לרגע חשבתי שאני הוזה-

לרגע חשבתי שאני הוזה-

יש מושג כזה הומו דתי ? ? ? כולם פה דתיים בפורום ? ? ? ומה אני עושה כאן? פשוט אני בדילמה עם עצמי, אני נמשך מאוד ליופי של הדת, אבל נמנע מתהתחבר אליה בגלל הנטיה המינית שלי, אבל מנגד-לפעמים אני שואל את עצמי אם המשיכה הזו לדת לא נובעת אצלי מהרצון לברוח מההכרה שלי בנטיה המינית לגברים, שם אף אחד לא יוכל לחשוף אותי וגברים לא יהוו איום על חיי. אני כותב פה לעצמי, חייב לפרוק מעלי מטענים, מי שרוצה להגיב אשמח מאוד.

קרפדית

New member
באורי אומנותי?

כן יש דבר כזה הומו דתי. מה דעתך על בחור דתי ממשפחה דתיה שגילה שהוא הומו? האם על בחור כזה להדחיק את מיניותו, להתחתן ולאמלל אישה ולהמשיך בדתיות המושלמת שלו או לחילופין לזרוק את כל הדת והערכים אשר עליהם הושתת חינוכו ולהתמסר להיות הומו חילוני או להמשיך להיות שומר מצוות ולנהל קשרים עם גברים? דילמה קשה.

נראה לך שיש רק אורי אחד בעולם?

אז בעצם זו הקרבה בכל מקרה, או להקריב דת בעד אהבה או אהבה בעד הדת. דילמה קשה אכן! ואני אין לי לא את זה ולא את זה... לא דת ולא אהבה...

קרפדית

New member
פשוט ראיתי ת'ניק שלך בפורום שלו

בכלל להיות דתי זו הקרבה. ולהיות נאהב זו גם הקרבה. מאחלת שתמצא אהבה

צרוב מקרי ביותר!!

אכן! הדת זו הקרבת החופש במובן מסויים ואהבה דווא ממש לא, אבל אהבה הומוסקסואלית היא הקרבה במלוא מובנה של המילה... ולא נראה לי שאני הולך להקריב את עצמי על המזבח- לא מזבח הדת ולא האהבה... אסתפק באישה וילד... מוותר בכאב על אהבה...

SimsY

New member
אם אתה נותן להם לדרוך עלייך

אז זאת כבר בעייה שלך אני מצטער - באמת, בכנות אתה צריך לעשות מה שטוב =לך= ולא לאחרים. כי זה לא הם שיאכלו את עצמם בגלל שאין להם אהבה. זה אתה תאכל את עצמך. אז למה שאתה תסבול רק בגלל אמונות קדומות ודביליות של אנשים אחרים? ובכלל, אתה חושב שיש לך זכות לאמלל אישה שאתה יודע מראש שלא תאהב אותה כי אתה לא נמשך אליהן ? מה התורה אומרת על זה ? התורה מרשה ככה להתנהג לאנשים אלוהים מרשה? ממש לא נראה לי

יתגובה מקסימה אבל -

לא כל אחד כמוך - יודע לשים פס על העולם, בכל זאת, יש לי אמא שאני כל חייה, אני לא יכול להתעלם מזה וככה ביום אחד להודיע לה - אמא אני הומו! זה לא בדיוק עובד ככה. לגבי הדת - כנראה אתה לא בדיוק יודע מה היא דת, עבורי היא סם חיים, אני לא יכול לוותר עליה, מצד שני אני גם לא יכול להתחבר אליה בגלל הנטיה, אבל אני בטוח שיש לדת תשובות על הנושא, רק שאין לי מושג איפה למצוא אותן. לגבי אישה - אתה לגמרי צודק, אין לי זכות להשלות אישה, אבל אולי אני אמצא אישה במצבי, שנמשכת לבנות ומעדיפה להקריב את האהבה הזו תמורת הדת- איכס!איזה רעיון מזעזע, הומו נשאוי ללסבית,אם זה לא היה עצוב זה היה יכול להיות מצחיק. הכל פה לגבי תאוריות ותו לא! אבל תודה על התגובה, עוד נקודות למחשבה עבורי.

SimsY

New member
גם אני

אני כל החיים של ההורים שלי, כל החיים שלי הם שמרו עליי שאני לא אפול שאני לא אקבל מכה שלא יקרה לי כלום ובכל זאת - זה לא עזר להם כי ככה אני נולדתי - וככה גם אתה. הם יצטרכו להבין את זה - באמת, כי אני יודע כל כך טוב שאי אפשר לשנות את זה - ואין למה! נולדת לבקן - צריך לשנות את זה ? נולדת עם עינים חומות - צריך לשנות את זה? נולדת נמוך יותר / גבוה יותר - צריך לשנות את זה? לחלוטין לא - זה הכל חלק ממך - מה אתה מעדיף - לחיות באהבה, לחיות חיים מלאים או לחיות ללא אהבה כל החיים, ולהרגיש בגיל 60 שכל החיים התבזבזו לך בגלל כי רצית לרצות אנשים אחרים ? שזה ממש מוות. ובכלל - חשוב על האישה - האם אתה מוכן לעולל דבר כזה לאישה שלא עשתה לך כלום ? להתחתן איתה רק בגלל שאנשים אומרים לך שכך צריך לעשות ולא בגלל שאתה באמת נמשך אליה ורוצה אותה ? לכל אחד מגיע הזכות לאהוב ולהיות נאהב - גם לך וגם לכל אשה אחרת שאתה יכול לפגוש - ככה שזה לא יהרוס רק את החיים שלך - זה יהרוס חיים של עוד בן אדם. אתה צריך להתחשב בהכל כי באמת זכותך לאהוב איך שאלוהים נתן לך בראש ובראשונה אתה צריך לחשוב על =עצמך= כל אחד היה עושה את זה אנחנו לא עושים שום דבר נגד ההורים שלנו - אנחנו לא שייכים להם כי ברגע שהם נתנו לנו את החיים האלה הם לרשותנו לעשות בהם מה שהלב אומר להתחשב זה נכון - להתחשב בעצות אבל בסופו של דבר לעשות מה שבפינה העמוקה שם בלב אומר לעשות. תקשיב ללב שלך - זה ייקח אותך רחוק יותר.

אחחחחחח הלב הלב...

מקשיב ללב -ולפעמים יותר מידי!! צודק!! מה אני יכול לומר לך?! רק שהלב מוביל לכיוון אחד והששכל לכיוון שני, נראה מי ינצח במלחמה הזו... הקרב קשה!! החרבות שלופות, התותחים רועמים, הלב זועק, הראש מורד, נראה, נראה מי יביס בקרב הזה...

SimsY

New member
מראש אני אומר לך

שבמלחמה הזאת אי אפשר לנצח - יש לך צרכים שיש לכל אחד כמו לאהוב, לעשות סקס, להנות מקרבה של מישהו וגם אם המוח יחליט מליון פעם שהם לא לגיטימיים בגלל שזה גבר - אתה לא תוכל לבטל אותם אז פשוט חבל כדאי שתלמד מניסיון שלי ושל אחרים

dkey

New member
בעוד שנטיה מינית אינה ניתנת לשינוי

דת ואמונה הם בחירה.

יודיX3

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gifהגדרות מגדרים ומושגים..

כמה קל כשהכל מוגדר בחיים. שחור לבן. פונקציה מתמטית: אתה מתנחל--->אתה דתי--->אתה ימני----> אתה סטרייט נכון, ישנה מסגרת חברתית תרבותית נוקשה ביותר- ששטפו את המוח של כולנו שככה היא צריכה להיות( או לא להיות). אז מה צריך לעשות אדם שמרגיש שהמשוואה המתמטית הזו לא תקפה לגביו? להקריב את החיים שלו בשביל משוואה? יש לי סוד בשבילך- יש דתיים הומואים ויש חרדיות לסביות ויש רבנים הומואים. אז מה כל אחד עושה עם זה? איך כל אחד מוצא את הדרך שלו להתמודד עם המצב? זה כבר עניין אינדבידואלי- אבל בדיוק בשביל השאלות הללו קיים הפורום- "לפרוק מטענים" כהגדרתך.

משוואה שלא ניתנת לפתרון!!

בכל דרך שאנסה לפתור את המשוואה הזו התוצאה תהיה כאב לב אחד גדול... עד היום חשבתי שויתור על אהבה תמורת אישה וילד זו התוצאה האידיאלית, אבל אני מוותר גם על זה, לא רוצה כלום רק להיות מאושר... יש משוואה עם פתרון כזה? או שרק סטרייטים זכאים לה ? ? ?

יודיX3

New member
הפתרון שלי

ראשית אני חייב לומר לך שאני מזדהה עם התחושה שאתה חש שאין פתרון. שהסיטואציה הפרדוקסלית שלך היא כמו להיות במבוך ללא מוצא. אבל, ופה תמונהלדעתי הבעיה- צורת החשיבה שלנו מקובעת מדי. החברה הלוחצת והסגורה בא אנו חיים הכתיבה לנו בראש שאין פתרון. לפעמים נדרש מהאדם אומץ לחשוב דברים מחדש. לקחת צעד אחד אחורה ולשאול את השאלות הכי בסיסיות והכי מהותיות- מה אלוהים דורש מאיתנו? האם התורה היא אכן תורת חיים? האם הפרשנות ההלכתית אכן מסתדרת עם המציאות? האם הגיוני שנידונו על לא עוול בכפינו לסבול?

יודיX3

New member
השאלות היו מופנות אליך לא אליו...

Nemo Boy

New member
להרכיב תפאזל

אחי, חלק מהיופי בדת זה הבחירה החופשית : "הכל צפוי והרשות נתונה". יש לך אפשרות לבחור אורח חיים דתי או לא דתי שמקובל עליך בלי קשר לנטייה המינית שלך. האל רוצה בקרבת מאמיניו גם עם הם לכאורה אינם הולכים בדרכו. לא ניתן לבטל את אהבת האל לאדם בדיוק כמו שאבא לא מפסיק לאהוב את בנו גם שהוא לא הולך בדרכו. אם אתה חש צורך להתקרב לעולם הדתי אז תמצה את זה. תבדוק את זה. אני חושב שזה בא ממקום מאוד טהור בלי שום קשר לרצון שלך "לברוח" ממהכרה שאני נמשך לבנים. תמשיך לדבר על זה, אל תשמור דברים בבטן. אתה עושה בשכל שאתה מביא את זה על כתב. לפני שמרכיבים את הפאזל המאוד מסובך הזה צריך לפזר את החלקים, ככה הרבה יותר קל להרכיבו. רק טוב. נימו.

למעלה