לראות ולבכות

לראות ולבכות

בס``ד ראיתי את תמונתה של שלהבת פס הי``ד לאחר הירצחה זה פשוט מזעזע! כל הגוף שלי נכנס להלם מהכאב שהרגשתי פתאום. ``תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות...`` שנדע רק טוב בעה``ב

zipihersko

New member
את בת או בן?

אני לא ראיתי את התמונה של התינוקת, הדבר שאני הכי הכי הכי אוהבת בעולם, זה ילדים, לדעתי זה הדבר הכי יפה שרק קיים. והם היצורים הכי חמודים שרק יכולים להיות. אני גם לא מבינה למה תינוקת כה קטנה, שלא הספיקה לעשות שום רע לאף אחד, למה למה היא, אבל מי אני שאשאל את השאלות האלו, מי אני, שיפקפק צריך רק להפלל שיהיה שלום, ואחווה בארצנו, ויהיה רק טוב לכולנו... החיים לא קלים, כולנו יודעים אבל צריך להמשיך לחיות, כי החיים נורא יקרים, ואלוהים נתן לנו מתנה ענקית שנקראת חיים. שבת שלום לכולכם רק בשורות טובות שיהיו לימונית

טרמפיסט

New member
אם אין אני לי מי לי

אם לא את תפקפקי, אז מי יעשה את זה במקומך? אם אנחנו לא נשאל את השאלות אז מי כן? ואת טועה. לא צריך *רק* להתפלל. צריך *גם* להתפלל. אין מי שיעשה דברים במקומינו... צאו מהאפטיות, צאו מרגשות האשם והמלנכוליות הזאת, ובואו נתחיל לעשות משהו. ההודעה לא הופנתה למישהו ספציפי... רק להעביר את המסר. מקווה שהוא הועבר, שלכם ושל כולם, טרמ-פסססט.

zipihersko

New member
מישהו אמר שאני מפקפקת?

אני אמרתי שמה שניתן לעשות זה רק להתפלל וקווה לטוב. יש משהו אחר לעשות? אני לא מפקפקת, בכלל לא!!!!!!!!!11 מה יש בכוחנו עוד לעשות?

למעלה