לרגל יום העמצאות ה61 למדינה

abalaba2

New member
לרגל יום העמצאות ה61 למדינה

א. חג שמח לכולם ב. חיפשתי משהו מקורי לפורום לחג ואני מכריז בזאת על מטרת הפורום ב24 השעות הקרובות להגיע ל61 הדברים הנוראיים ביותר שיכולים לקרות לאדם שחי כאן במדינה.

abalaba2

New member
ונתחיל

1. לנסוע על כביש 4 דרום, לעבור את אשקלון ובלי לשים לב להכנס לעזה 2. לטייל לבד בשיא החום באחד המסלולים בדרום, בין מצוקים ובאמצע המסלול לגלות ששכחת את המים 3. להתקע באוטובוס בדרך לאילת עם עולים חדשים ששרים כל הדרך שירי סוכנות 4. להכנס בטעות (או שלא) עם צעיף של הפועל ליציע המזרחי של בית"ר. 5. להכנס במישהו מאחורה עם האוטו בכביש 1/2/3/4/5/6/7/8/20 (כבישים מהירים) בחוה"מ שכל העם ואחותו תקוע בפקקים וכל מי שעובר מסתכל עליך ספק מרחם ספק מקלל. 6. להשאיר לשניה את המפתחות באוטו ולצאת ממנו בב"ש 7. להכנס לים בדיוק אחרי ששפכו מה ששפכו לים.

abalaba2

New member
8

לצאת בבוקר שקר עם מעיל, להמשיך ללבוש אותו גם שכבר ממש ממש חם, להזיע כולך, ולעבור ליד המאבטחים בתחנות ליד עזריאלי- הקריה שראש הממשלה והרמטכ"ל מבקרים במקום.

לינוש22

New member
טוב נו...נוציא את התסכול..

לבלות את ערב יום העצמאות לצלילי דורה ושאר חבריה...להפסיד את האוטובוס האחרון הביתה ולחזור ברגל-משום מה זה היה החלק הכי נחמד בערב :) חג עצמאות שמח!!!

לינוש22

New member
זה היה מס 9...

10.לעלות לאוטובוס ולמצוא את עצמך שומע מוזיקה מזרחית כבדה מאיזה פלאפון של ערס קטן שאין לי מושג מה הוא חושב לעצמו- כן גם זה קרה לי היום אבל לזה אני כבר רגילה...

moran1131

New member
11

לעלות לאוטובוס ביום השואה וביום הזיכרון ולשמוע שירים מזרחים מפלאפונים של אנשים שיושבים מסביבך והם לא מוכנים.

abalaba2

New member
בא נקרא לזה 10ב ולא 11

זה תת סעיף במוזיקה מזרחית מפלאפונים שהיא תת סעיף של מוזיקה מפלאפונים שהיא תת סעיף ערסים

abalaba2

New member
תגידי תודה שיש לך בכלל צלילים

לי היה מחשבון ותרגילים בחשבונאות

gidonh5

New member
יש לי יש לי יש לי

לעבור בבדיקה הבטחונית לטיסות יוצאות בנתב"ג באותו יום שסיימת מילואים עם אימוני חבלה ומיקוש. לא נעים בכלל...

abalaba2

New member
קו 61

מגיע כל כמה דק' לרוב הוא אקרדיון ולא עושה עיקופים. מה אתה רוצה מהחיים שלו. 45 לעומתו... וגם 249 פ"ת- רחובות.

למעלה