לראשונה מזה 4 שנים

• פותח הנושא afc2
  • פורסם בתאריך

afc2

New member
לראשונה מזה 4 שנים

בית"ר ירושלים מגיעה כפייבורטית מוחלטת מול מכבי חיפה חלשה, עייפה וריקה מכל אושר בשבוע הבא, ושאיציק ויתר המשתתפים כאן בפורום לא יבלבלו את המוח. תעשו לי רק טובה, אל תנצחו אותנו אחד או שתיים, תנו לנו רבעייה כואבת, שנקבל סוף סוף סתירה מצלצלת.

תנו לנו איזה רביעיה, שזה גם יראה לבעלים הקשיש וחסר ההגיון שלנו לראות תמונה טיפה יותר ריאלית של המציאות.

עצוב שאני מאחל שבוע שני ברציפות מקווה לתבוסה. הפעם זו לא רעננה החלשה, אלא בית"ר ירושלים, ובמשחק ביתי.

תנו סטירה מצלצלת, תעשו טובה. לא שער-שניים. 4-0. פליז

nyr1994

New member
הם לא יותר טובים מרעננה

יש להם רק שם מפחיד

תיקו ומעלה לירוק

afc2

New member
רגע שאני יבין

איך בדיוק אתה מהמר על הסנסציה הבלתי הגיונית בעליל הזאת? מי בדיוק ייתן גולים למכבי חיפה?

אתה אומר לי שאתה לא רואה את בית"ר מצליחה להעביר את כדור המשחק יותר פעמים ממכבי חיפה? איך בדיוק זה ייקרה? תסביר.

אולי אם נשחק על מתפרצות יהיה טוב. כרגע לא עושים כלום בקבוצה הזאת, אין שיטה, אין דרך, בעלים שחייב לעשות איזשהוא שינוי מבני.

לאום אל פאחם יש יותר סיכוי להוציא נקודות מנתניה מאשר הפטט של בנאדו מהירושלמים.

nyr1994

New member
גם על פ"ת גברתם בעוז

אין להוציא זאת מכלל אפשרות

afc2

New member
פ"ת=בית"ר? הם באותה רמה?

אל תשכח שזה משחק ביתי עם כל המשתמע על כך ושנגד הלוזונים היה לנו את המתפרצת האחת על עזרא שעבר כמו סילון את כל המגרש ומשם הם קיבלו אדום והתפרקו.

לא על משחק אחד ניתן לזרוק השערה.

בית"ר ירושלים טובה בהרבה מפ"ת. מה גם שיש לה חלק קדמי אחד הטובים בארץ.

לא אופתע אם ינצחו אותנו 4 או 5. טוב אולי אני מגזים, שראנוב לא רע העונה (למעט הפלופים בסלוניקי) וזה כבר שווה לנו את זה שאנחנו מעל הקו האדום

afc2

New member
וזהו

סקרת את כל הנצחונות שלנו השנה. אין לך יותר לאן לברוח.

אמת, הייתי מאוד מרוצה מהניצחון ההוא. חצי ראשון חלש אחרי פתיחה מדהימה, חצי שני שבוקולי עולה כמחליף טרי ומטריף את כולם למעלה.

חוץ מזה, קריית שמונה היא לא אותה קבוצה שלקחה אליפות לפני שנתיים. מאז הרבה מים שצפו וקצפו בנחלי הגליל העליון...

מכבי חיפה היום קבוצה לא מאומנת, שאין לה דרך, חזון או ראייה לרחוק. זאת אומרת, יש אולי במחלקות הנוער.

afc2

New member
יחי ההבדל

שאצל פרגי למשמעות המילה "אימון" הייתה להתאמן, אצל בנאדו זה שגרתי, בנאלי, משדר סבתות זקנות משחקות קלפים (ראיתי אותו מעביר כמה וכמה אימונים לצערי העונה).

במקום לעבוד ולעבוד קשה יום יום בשביל להצליח, חבורת הפירמדונות זוכים לחיבוקים, ליטופים ונישוקים.

הצלחה עוברת אך ורק דרך עבודה קשה.

the red king

New member
נו אז למה לא לשתף יותר צעירים באמת?

אם המחלקת נוער שלכם כזאת חזקה.

העיקר באירופה הוא מכניס את ריעאן ואחרים...

nyr1994

New member
לא חושב שזה יעזור

אלא אם רוצים לרדת

שחקני הנוער פשוט לא ברמה הזו עדיין

afc2

New member
האמן לי

ישחקו עם כל קבוצת הנוער, והכל יהיה בסדר.

למזלנו, יש את בני יהודה, פ"ת, רמה"ש וכנראה גם עכו ורעננה. יש קבוצות גרועות למדי, שגם אם נעלה כל משחק, אבל כל משחק, עם הנוער, לאורך זמן זה יצליח.

afc2

New member
רק לא לשתף צעירים

לא צריך להפוך אותם לסטומים ועלובים כמו הקינג אופ דה וורלד מיסטר גולסה.

כל 9 הדוגמניות לא יעזרו לשובל גוזלן ואיסמעיל ריאן להתפתח.

לעומת זאת אם יעלה עם 11 מהנוער, הם לא יסמרטטו אחד את השני והקהל גם יחבק ויעודד.

afc2

New member
ואיזה 6-7 בטטות אתה מתכוון לתת להם הרכב ראשון

במועדון מספר אחד שחרט על דגלו איכות שחקנים גבוהה?? אתה מזהה היום בהרכב של מכבי חיפה 6-7 שחקנים שמגיע להם חולצת הרכב. לרובם אפילו סגל בקבוצה של ראובן עובד לא הייתי נותן.

אם שחקן כדורגל לא נותן 100% מעצמו שילך לעבוד בדוגמנות.

the red king

New member
בקשר להשקעה זה באמת נראה רע

גם כשהעברתי על x30 את המשחק של אתמול לקחו לקבוצה כמה דקות להגיע לשער...

afc2

New member
וזה כי הם צריכים שזה יהיה מסלול דוגמנות

חבורה של דוגמניות שכל שמעניין אותם זה הכסף. תתבישו לכם ותלו נעליכם.

למעלה