סה"כ הכל רציתי להביא תגבורת גברית.... קרציה...
D dd חזקה ומאושרת New member 6/2/06 #13 מישהו קרא לי ? בטח שאני באה שאני אפסיד הזדמנות לרקוד ולהרגיש בשמיים?
J Jen74 New member 6/2/06 #16 ואני עוד לא יודעת אם מגיעה או לא. רק רציתילהגיד שבסוף ינואר מלאה שנה לגירושיי ואני שחשבתי לתכנן איזו מסיבת בנות במופע צ'יפנדיילס, הסתגרתי לי באותו יום בחדר שלי במצב רוח עצבני וקודר.
ואני עוד לא יודעת אם מגיעה או לא. רק רציתילהגיד שבסוף ינואר מלאה שנה לגירושיי ואני שחשבתי לתכנן איזו מסיבת בנות במופע צ'יפנדיילס, הסתגרתי לי באותו יום בחדר שלי במצב רוח עצבני וקודר.
ב בת מלכה New member 6/2/06 #22 אוחתי, בפעם הבאה תקראי לי אני כבר אעזור לך ללמו לחגוג את החופש, את האושר!
P phizik New member 6/2/06 #19 רק אל תשכחי להגיע לשם גג ב 10 המקום מתפוצץ מוקדם מאוד ובמיוחד בסופ"ש. הייתי בחמישי האחרון שם ב22:30 ואין איפה לעמוד,שלא לדבר על לשבת. ממליץ לכם להזמין מקום.
רק אל תשכחי להגיע לשם גג ב 10 המקום מתפוצץ מוקדם מאוד ובמיוחד בסופ"ש. הייתי בחמישי האחרון שם ב22:30 ואין איפה לעמוד,שלא לדבר על לשבת. ממליץ לכם להזמין מקום.
פ פטריה אחרי הגשם New member 6/2/06 #33 אם זה ביום חמישי אז מעולה!! יכול להיות שאני אבוא סוף סוף!! כי באמצע השבוע זה בעיה בשבילי להגיע... אבל אני לא כ"F יודעת איפה זה... מישהו יכול להסביר לי? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז.........
אם זה ביום חמישי אז מעולה!! יכול להיות שאני אבוא סוף סוף!! כי באמצע השבוע זה בעיה בשבילי להגיע... אבל אני לא כ"F יודעת איפה זה... מישהו יכול להסביר לי? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז.........