לרגל העידן החדש

אלי1234

New member
תשובה

פשוט מאוד, אנחנו נשתמש באותו שיטה של העידן הקודם. בתחילת כל מלחמה קוסם אחד ויחיד משיג את כל הCBs. כל מלחמה זה קוסם אחר. אורקים הם קוסמים דפוקים, נכון, ובדיוק בגלל זה המנה של האורקים, בניגוד למנה של אחרים, לא שווה הרבה. 3-4 כשלונות רצופים לקוסם זה בעיה, לאורק לא אכפת. אז גם אם במקרי חירום האורקים יצטרכו לעשות CBנצליח בנסיון חמישי/שביעי/עשירי, מה זה משנה? אז יהיה לאורק 40% מנה, אז מה? מילא כל מה שאורק צריך זה MP ומידי פעם BL. גם ההומנז, למרות הפגיעות יצליחו CB בנסיון שני או במקרה הגרוע שלישי אז אפשר להעזר בהם.

La Gamba

New member
כל אחד עשה מה שבראש שלו

והנה התוצאה הסופית " Human: 7 (35%) Elf: 3 (15%) Faery: 3 (15%) Avian: 2 (10%) Undead: 2 (10%) Dwarf: 1 (5%) Orc: 1 (5%) Halfling: 1 (5%)"

אלי1234

New member
אני הולך על

Orc Shepherd בעידן שכרגע הסתיים הממלכה שלי סיימה במקום 7 בהונור בBF, אז אנחנו מנסים עוד פעם רק עם אורקים ולא דוורפים.

God Killer

New member
אורק רועה צאן

איזה התחלה מבאסת,התחלנו בצורה ממש אדירה,למרות שזה היה התחלה אחרי איזה 30-40 שעות היינו מקום ראשון באי ומקום 22 בעולם,אבל אז 4 שחקנים הפחו להיותלא אקטיבים,1 unclaimed,אחרי זה עוד 2 מחקו את הממלכה שלהם (אחד מהם היה מקום שני בממלכה בש"ר ושטח). עכשיו אנחנו לא קרובים ל50 הראשונים בעולם וירדנו למקום ה13 באי :\ חוסר מזל בצורה פשוט מבאסת! איזה רעיון גאוני אנחנו אולי עושים בממלכה,אנחנו אולי עושים תחרות ל100 אלף ש"ר,המנצח יקבל מיליון פז. אני יודע שהייתי מקום ראשון לפני שהאתר ירד. המיליון הזה יכול לסדר לי את ההתחלה :)

אלי1234

New member
ההתחלה לא משנה

אני חושב שהיינו מקום 6 בBF ליום בערך. :) ההתחלה לא משנה בכלל, לוקח בערך שבועיים עד שהתמונה מתבהרת.

God Killer

New member
ההתחלה מבססת את העתיד

היינו מבססים את המקום שלנו בין הראשונים בעולם אם היה לנו את כל ה25 השחקנים.

אלי1234

New member
קשקוש

תעתיק לאיזה קובץ את השמות של הממלכות והפרובינציות הכי גדולות בעולם היום. ואז תעשה את זה עוד פעם בסוף העידן. אני מבטיח לך שמקסימום 25% מאלה שהיו "טובים" בהתחלה גם יסיימו טוב.

D gitaL

New member
הוא צודק

כי בהתחלה האקספלוררים שולטים ואז באים האורקים עם אליט פומפ ולוקחים את השטח

למעלה