לרגל העידן החדש

D gitaL

New member
לרגל העידן החדש

איזה גזע אתם בוחרים? איזה אישיות אתם בוחרים? מה לדעתכם הגזע הכי טוב נוכח השינויים?

alonyo

New member
הייתי ונשארתי

הייתי גמד סייג' בעידן שעבר ונשארתי. האלייט בגזע הזה הם הכי יקרים (4000gc). לפי מה שהבנתי רוב השיפורים נעשו ל-Avian, אבל אני לא יודע אם זה הופך אותו לאחד הגזעים המומלצים. דרך -אגב, אני ב- WOL

Awaken

New member
________

אני הייתי אייביאן ווריור....ונשארתי אותו דבר העידן הזה. האמת שתמיד אהבתי אייביאן וגם אם לא היו משפרים אותם עדיין הייתי אייביאן אבל עכשיו אני עוד יותר אוהב.... למרות שגם האפלינג נראה נחמד עם הבונוס של הנשקיות.... ואני חייב לציין שחשבתי להיות דווארף ווריו כי אז הצבא עולה ממש ממש גרושים בגלל שגם לדווארף וגם לווריור יש בונוסים לעלות צבא.... אבל פסלתי את האפשרות אחרי שראיתי כמה אוכל הם צריכים והגעתי למסקנה שהדרך היחידה שדווארף משתלם לך זה אם אתה shepard.

D gitaL

New member
דוורף ווריור = חרא

הם לא יכולים להשתמש בשכירי חרב מה התועלת?

Awaken

New member
הועלת היא

שיש לך צבא ענק ואתה לא צריך שכירי חרב.

La Gamba

New member
אתה מנסה לשלב T\M

ולכן עדיך להיות פיה, הם הקוסמים הכי טובים שיש, וגם יש להם בונוסים לגניבה

oh-da

New member
אני אוהב את האלפים...

ויש להם +40% ביעילות הקסמים, לפיות רק 20%... חוץ מזה שיש לי אפשרות לכל מבצעי הגניבה, כולל 3 יחודיים (לrouge). חוץ מזה שהיתרונות של האלפים עולים על אלו של הפיות, לכן לא הרבה בוחרים בפיות... לדעתי הם צריכים קצת לשפר אותן.

La Gamba

New member
אבל לפיות יש גישה לכל קסם

יש להם בונוסים לגניבה, יש להם הגנה יותר טובה עם יחידות עילית, והם זולים יותר. הרבה אנשים מזלזלים בשינוי שנעשה ביחידות העילית. חוץ מזה, גם אני גנב, וגם לי יש את ההתקפות האלה.

D gitaL

New member
ממש עכשיו אני....

אורק שפרד אם שום דבר לא יישתנה אני הופך לאוויאן

D gitaL

New member
YAYAYYAY LOOK MY KD

** Races ** Orc: 10 (40%) Halfling: 5 (20%) Elf: 3 (12%) Faery: 3 (12%) Human: 1 (4%) Dwarf: 1 (4%) Avian: 1 (4%) Undead: 1 (4%) the human is "-unclaimed-"

oh-da

New member
הנה שלי...

Avian: 6 (24%) Elf: 4 (16%) Dwarf: 4 (16%) Halfling: 4 (16%) Orc: 3 (12%) Human: 2 (8%) Undead: 2 (8%)

אלי1234

New member
ושלי...

** Races ** Orc: 14 (56%) Human: 6 (24%) Elf: 4 (16%) Halfling: 1 (4%) האורקים ו5 הומנים הם אטקרז. האלפים וההלפלינגים הם גנבים/קוסמים וההומן הנותר הוא UNCLAIMED. :(

אלי1234

New member
:)

נחיה ונראה. רק תזכור שבחירת הגזעים האופטימלית שונה מאוד עבור ממלכה ממוצעת וממלכת עילית.

D gitaL

New member
אתם ממלכה עילית?????

איש יש לכם 5 אלווס והאלפינג 1!!! יאנסו אותכם!!!

אלי1234

New member
תבדוק

כנראה כבר אי אפשר, אבל אם היית בודק בעידן הקודם את 50 הממלכות הראשונות בBF היית רואה מספרים דומים מאוד מבחינת גנבים וקוסמים. ובכלל אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד? ש5 T/Ms לא מספיק?

D gitaL

New member
ממש לא

כאורקים אתם לא תצליחו להשיג CBS ככה שה TMS יצטרכו לעשות את זה הומנס.. יש להם כל מיני פגיעות ביכולת הקסם אז גם הם לא ממש יוכלו וכל המנה תלך על CBS לא חבל?

למעלה