לראות ולקנא

gabiskon

New member
לראות ולקנא

הייתי בהופעה בפארק הרצליה (יש הופעה בכל שבת בערב) - הפארק פתוח, רחב ונקי, המתקנים חינם לכל דורש, שוטרים/מאבטחים מכוונים את תנועת הולכי הרגל בדרך החוצה במעבר החציה.
שום גדרות ושום חלוקה של הפארק לרבעים או חמישיות בניסיון לגבות תשלום, לא בכניסה ולא על מתקנים, פתוח ורחב.

ואצלנו? הפארק המפואר לשעבר כבר רחוק מאוד מכל זה.

ולו זה היה בפארק רעננה

אז לבטח היית כותב .. הפארק נבנה מכספי מיסי תושבי רעננה וכולם נכנסים רק לנו אין מקום
או היית מוצא כל סיבה אחרת לכתוב משהו נגד..

אז תקנא ואולי גם תעבור זמנית להרצליה .. שם גם אולי תוכל לראות את הדשא הירוק של השכנים
אישית אני חושב שהפארק ברעננה הינו אחד מהיפים בארץ.
לך מותר לחשוב אחרת ... זו זכות אלמנטרית כל אחד יכול לחשוב כרצונו. אבל אתה . ואני רואה זאת לאורך כתיבתך
מונע על ידי מניעים אחרים ואת נגד כמעט כל דבר ברעננה

מומלץ לך לחפש מקומות טובים יותר למחייה

יום נעים

gabiskon

New member
כולם נכנסו ולכולם היה מקום

לו זה היה בפארק רעננה היה זה לפני כמה שנים או קסם - לפתע נעלמו הגדרות, לפתע הכל נקי ומטופח לפתע אין איזורים שעליהם גובים תשלום וסוגרים בשעות מסויימות...
ממש פלא.

אין לי כוונה לעבור להרצליה, יש לי כוונה לממש את זכותי הדמוקרטית כדי שניהולה של רעננה יחזור להיות טוב.

זכותך הדמוקרטית לרעננה טובה יותר

עובר ברמה לא הכי הכי מכובדת של תגובות שליליות לכל דבר ברעננה
אז גם המקטרגים הגדולים ביותר ..... ולחלוטין לא יכולים להעמיד אותי בקבוצת תומכי ההנהלה הרעננית
מוצעים מפעם לפעם נקודות חיוביות בחייה היום יומיים של העיר ... שבעבר היתה מושבה עירונית . לפני זה מושבה
של חקלאות ומסחר זעיר

והנה אנו נמצאים בשנות ה90 להקמתה של עיר שלא מעט מתקנאים בא... אז קנה לך עוד זוג משקפיים
חפש את נקודות הזכות של העיר ואולי ביחד נוכל לראות את " המנהרה שבקצה האור" לא הכול כל כך חשוך אצלינו

ואולי גם לך יהיה מקום לתרום קצת מעצמך

גם לי צורם מאוד כל ה"חופרי אשם" בכל משפט

ראשון שני והלאה......
גם לי נראה שברגע שתעברי מהעיר תכנסי לפרופורציות.

gabiskon

New member
הפורום, מאז ימי שלטונה של המנהלת הקודמת

ניפה מתוכו את כל המקטרגים הגדולים או הקטנים והשאיר פורום בעל אופי מיוחד מאוד...

אני שרדתי ואמשיך לומר את דעתי גם כאן.

ezra35

New member
צודק מאוד, העיר שלנו דהויה כמו הפארק

שום דבר חדש, שום יוזמה.
גם אני הולך לפארק הרצליה ונהנה שם.

האבסורד הכי גדול שמי מופיעה שם מדי קיץ בקונצרטים לקהל הרחב- תזמורת סינפונט רעננה...

ככה זה כשהעיר שלך שרויה בחובות, בקושי שומרים על הקיים- נשאר רק לקנא בדשא של השכנים.

היות והנך צר אופקים

ולו רק היית עוקב אחר מעשי . כתבי. .תשובותי גם בתקופת המנהלת הקודמת . היית יכול להבין שאיני יס מן של אף אחד
אבל גם בתשובותיך אלו של אני ודעותי כגון אני ואפסי עוד... אתה מונהג על ידי שנאה עיוורת
ולא על ידי שיקול דעת.. וחבל שכך
תמיד ניתן לנהל ויכוח ברמה ענינית יותר ....
אך אתה סוגר כל אופציה לשיח או דיון ברמה שלילית ביותר כאילו הכל הכל שחור .... וחבל

לתומי חשבתי שניתן יהיה לנצל אנשים כמוך לתמיכה במועמדים אחרים לרשות העיר
אבל דפוסי ההתנהגות כפי שנראת כאן מעל דפי הפורום .. היא שלילית לחלוטין

קשה יהיה לנהל דיון על עתידה הניהולי/פוליטי של העיר עם דעות כל כך שליליות בכל דבר
וכמעט כל דבר שאינו לרוחך. מביא תגובה שלילת .. מצב לא סימפטי לדעתי

יום נעים לך

ezra35

New member
בואו לא נסיט את הנושא- העיר במצב לא טוב

לא אכפת לי אם הדובר שלילי או לא, וכל מיני שטויות שלא קשורות.

כולנו רואים את חוסר המעש בעיר.
מה שהוא הביא כאן, רק לשם דוגמא מהעיר השכנה, מראה הכל.

גם בשנה שעברה- כשרציתי לשמוע את התזמורת שלנו , סינפונט רעננה, בקונצרטים בפארק- נאלצתי לנסוע לשכנתנו הרצליה.
הייתי אומר שזה קצת אבסורד, אבל זה מה שיש לנו בעיר.
התזמורת שלנו הופיעהשם כל שבוע בפארק המקסים שלהם שמלא אנשים ופעילות.

BellA עלמה

New member
מסכימה עם כל מילה ועוד דוגמה

הייתה בשישי בתערוכת ציורי רחוב ברמת השרון(עוד שכנה לא רחוקה של עירנו).
איזה שמייח, תוסס, צעיר וכייף
נסענו על סוקולוב - תוסס וחיי בתי קפה ופיצריות פתוחות מלאים עד אפס מקום.. מוזיקה .. מלא בצעירים עם משפחות ובלי.. למרות החום המעיק והלחות.

חזרתי לרעננה . אחוזה שוממת ומדוכאת

כל זה שעות אחר הצהריים מאוחרות .. לפני (הרבה לפני) כניסת השבת.

סליחה שאני אומרת את זה אבל חופרי חסר תושייה ומעוף עם כל הכבוד
ונראה לי שגם קצת עייף

גם הרצליה וגם רמת השרון נראה שמנצלים את הקייץ עד לפעילויות למשפחות וסתם לדברים ממש כייפים

רעננה נשארה הרבה מאחור

חבל

gabiskon

New member
אחד מרעננה לא מעוניין להביט למציאות

בעיניים מסיבותיו שלו ולכן עובר למתקפה מטופשת כמו "צר אופקים" ועוד כהנה וכהנה אמירות שמתאימות לילדי גן ציפי שבגרו
ואוצר המילים שלהם גדל מעט אך לא מספיק.

לגבי שאר הדברים שכתבת - נכון.

בקרוב יתכן ויקום לתחיה פרלמנט רעננה

בו ניתן יהיה לשוח על כל נושא ובכול ענין כולל התארגנות להחלפת ראש העיר או אולי
יותר מסתם את ראש העיר.

נשמח באם יהיו עוד כמה וכמה שהם בעלי התקפות מטופשות מתקופת גן ציפי
שיהיו מוכנים לקחת חלק בשיח שכזה.

ואגב ציפי לא הייתה בזמני גננת היא אולי אפילו עדין לא נולדה

הגננת של הייתה מלכה לוין.... ולכן אני עדין חושב שיש כאן גם כמה נקודות חיוביות
ולא הכל חשוך כאן

gabiskon

New member
האם הכוונה לאותו הפורום חכמי חלם

שבו הוחלט לבקש לשנות את צבע המדרכה מתוך מחשבה שזה יגדיל אותה?

מדוע אתה אומר ש"תשמח" אם יגיע ציבור ילדותי? כל שעליך לעשות הוא להצטרף...

ATAF151

New member
רוב תושבי רעננה בעד הרחבת הגביה בפארק

רוב תושבי רעננה כמו גם כמעט כל חברי מועצת העיר ב 15 השנים האחרונות תומכים בגביה בכניסה לפארק רעננה. אולם הכנסת העבירה חוק שאילץ את העיריה לותר על הגביה הזו. בזמן תחילת הגביה והפסקתה מעולם לא שמעתי חבר מועצה מהקואליציה או האופוזיציה שמתנגד לגביה מתושבי החוץ.

כמובן זכותך לחשוב אחרת וזכותך לתמוך בהצפת הפארק.

gabiskon

New member
רוב תושבי רעננה נגד הגביה והגדרות בפארק.

כמעט כל חברי מועצת העיר הם חברי קואליציה.

ATAF151

New member
את כנראה חדשה בעיר

כן ברור, תושבי העיר מתים שהפארק יוצף. אני עוד זוכר שחנה היתה מהבודדות שהיתה נגד הגביה והאשימה את תושבי רעננה בגזענות בגלל חוסר רצונם להציף את הפארק בעיקר בערבים וגם קצת בחרדים.
אז את חושבת שתושבי רעננה מעוניינים בהצפה הזו, הם לא מסתפקים בעומס הגבוה שכבר יש.

gabiskon

New member
סביר להניח שאת ותיקה בעיר הרבה פחות ממני

וודאי שאני ותיק יותר ממנהלת הפורום העיר לשעבר.

את ממשיכה לכתוב עובדות חסרות בסיס - מרבית התושבים מתנגדים לגביית תשלום בכניסה.

איליה40

New member
פארק רעננה

הסיפור שלנו קצת משונה. בילינו שנים רבות בפוסט-דוקים בקנדה עד שמצאתי משרה קבועה בישראל וכך פספסנו את בועת הנדל"ן כאן. כאשר חזרנו לישראל נאלצנו לגור באחת הדירות של ההורים בדרום תל-אביב ליד פארק דרום. כמובן שכל התקופה הנ"ל אנחנו שרויים בהלם תרבותי עמוק. וכך עט-עט התבשל לנו הרעיון להכיר יותר מקרוב את העיר רעננה. בשבת האחרונה עשינו ביקור ראשון בעיר ובפארק. ההפתעה לטובה הינה עצומה. לא האמנו שבדברים כאלה יכולים להיות בישראל! אפילו לא בדיל סיגריה אחד בכל הפארק, שלא לדבר על צואת הכלבים עליה התרגלנו לדרוך בפארק הדרום של תל-אביב. הרגשנו כאילו חזרנו לקנדה – השקט, הניקיון, הנימוסים. ורק החום העז הזכיר שאנחנו עדיין בישראל.

למעלה