לראשונה יש שינוי בסדר השידורים החוזרים הקוריאניים

evglev1

Well-known member
מנהל
אהבה בע"מ עדיין נמצאת בספריית ויוה בינג', ולכן לא חוזרת בינתיים לאחר משקה של אהבה או לא חוזרת כלל, וממשקה של אהבה בקוריאניות של שבת קופצים לד"ר רפאים, שכבר יש לה פרומו והיא חוזרת במקום משקה של אהבה בשבת הבאה. לראשונה מאז השידור החוזר של נכנס לזירה היה בין השידורים החוזרים של דאלי והנסיך לבין סוף העולם שינוי בכרונולוגיה ושינוי בסדר הסדרות ששודרו בשידור הראשון.

Hadar 169

Well-known member
אהבה בע"מ עדיין נמצאת בספריית ויוה בינג', ולכן לא חוזרת בינתיים לאחר משקה של אהבה או לא חוזרת כלל, וממשקה של אהבה בקוריאניות של שבת קופצים לד"ר רפאים, שכבר יש לה פרומו והיא חוזרת במקום משקה של אהבה בשבת הבאה. לראשונה מאז השידור החוזר של נכנס לזירה היה בין השידורים החוזרים של דאלי והנסיך לבין סוף העולם שינוי בכרונולוגיה ושינוי בסדר הסדרות ששודרו בשידור הראשון.
מעניין, אם כי פחות התחברתי לדרמות האילה. ולגבי מה שציינת שיורד בהודעה הקודמת - באסה שמורידים את כוכבים נופלים ובכלל שחזרו להוריד את הקוריאניות מהויאודי..!😞 בהוט עדיין אין תאריך אבל כן ללא ספק זה מרמז. לפחות נראה שסידרו את האתר ככה שמקווה שהוא ימשיך לעבוד עד שאגיע לכוכבים נופלים וליתר הקוריאניות(תתעודדו ולהציל אותך)😃וזה ייקח קצת זמן כי עכשיו אני עוקבת אחרי לחיות מאהבה והמועדפת אבל כשאסיים עם אחת מהן אנסה להתחיל להשלים.
חוץ מהקוריאניות נאלצתי להקפיא גם את Garota do momento הברזילאית התקופתית ובפרימיום אני עוד רוצה לראות את הרוזן אדמה ותשוקה וגאות של תשוקה שצריכה להגיע-אבל כל זה גם בהמתנה..!|אקשן|

Hadar 169

Well-known member
אני רואה שבסוף החודש(29.4)כבר מורידים את תתעודדו ומיתרי הלב😮

evglev1

Well-known member
מנהל
בינתיים חוץ מאהבה בע"מ שעדיין נמצאת בספריית ויוה בינג' הכול חזר, נראה מה מחליף את ד"ר רפאים אם כבר בסיבוב הקודם הנסיך ובת האציל אז אחריה המורה שלי ואחרי השרוול והאדום ואחרי השרוול האדום כבר שובר מיתרי הלב ואחרי זה תתעודדו ובין לבין יכולים לשים את אהבה בע"מ, כמו שאת משקה של אהבה הורידו מספריית ויוה בינג' והביאו לשידור שני. אם זאת אפליה כי הרחק ממך הייתה מהשידור הראשון עד השידור השני בספריית וי או די של ויוה פרימיום שבכלל אני שם לב שבספריות בתשלום משאירים יותר זמן מבספרייה החינאמית של ויוה טלנובלות שהרי בספריית ויוה וינטג' עדיין יש את הצטלבות ובובה פראית ומלאך ושטן, כך שגם בעוד חודשים ספורים הן חוזרות זאת דווקא הייתה סיבה להשאיר אותן כמו שעשו עם הרחק ממך ובטח עם כל הקצרות של ויוה פרמיום. שאגב העונה הראשונה של סגולה כמו הים הייתה עד שהתחילו לשדר את העונה השנייה.

Hadar 169

Well-known member
בינתיים חוץ מאהבה בע"מ שעדיין נמצאת בספריית ויוה בינג' הכול חזר, נראה מה מחליף את ד"ר רפאים אם כבר בסיבוב הקודם הנסיך ובת האציל אז אחריה המורה שלי ואחרי השרוול והאדום ואחרי השרוול האדום כבר שובר מיתרי הלב ואחרי זה תתעודדו ובין לבין יכולים לשים את אהבה בע"מ, כמו שאת משקה של אהבה הורידו מספריית ויוה בינג' והביאו לשידור שני. אם זאת אפליה כי הרחק ממך הייתה מהשידור הראשון עד השידור השני בספריית וי או די של ויוה פרימיום שבכלל אני שם לב שבספריות בתשלום משאירים יותר זמן מבספרייה החינאמית של ויוה טלנובלות שהרי בספריית ויוה וינטג' עדיין יש את הצטלבות ובובה פראית ומלאך ושטן, כך שגם בעוד חודשים ספורים הן חוזרות זאת דווקא הייתה סיבה להשאיר אותן כמו שעשו עם הרחק ממך ובטח עם כל הקצרות של ויוה פרמיום. שאגב העונה הראשונה של סגולה כמו הים הייתה עד שהתחילו לשדר את העונה השנייה.
אני רואה שתתעודדו נמצאת לפחות כרגע באתר במצב טוב בעוד במיתרי הלב חלק מהפרקים עדיין לא עולים ולמשל קוריאניות ישנות כמו-לכל הרוחות|מאוהב| והרי את מוכרת לי|כתר| ככל הנראה כבר נמחקו... בסוף הצלחת לסיים בזמנו את מיתרי הלב? ומתתעודדו הצלחת לראות משהו?
בכל אופן טוב שיש סיבוב שני(y):D

evglev1

Well-known member
מנהל
בפרטנר עדיין אין עדכון כזה, אבל מניסיון זה מה שצפוי שזה בכל החברות בערך אותו דבר ופרטנר הרבה פעמים פשוט הורידו ללא התראה כמו שעם נמלטות ומועדפת קודם הקדימו את התאריך כמעט בחודש ממה שצוין יום לפני ואחרי זה גם את השבועיים שהם אמרו שזה נשאר לא השאירו.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואכן אהבה בע"מ מחליפה את רופא רפאים, ובהתאם לכך ירדה מספריית ויוה בינג' כדי לעלות לספריית ויוה טלנובלות. אולי אחת הקוריאניות שירדה או תרד תגיע לספריית ויוה בינג', שממילא ניתנת לרכישה רק ביס וסלקום. אז נראה שלפעמים משנים את הסדר כמו קודם עם נכנסת לזירה ועכשיו עם אהבה בע"מ, אבל לא מדלגים על אף קוריאנית בשידורים החוזרים. אז הסדר הצפוי עד לשידורים נוספים של מיתרי האהבה ותתעודדו הוא: אהבה בע"מ, הנסיך ובת האציל, המורה שלי והשרוול האדום.

Hadar 169

Well-known member
ואכן אהבה בע"מ מחליפה את רופא רפאים, ובהתאם לכך ירדה מספריית ויוה בינג' כדי לעלות לספריית ויוה טלנובלות. אולי אחת הקוריאניות שירדה או תרד תגיע לספריית ויוה בינג', שממילא ניתנת לרכישה רק ביס וסלקום. אז נראה שלפעמים משנים את הסדר כמו קודם עם נכנסת לזירה ועכשיו עם אהבה בע"מ, אבל לא מדלגים על אף קוריאנית בשידורים החוזרים. אז הסדר הצפוי עד לשידורים נוספים של מיתרי האהבה ותתעודדו הוא: אהבה בע"מ, הנסיך ובת האציל, המורה שלי והשרוול האדום.
קטע שהנסיך ובת האציל עדיין בספרייה,
ומסתבר שתתעודדו ומיתרי הלב ירדו לפני הזמן8-*
כבר אין אותן בספרייה וגם לא דרך החיפוש😶

evglev1

Well-known member
מנהל
קטע שהנסיך ובת האציל עדיין בספרייה,
ומסתבר שתתעודדו ומיתרי הלב ירדו לפני הזמן8-*
כבר אין אותן בספרייה וגם לא דרך החיפוש😶
בפרטנר הם עדיין נמצאות ללא תאריך הורדה. אז נראה שבהוט נהגו איתם כמו בפרטנר עם המועדפת ונמלטות שהורידו לפני הזמן שהם בעצמם קבעו.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז למה הם בכלל טורחים לפרסם תאריך?🤷‍♀️
זה בדיוק מה ששאלתי אותם כשהם הקדימו את התאריך כל כמה שעות או ימים ואז בסוף הורידו גם לפני התאריך המוקדם ביותר, ואז הם טענו שהחברה המספקת להם יכולה להנחות אותם להוריד מהרגע להרגע. לא משכנע לאור העובדה שבהוט הם נשארו עד לתאריך שנקבע.

למעלה