לרדת לה במחזור?

• פותח הנושא F 5
  • פורסם בתאריך

duduamar

New member
דודו*

אין לי בעיה כשבחורה במחזור לעשות הכל - חוץ ממגע באיבר המין שלה. אני שמרן? דוחה? כל כינוי גנאי שתרצו? אולי. אבל ככה אני.

מה זה "הכל"?

אם אין מגע באבר המין שלה לא נשאר הרבה מה לעשות, אלא אם כן היא בקטע של "לא באנו ליהנות". אני אישית מזדיינת במחזור אבל אין לי שום בעיה לכבד כל גישה של הפרטנר ביחס לזה.

duduamar

New member
התכוונתי -

שאני לא מהדוסים שלא נוגעים בכלל באישה שלהם בזמן הזה.

emh

Member
......

"כולה קצת דם נקי" בשביל מי שנרתע מדם, זה יכול ממש להרוס את ההנאה מהסקס.

זה בסדר גמור, אל תעשה סקס

אבל לא צריך להגזים בתיאורים של פסולת וזיהום, כי אין שם זיהום ולא כלום. הפורום מוצף בגברים שמתים לתקוע את החברות/היזיזות שלהם בתחת - קצת מצחיק שהם מדברים על דם מחזור כמשהו לא נקי.

emh

Member
כמה דברים...

1. אני לא רואה הגזמה במה שאני כתבתי. (ולא השתמשתי במונחים פסולת וזיהום) 2. ההתנגדות שלי לאנאלי נובעת מסיבות אחרות וגם הן לא קשורות לפסולת. 3. בעיני זה ממש לא מצחיק, את יכולה לחשוב שאותם גברים הם צבועים אבל לדעתי צריך לכבד הגישה שלהם והרתיעה שלהם מהדם (גם אם הם מדברים שטויות)

mk76

New member
דבר החברה....../images/Emo9.gif

אני החברה המדוברת ודעתי היא שהוא צריך לעשות רק מה שטוב לו. לדעתי זה לא מגעיל, אבל זו רק דעתי, ולראיה אספר שכשהיתה לי חברה, לא הפריע לי להביא לה ביד במחזור אבל היא התעקשה שאשים קונדום על האצבעות... כל אחד וההעדפות שלו.... לדעתי אין שום דבר מגעיל לגביי גוף האדם באשר הוא וכמובן שבפרט אני לא מגעילה את עצמי....
אז הייתי מעדיפה שירדו לי גם במחזור אבל אם לא אז לא וזה לא סוף העולם מבחינתי. דרך אגב, חברות שלי מספרות שלהן כן יורדים במחזור, ככה שלידע כללי למשתתפי הפורום כדאי לדעת שיש כאלה שזה לא מפריע להם ויש דברים הרבה יותר מגעילים מזה, אז תפסיקו להתחסד...

F 5

New member
טוב, יפה שלי נשמתי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יש כאלה ויש כאלה ...
מעולם ( ואני בן 34 ) לא שמעתי מאף אחת שהכרתי שירדו לה בזמן מחזור, לכן קשה לי להאמין שיש כאלה שעושים את זה מבלי להירתע.. האמת היא שאף פעם לא ניסיתי ולא טעמתי
הייתי רוצה לטעום אבל יש סרט שרץ לי בראש על דם וכל מיני - שממש לא כדאי לכם לשמוע עליו פרטים כי אני חושב שלא תרצו לאכול אחר כך..... אז מה לעשות? אוליי ננסה? מה כבר יהיה? אבל מה עם הסרט? המממממ......אוליי לא? לא נורא נכון....אז לא. אוליי בכל זאת?
נשמע מעניין ומסקרן , יש פתגם שאומר- " אל תתן לפחד להפחיד אותך " המממ... אוהב

לא שמעת אז הנה

היו לי כמה וכמה פרטנרים שלא הייתה להם בעיה לרדת במחזור עם טמפון. אבל כמו שאמרתי, כל אחד והעדפותיו הם.

לדעתך אין שום דבר מגעיל בגוף האדם?

ואם מישהו היה רוצה לשחק לך(/שתשחקי לו) עם הקאקי ואומר לך את אותו משפט? מאד ילדותי ולא לעיניין להגיד את זה. לכל אחד יש את הטעם שלו והגבולות שלו ואת בעצמך מתחסדת. כאילו שאין בעולם כולו הפרשה אחת שתגעיל אותך. ברור שיש, את בעצמך כתבת שיש דברים יותר מגעילים, אז גם את נגעלת ממשהו. קבלי אותו ואת גבולות ההגעלות שלו ממש כמו שאת מקבלת את הגבולות של עצמך.

כתבת שזה נורא אז מה אתה רוצה?

נראה לי שאתה רוצה להזיז את הגבול שלך. נראה לי שאולי זו לא היא שמגבילה אותך. יכול להיות? אם אתה רוצה להזיז את הגבול שלך את תזיז אותו אבל רק בגלל שאתה רוצה.

למעלה