לרגל יציאת הסרט Spideman 3

nick fury

New member
מחורבן זו רק מילה אחת. קצת פירוט (+ספוילרים)

שעתיים ורבע (אולי +) של המון חומר דחוס לעיסה אחת דביקה של קיטש. הסרט הזה הולך בנעליי אקס מן 3 ומוביל את סרטי הקומיקסים חזרה לבאר ממנה הם שרצו. בושה, פשוט בושה. אז האפקטים טובים. אבל ממתי אפקטים מכתיבים את העלילה? שלוש נקודות אור בחושך הזה של סרט - ג'יי ג'ונה ג'יימסון, ברוס קמפבל (שניהם בקטעי הומור מטורפים), ו-וונום, למרות שזה לא קיבל זמן מסך ראוי לשמו (הביג באדי הזה ראוי להמשיך לעוד כמה המשכים, אבל הבמאי דאג כבר לחסל אותו, נו מה) ואם מדברים על חיסול, מה הקטע הנושן הזה של חבר קרוב שהופך במרוצת הזמן לרע, אבל לקראת הסוף מבין מה טעותו וחוזר להיות טוב ועוזר לגיבור (באחת מהסצינות היותר מרשימות של הסרט) רק בשביל למות בסוף? כבר הזכרתי קיטש? אני חוזר לי לסרטי הקומיקס האפלים (כדוגמת העורב, בטמן מתחיל, קונסטנטין, סין סיטי) ((אלא אם כן פנטסטיק פור 2, הענק 2, פלאש, וונדר וומן, ואיירון מן ייזכו לאינטרפטציה נאמנה, אבל כבר לא תולה תקוות))

Evil Beast

New member
מאכזב. מטומטם. דבילי.

הוא רקד! הוא פאקינג רקד!! פשוט דבילי.

Evil Beast

New member
ולא רק זה

כל הקהל צחק בקטע שהארי אוסורן מת. כולם פשוט צחקו. זה היה עד כדי כך עלוב.

BaSTArD077

New member
דעתי על הסרט -

אז אני,כמו מליוני מעריצים ברחבי העולם,שריינתי לי את התאריך 3-5-07 עם לורד חזק ביומן. והנה הגיע התאריך,הולכים לראות? אז כן,ראיתי וצחקתי המון.. והרוב לא מהבדיחות של הסרט,אלא על הסרט. הסרט הזה פשוט איכזב אותי,העלילה הדחוסה והריבוי נבלים פשוט הפך את הסרט לדביק ונסיון לייצר אקשן מרבי בכמה שיותר זמן,פשוט לא עובד,והייתי עד לזה בסרט הזה. ציפיתי לסרט הזה כמו לא יודע מה,וגיליתי שלמרות האפקטים המרהיבים ביופיים,באמת,אפקטים מדהימים, קיבלנו סרט שמתעסק ב"איך לגרום לצופים להנות בכמה שפחות עלילה" התשובה של היוצרים הוא "נשים כמה שיותר אפקטים,נשלם הרבה כסף,אה,ונוסיף צד אפל שאולי יציל את הסרט". רבותיי,הרעיון היה טוב ואפשר לזרום עם כל הקטע שעכשיו יש ספיידרמן "רשע" אבל מכאן ועד להקצין את זה לריקוד באמצע הרחוב ש"כאילו" התדמית של פיטר פרקר יכולה להיות רשעית ופלרטטנית פשוט לא עובד . ואפילו לא דיברתי על הריקוד במועדון הג'אז. הסרט הזה יכל להיות טוב,אפילו טוב מאוד,אבל היוצרים החליטו לקחת את הסרט למקום שבו הדמיון בין העלילת הסרט ועלילת הקומיקס לא נראית לעין אבל אני מניח שכבר התרגלנו לזה בשני הראשונים ולא זה מה שמפריע בסרט. מהסרט הזה יוצאים בהרגשה של.. "אוקיי,אז היו הרבה אפקטים,ספיידרמן למד *שוב* מסקנות על החיים,מה עכשיו?" איפה הסוף? איפה ההרגשה של ה"וואו,אני חייב לראות את זה שוב". באיזשהו רגע בסרט,פשוט נמאס לראות אפקטים ממוחשבים שאתם בטוחים שאניימטור עבד חודשיים על הסצינה הזאת. הסרט הזה יכל להיות טוב,אבל בחרתי להספיד אותו כל כך,ואני.. אני מעריץ מס' 1 של ספיידרמן,אבל האמת,שאפילו ונום לא הציל את הסרט. אולי קצת. (קצת קרדיט לזה שניסו לדחוף את ונום לסרט לא תזיק,אז הנה). זהו,אני אשמח לקרוא תגובות.

avishy513

New member
האמת..

יש דברים שבאמת צדקתם בהם אבל יש דברים רבים שהיו טובים בסרט ואתה לא יכול לקטול אותו כל כך מהר... זה נכון שלא נתנו מספיק מקום לאוייב הכי גדול של ספיידר מן להראות את עצמו .. ויותר איכזב אותו שאפילו לא הציגו את השם שלו כ"וונום" ... גם עוד חיסרון הוא המוות של הארי אחרי שהבין את טעויות דרכו .. וגם הזניחו את האהבה של וונם לגוון סטייסי .. אבל יש דברים שלא הייתה להם ברירה לעשות .. כל המעריצים חכו רק לרגע לראות את הסרט הזה והציפייה הייתה גדולה מאוד .. הקטע עם הריקוד.. אני מודה שהוא לא הייה ממש מתאים אבל כדי להראות את פיטר במראה רע מבלי לגרום להקהל לשנוא אותו הם הכניסו את הריקוד שיראה משוחצן כלפי מרי-גיין .. האפקטיים היו מאוד מאוד מרשימים והסאונד מעולה.. העלילה הייתה מעט מסובכת וזאת בשביל (אני מניח) לעורר מחשבה אצל הצופים , ולתת למעריצי הקומקיס את השווי לצפייה הרבה לראות כל כך הרבה אוייבים .. הסרט הוא סרט טוב רק שחבל שלא נראה לי שנזכה לראות את הארי או את וונום במסכי הקולנו בזמן הקרוב.. וכשתיראו אתו בפעם השנייה או השלישית באמת תוכלו להעריך אותו ...

DDN

New member
איזו אהבה של וונום לגוון סטייסי?

בקומיקס אדי ברוק לא הכיר את גוון סטייסי! היא מתה הרבה לפני שהוא הופיע. . . .

Lion_Heart

Well-known member
זה מה שאני אומר!../images/Emo58.gif

גוון סטייסי ואדי ברוק? ממתי? ועד כמה פיטר מפגר? מנשק מישהי אחרת לפני קהל צופים ...ועוד הפוך? *הנה מרי ג'יין...סיבה נהדרת לזרוק אותי!!!!* סנדמן הרג את דוד בן? (אלא אם כן אני מפספס משהו בקומיקסים) לדעתי וונום בסרט הפך את פיטר לפליט דיסקו משנות ה70-80 (אבל מרושע וכזה) הדבר שהכי היה מפתיע אותי וקצת מציל את הסרט (ואני יודע ש100% לא יסכימו איתי) שהארי היה שורד זה היה יכול להיות תפנית מפתיעה...כי לדעתי הסרט הזה הוא what if אחד גדול, אז למה לא what if hary had lived!!! ואחרי שאמרתי את כל זה, עדיין אהבתי את הסרט

DDN

New member
לא, בקומיקס הוא לא הרג ולא קשור לדוד בן

למעשה, בקומיקס (יותר עכשווי מאשר בהתחלה), הוא יותר כמו שהציגו בסרט - פושע עלוב שהיה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון והיה לו מזל רע. הארי דווקא מת יפה, כמעט כמו בקומיקס

nick fury

New member
תפנית מפתיעה?

זה אכן היה יכול להיות חזון אחרית הימים
, ושבירתה המפתיעה מאוד של קיטשיות דביקה וגועלית. :) אבל יש מגמה בשנות האלפיים (גם בסרטים וגם בסדרות) להרוג את כל מי שהיטיבו דרכיו, אז מה עוד חדש? (לא שחס וחלילה מישהו ירצה קצת הפי אנד...)

DDN

New member
אני דווקא מאוד אהבתי

היה סרט חמוד מאוד. סאנדמן היה עשוי יפה, אדי ברוק היה מאנייק, בניגוד לחוברות אבל זה היה חביב ג'יי ג'יי ג'יימיסון היה ענק!

Lion_Heart

Well-known member
לדעתי זה היה ההפך!

אגי יצא בסרט ממש לא מאניאק... אלה בתור מישהו שדפקו אותו ורוצה נקמה

DDN

New member
היי, לא דפקו את אדי,

זה הגיע לו. הוא זייף את התמונות האלה בסרט, הוא זה שדפק את פיטר ופיטר החזיר לו. זה אכן קרוב למה שהיה בקומקיס, אבל בקומיקס אדי היה בחור טוב. בקומיקס - וונום לא תקף חפים מפשע (כמו מרי ג'יין) הוא הציל חפים מפשע!

DDN

New member
למי יצא שם רע? לוונום?

כי הוא לא פגע בחפים מפשע, כל עוד הם לא עמדו בינו ובין ספיידרמן. כדי להגיע לספיידרמן הוא היה מוכן "להקריב" כמה דוגמאות קטנות: הוא פרץ אל פיטר הבייתה כשדודה מאי ישנה, ופיטר הזהיר אותו שאם הוא יעשה לה משהו, והוא אמר לו: "אדוני, תירגע. גברת פארקר היא כ"כ תמימה, אני בחיים לא אעשה לה משהו" הוא חטף את ההורים של פיטר כדי "להגן על תמימותם", וכשגילה שהם לא יודעים שפיטר הוא ספיידרמן, הוא אמר: "אז הוא לא הרג לכם את התמימות, גם אני לא אעשה את זה" ולא גילה להם שפיטר זה ספיידרמן. אחרי זה כשהמחבוא שלו עלה באש, הוא רץ לאש הבוערת להציל אותם. באותו קרב, הוא החליט שהוא עושה "שלום" עם ספיידרמן, כי אם הוא יהרוג אותו, אז הוא כאילו הורג את כל החפים מפשע שספיידרמן יציל בעתיד. (אז הוא סופסוף הבין שספיידרמן הוא בחור טוב)

למעלה