ? לא מאמין בגבולות של כבוד או מעמד ......ש/אני חושב על זה ...הנה קו אדום אצלי ..פלצנות יתר

LordAmra

New member
או קי אשקלוני, אבל

הרעיון כאן לראות מה ההרגשה של השולטים והשולטות בעניין. דעתך נחשבת לא פחות בהיבט של מה אתה והשולטת שלך מסכימים עליו. אך, מה קורה אם היא אומרת שהיא רוצה לעשות את זה ? לא תתן לה ?

nerissa

New member
../images/Emo46.gif אל תוסיפי עוד עם היתן הזה!!

ינעל ראבאק! אני יפנצט אותך! איףףףף

Master Stav

New member
מה משפיל במין אוראלי ? ../images/Emo5.gif

חייב להבין מה משפיל בכל צורה של יחסי מין מאיפה זה בא ?

G I R L P

New member
הממממ הממממ

יש כאלו שיחשבו שמין אוראלי משפיל יש כאלו שיחשבו שלהיות עירומים בזמן סשן זו השפלה של השולט/ת, ורק הנשלט/ת חייבים להיות ללא בגדים.... נו, יאה להם לחשוב ככה. אני חושבת אחרת, שאין דבר כזה טקסים וריטואלים הכל בראש שלנו נקודה

nerissa

New member
../images/Emo12.gif לאאאאאאאאאא

יש דומים שמתפשטים בזמן סשן????????? טפי! עוד מעט תגידי לי שהם גם מנשקים את הסאביות שלהם!
לאן הגענו.. אני אומרת לך..

למעלה