פארגואי
היי לי יש סיפור נחמד.. הלכנו לעיר בשם CIUDAD DEL ESTA שזו עיר שוק שנמצאת בפאראגואי 5 דקות נסיעת אוטובוס מגבול ברזיל קרוב גם לארגנטינה ליד מפלי האיגאסו המדהימים. העיר שורוצת בערבים, בכלל המדינה היא די פרו-ערבים והגיעו לשם המון פליטים מארצות כגון לבנון,סוריה ולפי השמועות המון פושעים נאצים, אבל מה.. זה השוק הגכי גדול בדרום אמריקה לסחורות/מוצרי אלקטרוניקה ובכלל סחורות, מגיעים לשם אנשים מברזיל,ארגנטינה ויוצאים עם ארגזים של כל מיני דברי אלקטרונירקה, היגיינה, סיגריות וכד.. אנחנו נכנסנו לשם למרות שהרבה ישראלים אמרו לנו למה לכם, מסוכן וכד.. הקיצר, לא היה הכי מסוכן ומפחיד נכון המון כתובות בערבית, מרגש של רפיח טיפה אבל עם זאת יש קידמה ובסופו של דבר לנו יש דולרים והם רוצים למכור !, 2 חברים שלי רצו מצלמות (בסוף קנו EOS300 באחלה מחיר) ואחד MD, בזמן שהם קפצו לכספומט למשוך כמה מיליוני פזו (כיף לקנות מצלמה ב5 מיליון לא?), אני נכנסתי לחנות, שבה כמו הרבה חנויות היה דגל צהוב של חיזבללה, ותוך דקה שזיהו אותי כישראלי אחד הבחורים בחנות התחיל לרעוד ומלמל חיזבאללה חיזבאללה, שאלתי את המוכר אם הכל בסדר איתו, אז הוא אמר שאיך שהוא רואה ישראלי הוא מתחיל לרעוד ומזמן את "כוח" , "רוח" הי\חיזבאללה או בולשיט כזה לא הכי הבנתי אותו, אז אמרתי לעצמי אידיוטים ויצאתי, ואז הם התחילו לצחוק, אבל בסופו של דבר שיצחקו הדולרים שלי הלכו לאדם אחר.... וואי יצאה לי מגילת אסתר תומר