הוראות הפעלה במבחן הערכה
חלק ראשון יתנו לך להציג את עצמך, עכשיו כשאתה מציג את עצמך אתה לא מספר להם את העבר המשפחתי אתה מציג את עצמך ככה ... לדוגמא: שלום לכולם, שמי רונית בת 25 וחצי , שרות צבאי מלא באמת הגולן בתפקיד פקידת מ"פ , ניסיון תעסוקתי - 3 שנים מכירות פרונטליות בחברת..., לאחר מכן נציגת מכירות בחברת האינטרנט 0... , לאחר כחודשיים קודמתי למישרת ניהול .....(ומפרט מה בדיוק עשית- לדוגמא: מתן שרות למנהלים , לנציגים, שיחות סמויות , הצגת דוחו"ת למנהלים בכירים, הדרכות וכו'). דבר שני- אתה חייב תמיד לחייך ולא יותר מידי, לא לשחק עם הידיים , ולא להלחץ, להיות קר רוח, להיות עם בטחון אבל לא מופרז. יש שאלה מתקילה והיא- מה" הציפיות שלך מהעבודה"?- אז כולם עונים להתקדם , ואסור לומר את זה, תאמר הציפיות שלי מהעבודה זה לעשות את העבודה שלי על הצד הטוב ביותר , לספק את עצמי ואת המנהלים שלי, לתת שרות ללקוחות, ולעשות את העבודה מתחילתה עד סופה על הצד הטוב ביותר. יש עוד שאלה מתקילה - "למה נציג שרות טלפוני ולא מכירות"?...אז אתה אומר להם- אין לי בעיה עם שני התחומים גם מכירות וגם שרות לקוחות, אני מטיבעי בנאדם שאוהב אנשים ויש לי המון סבלנות שרותיות , הבנה , הקשבה, כי אלו יסודות השרות גם במכירות וגם בשרות לקוחות. מה שהמעסיק שלי יבחר אעשה. החלק של הסוף זה סימולציות- תקשיב אני אלופה בסימולציות, אז אתן לך דוגמא ,: יתנו לך כרטיסייה - אם כתוב שם שאתה הנציג ואתה צריך למכור טלויזיה אז אתה מתחיל ככה: נציג: הוט שלום , מדבר שלומי. ( אבל בקול רם ובטון עם בטחון) לקוח: שלום אני מתקשר על מנת לברר לגבי טלויזיה. נציג : הגעת למקום הנכון, אך לפני שנציג לך את המבחר הגדול והמדהים שיש לנו , אני חייב לאמת נתונים , טלפון ומס' תעודת זהות ( אחרי זה) פשוט מציג לו את הטלויזיה באופן חיובי , יש לנו טלויזיה מבית יונדאי , אכות מעולה גדולה , פלזמה.....והכל במילים כמו מדהימה , טובה, אכותית. כשאתה מגיע למחיר אתה לא אומר - את המחיר אתה אומר : , ואתה לא תאמין אתה מקבל את המוצר שלנו רק במחיר הנחה של 10 תשלומים של 500 לדוגמא. אם הלקוח מראה התנגדות אתה אומר לו,-" סליחה , תזכיר לי בבקשה את שימך"..ואז אתה אומר לו מיידית , יודע מה אדון שמואל במיוחד בשבילך אקח אישור מיוחד מהמנהל שלי, אנחנו בדרך כלל לא עושים את זה , אבל אם תחכה כמה רגעים אני אחזור עם אישור מיוחד במיוחד בשבילך... לסיום לקוח קנה או לא קנה , אתה מסיים יפה את השיחה.. תודה שפנית אלינו , שמי שלומי אשמח לשרת אותך בפעם הבאה שתתקשר , ותודה!!!