לרביב,יוני ואור

Da Deuce

New member
לרביב,יוני ואור

מה קורה? זה טל ישורון מהIR של האנדרדוגס במשתמש של אח שלי. קודם כל רביב, בקשר לפציעות"זה לא רע כמו שזה נשמע"??! אולי פעם הבאה אתה תנסה לשבור איזה רגל ואז נראה אותך אומר שזה לא כל כך נורא... שמתי את החיים שלי על פאוס לחצי שנה בגל הפציעה המזדיינת הזאת! עם כל העונה שלנו לפנינו ולפני גיבוש מטכ"ל שעכשיו לא בטוח שייתנו לי להיות בה אי פעם בגלל הפלטה שיש לי,זה לא הדבר הכי נחמד שקרה לי בחיים. אני אף פעם לא כתבתי פה,אבל בגלל ההערה הזאתי,הייתי חייב להגיב! ליוני,אני לא יודע איך הצלחתי לתפוס ל2 טאצ'דאונס עם שוקית שבורה ורצועה קרועה, זה היה בן קרול. לי היו שתי ריצות לאיזה 15 יארד,בריצה השנייה-נפצעתי. ולאור,חביב הפורום,באיזה עבודה ב3 וחצי בלילה יש מחשב? אני אישית אשמח להשתלט לך על הדירה לסוף שבוע,לעשות שם איזה מסיבה עם כל הכוסיות בגיל שלי מרמת אביב והרצליה,רק אם תוכל לנקות בבוקר, זה יהיה נחמד...

מארינו

New member
טל מה קורה זה טל

מה שלומך איש? איך אתה בינתיים? אני מצטער שלא הייתי בקשר עד עכשיו. אל תתרגז אחי, אני יודע שזה מעצבן... אני באמת מקווה שבסוף אתה תחזור להיות בדיוק איך שהיית! בכל אופן, תרגיש טוב! זה הכי חשוב, יותר מכל היחידות בצבא והפוטבול והבנות... טוב לא הבנות, עדיף להיות פצוע עם בחורה מאשר בריא בלי :) יאללה אחי, ד"ש לשחר. טל

yoniyifat

New member
לא אני רשמתי את המהלכים, וחוץ מזה..

יכול להיות שמישהו לבש את החולצה שלך? בכל מקרה, מה אכפת לך, קיבלת עוד קצת קרדיט
בנוגע לפציעה, זה באמת ממש לא נעים ויכול לזמבר הרבה תוכניות בחיים, אבל כולנו יודעים שזו אפשרות להיפצע במשחק הזה ואנחנו מחליטים שזה שווה את הסיכון. אני באמת מאחל לך החלמה מהירה כמה שיותר ושתחזור לשורותינו! יוני

סבאל'הההה

פששש לא ידעתי שאתה יודע לכתוב בכלל יפה יפה... אהבתי את הקטע של לנקות בבוקר.. חחח קיצר תרגיש טוב מוגלי,לא בשביל הקבוצה,כדיי שאני אוכל לפצוע אותך שוב

Yo-man

New member
אם לא היית שם אתה לא יכול להבין

הברך של הבחור היתה בצד של הרגל. זה נראה ממש כמו התמונות האלה שאתה רוצה ב-NFL וכואב לך להסתכל. בגלל זה, אחרי ששמענו שזה "רק" שבר כולם נרגעו ורביב הרשה לעצמו לכתוב שזה לא רע כמו שזה נשמע. אני ראיתי את הפציעה מקרוב, וזה נראה קצת כמו משהו שיצריך פיזיוטרפיה ושיקום או אפילו ניתוח. כרגע נראה שזה גבס וזהו. צר לי שיכול להיות שתפספס הזדמנות לשרת בסיירת מובחרת, למרות שממרומי שנותי (18 שנה אחרי שאני התגייסתי לצה"ל) אני חושב שמה שאתה עושה בצבא פחות חשוב ממה מכמה שמחשיבים את זה בגיל שלך. זו אחת הקנוניות הגדולות של המדינה - שאומרים לך כמה מעריכים קרביים, קצינים, מפקדים, אנשי מודיעין - תכלס, אחרי שתשתחרר תלווה אותך הקריירה הצבאית עוד שנתיים גג, אחרי זה ירצו לדעת מה למדת ומי אתה כבן-אדם. (אלא אם אתה שואף להיות בצבא עד גיל פרישה...) ולגבי "תרומה למדינה" - זה כבר עניין אישי. אתה יכול לתרום כטייס, לוחם או מפעיל ממטרות בקריה. בכל אחד מהתפקידים האלה, בשביל המערכת אתה עוד מספר. לא שפוטבול יקדם אותך יותר לאנשהו בארץ שלנו... אני מצטער אם אני דורך על יבלות, אני רק מנסה לתרום לך מבט של מי שהיה בצבא, עבר אותו, לא היה קצין (אבל כן היה בקרבי) ולא הרוויח מזה כלום.

למעלה