לרדת אל העם....

מו שיקו

New member
לרדת אל העם....

בהתחלה כשהתיישבתי,כבר הרגשתי שזה הולך להיות סיוט, קצת לפני זה בכניסה,בפתח,איך שהגעתי נגמרו להם הידיעות והמעריב,אמרתי לעצמי ,נו נו , התחלה טובה,אחרי 12 שנה שלא טסתי באקונומי מגיע לי לרדת קצת אל העם, הייתי במעבר, זה שמשמאלי דווקא היה נער , לא שמן,בלתי מורגש,היה אחד שעמד 2 שורות קדימה ,חיפש מקום למזוודה שלו,עד שהוא מצא פתרון מאוד מקורי, הוא לקח את המזוודה שלי העביר אותה לתא אחר, אבל באורך כי לא היה מקום ברוחב, והכניס את שלו במקום המזוודה שלי,ואמר לזוגתו שכמעט התפלצה מהמקוריות שהוא הפגין,´שידאגו האחרים´, קמתי אליו ואמרתי לו, שלום לך, אני ´האחרים´,קח את המזוודה שלך מכן מהר חוצפן שכמוך,אז הוא אמר לי,בסדר סליחה, עוד מעט גם תרביץ לי,אמרתי לו חוצפן שכמוך,אז הוא צעק עלי, מה אתה רוצה כבר ביקשתי סליחה,אז אמרתי לו אוקי, בסדר תביא את המילים שלי בחזרה,הלכתי ותישבתי במושב הצר והדוחה של האקונומי של אל על,והטיסה יצאה לדרך,כשהחברה התחילו לחלק שתייה,ועיתונים אז קיבלתי רק מעריב כי אולי לא יספיק לכולם,,אז היא אמרה לי שאני יכול לקחת מההוא שיושב קדימה אחר כך,והשנייה פתחה לי את המגש ושמה לי שם מיץ תפוזים,אז ידידה אחת מהביזנס,באה אלי והביאה לי 2 עיתונים,אז נהיו לי כבר 3 עיתונים עכשיו,התחלתי לקרוא מהר,לפני שיבקשו ממני כל החלכאים והנדכאים,את המוסף או הספורט או הכלכלה,ואז הם עברו עם העגלה ובדיוק כשהיא הייתה לידי אז מישהו קרא לה ´ ג י ב ר ת ת ת ת ת´ היא נעמדה והסתובבה,וטרח הפילה לי את המיץ תפוזים ישר עלי,על המכנסיים והחולצה, כללללללל הכוס, כוס אימא שלה,הסתכלה ואמרה לי אויש, סליחה,עוד מעט אני אביא לך מגבת , נרטבת כהלכה,רציתי לבכות,בחיים לא שפכתי כוס מיץ באווירונים, בחיי,אחרי 12 שנה אני בא לאקונומי ,טיסה של 11 שעות והבת אלף ממלאת אותי מיץ תפוזים,בינתיים היא עשתה פנטומימה לזאתי שהייתה ליד המטבח על המגבת בשבילי, ההיא מהמטבח צ´יק צ´ק הבינה ותוך 5 דקות הביאה לי מגבת,והתחלתי להתייבש , הביאו המון טישו,וכל האווירון ,כולם מסתכלים איך אני מתבייש להתייבש,ממש סיוט,והייתי קרוע מעייפות לא רציתי כלום חוץ מלישון,התיישבתי והם התחילו להתארגן לארוחה מפסקת, לא בא לי לאכול כלום,רק רציתי משהו טוב זה הכול,אז היא אמרה לי שהכי טוב שלה זה לחמניות חמות עם ריבה,הסכמתי כמובן,וביקשתי עוד ריבה אחד,אז היא אמרה לי שאי אפשר עכשיו , רק אחרי שיישאר,אמרתי לה תחליפי את העוף שלי עם ריבה אחד ,הרבה יסכימו,אמרה לי,אדוני, רק בסוף, אמרתי אוקי בסדר מוותר על הריבה לא צריך,אל תביאי עכשיו ולא בסוף,אמרה לי,אם זה ככה אז אני אביא לך עכשיו ,הלכה והביאה עוד ריבה,ואף אחד לא בכה....נרדמתי, ישנתי 6 שעות והתעוררתי ישר לתור של השירותים,עמדתי כמו כל הממתינים,היה כיף,כל כך הצטערתי שלא היה לי קקי........העיקר שחזרתי למושב,ושרפתי עוד קצת זמן ובסוף הגענו בשלום לארץ ישראל, וגולת הכותרת של הטיסה, נחתנו,ומה אני שומע????????????????? מחיאות כפיים, כן כן, מחיאות כפיים הקונצרט נגמר

פיראט*

New member
מושיקו... לבי עליך ../images/Emo66.gif

לרדת מהביזנס לאקונומי... איזה בעיות יש בג´ט סט.... מזל שלפחות היתה לך ידידה בביזנס... שבת שלום לך, ולכולם
נ.ב. כמי שנוסע בדרך כלל באקונומי, גם בקו בנגקוק - ת"א של אל-על, מבטיח לך שתתאושש מהר מהטראומה ולא תסבול מתוצאותיה כשתהיה גדול...

מו שיקו

New member
פיראטוש

כשאהיה גדול, אוכל להגיד את כל הדברים האלה באנגלית,ואז ממילא לא אבין חצי...ואז זה גם יכאב חצי וחוץ מזה מה אתה מחפש בבנגקוק אה????????? אתה יודע שתאילנד מדינה מאוד מסוכנת? תיזהר מותק... כשאני אהיה גדול , אני בכלל אסע לאוסטרליה...

מושיקו

סליחה על הבורות, מה זה אקונומי? תיירות? סתם אני תמיד טסה באקונומי ולמה אשת עסקים אני לא, אז מחלקה עסקית לא מתאים לי גברת ראשונה אני לא, אז מחלקה ראשונה לא מתאים לי תיירת אני כן. אז פעמיים אקונומי בשבילי פליז. בסופו של דבר, הגעתי להבנה, שגם האקונומיסטים, העסקיים והראשוניים כשהם באים לבית מרקחת, או עומדים בתור לקופת חולים, או בסופרמרקט, או בתחנת דלק, או בבנק, או בתור לסרט, או להבדיל, כשהם הולכים לעשות פיפי וקקי.... הם אותו הדבר.

זהר nj

New member
מושיקו.

אני מבין את הקטע של ל טוס אקונומי האמת שאני טס די המון ו בדכ אני בבזנס אבל אני כשאני חוזר לארץ ל ביקור אני מת בחיי!!! ל היות באקונומי כי זה אצלי כזה ל היות עם החברה..הדבורים ה "מאיפה אתה".. "במקור" בכלל אם יושבת לידי חתיכה אז כל הטיסה עוברת לי בכייף בבזנס יושבים כל ה חברה ש רואים את הטיסה כאמצעי ..ו אני טס המון בזנס ומבין אבל כשאתה טס אקונומי ו אתה במטוס לארץ [אל על] אז זה מן כייף כזה המנטליות ..הישראליות הזו זהר

מו שיקו

New member
אם את כבר

רוצה לדעת אז כשהולכים לעשות פיפי וקקי זה בכלל לא אותו דבר אגב, בשביל מה הזמנת פעמיים אקונומי? 2 מושבים????????? את בטח לוקחת את הכלב לסיבוב , אה?

מתפלאת עליך

2 מושבים זה בשביל לשים את הרגליים, חלילה שלא אצטרך לבקש מהשכן שלידי, ושחלילה זה לא יצא אתה.... לא מספיק מיץ תפוזים?

מו שיקו

New member
למה??????

פעם אחרונה שביקשת לשים לי רגליים לא הסכמתי? אין לך מושג כמה אני אוהב ששמים לי רגליים...

מו שיקו

New member
ליליה

אני פה, בחתיכה אחת,מניח שעוד יומיים שלושה ימאס לי ואתחיל לחפש כבר איך לברוח.

טאקילה~*

New member
../images/Emo160.gifמושיקו..

אתה בארץ,הגעת זה הכי חשוב. שתהיה לך שנה טובה ומבורכת..

מושיקו

אני מאוד השתדלתי לשפוך את המיץ תפוזים ולא את העגבניות אמרו לי שזו תהיה אחלה בחינה עבורי ביי

מו שיקו

New member
יפההההההה

עכשיו אני מרגיש שתרמתי את חלקי שנה טובה ומאושרת לך ולבני ביתך אגב, כבר יודעת איך אומרים לשפוך באנגלית?

giulietta

New member
חחחחח מושיקו../images/Emo6.gif

הצחקת אותי... אבל אני...תאמין לי...הייתי מוכנה עכשיו לעלות על מטוס...לא משנה איזו מחלקה...ואפילו בחברת "סבנה" (מכיר? נו, זאתי שטסים בעמידה ומביאים שנדוויצ´ים מהבית...) אז אתה מבין, כל אחד והסטנדרטים שלו... שהיה נעימה בארץ. ג´ול

מו שיקו

New member
חחחח ג´ולייטה

את מזכירה לי נישכחות.... הוי סבנה סבנה... היתה אחת המתוקות שלי, מאוד מאוד יוצאת דופן גם אני הייתי מוכן לעלות עליה עכשיו, אבל איפה אני אמצא אותה? בטח באיזה כפר נורווגי ליד אחד הפיורדים... הוי סבנה סבנה שלי רק הזכרונות עושים לי כל כך טוב יווווווו ג´ולייטה, כולם רואים מה כתבתי?????????????

סנדי32

New member
מושיקווווווווווווו../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif|שמ

למה לרדת לעם ??? אם יש לך אישה
[URL='http://'] שנה טובה וגמר חתימה טובה[/URL]

טאקילה~*

New member
מושיקו אחלה הוא כתב בבדיחות..

כמו רבים ברגע של השטטות,הכל צחוקים.. מי שלא מכיר לא יודע,הוא בחור אחלה הוא יותר יודע לפרגן ולאהוב...הוא עושה את זה טוב. אז באמת אין צורך בצדיקים ובמלאכתם,הצדיקים רק הורסים לפעמים. וחבל שנה - טובה - לכולם

למעלה