הייתי גמד סייג' בעידן שעבר ונשארתי. האלייט בגזע הזה הם הכי יקרים (4000gc). לפי מה שהבנתי רוב השיפורים נעשו ל-Avian, אבל אני לא יודע אם זה הופך אותו לאחד הגזעים המומלצים. דרך -אגב, אני ב- WOL
אני הייתי אייביאן ווריור....ונשארתי אותו דבר העידן הזה. האמת שתמיד אהבתי אייביאן וגם אם לא היו משפרים אותם עדיין הייתי אייביאן אבל עכשיו אני עוד יותר אוהב.... למרות שגם האפלינג נראה נחמד עם הבונוס של הנשקיות.... ואני חייב לציין שחשבתי להיות דווארף ווריו כי אז הצבא עולה ממש ממש גרושים בגלל שגם לדווארף וגם לווריור יש בונוסים לעלות צבא.... אבל פסלתי את האפשרות אחרי שראיתי כמה אוכל הם צריכים והגעתי למסקנה שהדרך היחידה שדווארף משתלם לך זה אם אתה shepard.
ויש להם +40% ביעילות הקסמים, לפיות רק 20%... חוץ מזה שיש לי אפשרות לכל מבצעי הגניבה, כולל 3 יחודיים (לrouge). חוץ מזה שהיתרונות של האלפים עולים על אלו של הפיות, לכן לא הרבה בוחרים בפיות... לדעתי הם צריכים קצת לשפר אותן.
יש להם בונוסים לגניבה, יש להם הגנה יותר טובה עם יחידות עילית, והם זולים יותר. הרבה אנשים מזלזלים בשינוי שנעשה ביחידות העילית. חוץ מזה, גם אני גנב, וגם לי יש את ההתקפות האלה.
כנראה כבר אי אפשר, אבל אם היית בודק בעידן הקודם את 50 הממלכות הראשונות בBF היית רואה מספרים דומים מאוד מבחינת גנבים וקוסמים. ובכלל אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד? ש5 T/Ms לא מספיק?
כאורקים אתם לא תצליחו להשיג CBS ככה שה TMS יצטרכו לעשות את זה הומנס.. יש להם כל מיני פגיעות ביכולת הקסם אז גם הם לא ממש יוכלו וכל המנה תלך על CBS לא חבל?