לרגל מזג האויר

tofit

New member
לרגל מזג האויר

מה דעתכם על שירי ים, חוף, שמש וכאלה לי משום מה, עולה בראש השיר safty dance אין לי מושג אפילו למה מה לכם יש??

ט ו ר ה

New member
הו הו הו הו אני רואה שרשור ענק...

בוקר טוב טופית!!!!!! מה שלומך יקירתי. בשבילי, אין אין אין אין כמו השיר של בראיין פארי DONT STOP THE DANCE.

tofit

New member
אז זהו, שאני כבר די מיואשת

השרשורים שלי בזמן האחרון לא ארוכים בכלל, אולי איבדתי את הטאץ´??

turrican

New member
היי בוקר טוב

בוקר טוב לכולם .
דווקא נראה שזה הולך להיות שרשור מוצלח. בוקר טוב לכולם בלי יוצאים מן הכלל . תגידו מישהו יודע מה קרה לאלדין?? ו..תגידו לי שמישהו הוריד כבר שירים אחרת שאני אחשוב ששמתי שירים גרועים.

turrican

New member
שלילי, דני רובס עסוק מאד

הוא בהופעות עם דני ליטני בחידוש לציף ציף מעל הרציף. דני רובס אח איזה אגדה חיה. זוכרים שהוא ערך כאן הופעה מתילוגית בפורום? דווקא היה משעשע איתו. חבל רק שהשיער נושר והכרס גודלת לו.

turrican

New member
יאללה שירי חוף-אני מתחיל

יאללה אני אתחיל בכמה שירי חוף - שמש -ים 1. California girls \ Van halen 2. boys of summer / don henly 3. The heat is on 4. i am still standing / elton john 5. West End Girls \ Pet Shop Boys 6. on the beach של יורק (בחידוש של..) 7. happy days - לא מזכיר לכם את הקיץ? 8. בדרך אל הים \ משינה 9. Cruel summer (של הגו´גוס?? Ace of base חידשו אותו) 10. rio / Duran Duran

tofit

New member
אתה יודע משהו

תמיד בימים הכי מגעילים של הקיץ בת"א עם כל הלחות הזו אני נזכרת בשיר Cruel summer זה כל כך מתאים לקיץ בתל אביב...

alpha80

New member
הרסת את כל השירשור

שיר שיר ולא יזיקו גם המילים והתמונות שיהיה מעניין עצלן אני שם פה שוב את DREADLOCK HOLIDAY של 10CC איפה טורה והספר שלה

ט ו ר ה

New member
טוב, אני אארגן לך את הספר ב2 תנאים.

א. זה כרוך בלהפגש איתי כדי לתת לך את הספר. ב. לא מרשה ללכלך את הספר אפילו ב 1CC .

tofit

New member
טורה יקירתי

עם כל הכבוד לספר, אנ לא חושבת שזה מה שיגרום לאלפא ליייצר ולו 1CC והמבין בעת ההיא ישתוק...

למעלה