לרגל החום

nutmeg

New member
לרגל החום

משהו שכתבתי והעזתי להראות קבל עם ופורום (אחר). ומכיוון שכבר הופקע - הריהו גם כאן. חילופי עונות בחמסין הראשון של העונה אני נזכרת שסוף. בחמסין הראשון של העונה אני סוגרת תריסים לראשונה ומבעד לחרכים הבהירים אפור לח מתחלף בצהוב אביק. לחמסין הראשון של העונה אני מורידה בגנבה קצרת שרוולים אחת מן הארון קמוטה ומתנצלת על נוכחותה ועל שהעיזה לפלוש לי לחורף. . החמסין הראשון של העונה מתחיל תהליך של ייבוש צימוקים במעמקי גרוני מעורבבים באבק, באבקנים ובאבוקות ל"ג בעומר. מהחמסין הראשון של העונה, חודש אב מעולם לא נראה כה מרוחק מטושטש ומתעתע. פטה מורגנה אכזרית ומצמיאה עד אלול.

מוגג

New member
נאה דרשת

ועל זה נאמר: "אביק וזה עובר". יהי רצון שהקיץ יעבור עלייך כגלידת וניל בטעמוקה.

nutmeg

New member
איך שכתבתי

על חמסין, נהיה בחזרה חורף! טפו, טפו, טפו... ו-
לחיזוק.

למה, מתה אישתו?

-והנה הגרסת הקאוור של עידן: "מתה, אישתו-של! המורה למתמטיקה, שלי! אבוי!" "לאישתו-של, המורה למתימטיקה! שלי! עצמו! -מתה!" "אישתו-של, המורה שלי למתימטיקה!" -וכך, עד סוף י"ב... (חושב שוא חכם גדול, הזך הזה. עידן יכולה לכתוב את זה יותר פעמים! ביותר שורות! ביותר דרכים!
)

ולמען הסדר הטוב:

* מֵתָה אְשְׁתּוֹ שֶׁל הַמּוֹרֶה למָתֵימָטְיקָה שֶׁלְּי. אֲבוֹי לְאְשְׁתּוֹ שֶׁל הַמּוֹרֶה למָתֵימָטְיקָה שֶׁלְּי. אֲבוֹי לַמּוֹרֶה למָתֵימָטְיקָה שֶׁלְּי עַצְמוֹ. מֵתָה אְשְׁתּוֹ שֶׁל הַמּוֹרֶה שֶׁלְּי למָתֵימָטְיקָה. אֲבוֹי לְאְשְׁתּוֹ שֶׁל הַמּוֹרֶה שֶׁלְּי למָתֵימָטְיקָה. אֲבוֹי לַמּוֹרֶה שֶׁלְּי למָתֵימָטְיקָה עַצְמוֹ. מֵתָה אְשְׁתּוֹ שֶׁל הַמּוֹרֶה שֶׁלְּי למָתֵימָטְיקָה אֲבוֹי לְאְשְׁתּוֹ שֶׁל הַמּוֹרֶה שֶׁלְּי למָתֵימָטְיקָה אֲבוֹי לַמּוֹרֶה שֶׁלְּי למָתֵימָטְיקָה עַצְמוֹ (-כי לא לוקח יותר מדי זמן לנקד את זה...
)

Idan91

New member
רק דבר אחד, ../images/Emo157.gif

חיריק נמצא ב-4, ב-~ יש שווא.

למעלה