לראות ולא להאמין

לראות ולא להאמין

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אקח את הסיכון. דברו איתי על דו קיום וזכויות אזרחים במדינה אחרי הסרט הזה... http://www.tzedektzedek.org/ אשמח לשמוע תגובות.

ilana111

New member
סרט קורע לב

סרט זה מזכיר לי יום ממוצע בחיי פלסטיני הדורש להתנער מהכיבוש. כמובן שבמקרה הנ"ל תחליפו את האלות עם כדורים חיים, ואת הסוסים תחליפו בג'יפים. אילו הסרט הזה היה על פלסטינים זה לא ממש היה מגיע לתקשורת, כי למי אכפת שכמה פלסטינים נהרגו או נפצעו, כי הרי הם מתרבים כמו שפנים. ולמתנחלים "המסכנים": מי שמחליט לגור בשדה מוקשים, שלא יתפלא שהוא נפצע. סוף שבוע טוב אמיר

האמת

עשית לי מה זה חשק חזק לצעוק 'אויויוייי...' אבל זה יהיה מיותר, פאשיזם נגטיבי לליברמן הוא אטום באותה מידה.

סרט חובה !!! המוכיח את צדקת המשטרה

סרט שיוצריו ניסו ליצור סרט מגמתי שישכנע את המשוכנעים, אבל החומרים מעידים עדות חזקה מאין כמוה עד כמה טענתם מופרכת. רואים בו מנהיגי ציבור המשקרים למצלמה ולעם. רואים שני קצינים בכירים לשעבר הבוגדים בעמם ובארצם. רואים איפוק מירבי מצד כוחות הבטחון. רואים פורעי חוק המפריעים לשוטרים במילוי תפקידם. בסרט רואים במפורש את המשטרה ממתינה לפיזור ההפגנה הלא חוקית, ורק כשפורעי החוק עמדו בפשעם, התקדמה המשטרה לעברם. ושאלה - למה הבנות עמדו ליד הבית והפריעו לשוטרים, למה עמדה חומה של פורעי חוק מול הפרשים וניסתה להפריע לנציגי החוק במילוי תפקידם, למה ניסו לחסום את הפרשים? המשטרה לדעתי נהגה באיפוק יוצא מהכלל, וטיפלה בנושא ברגישות רבה. אם היו אלו בדואים משבט הג'הלין שמנסים לצחות על גירושם מאדמתם, או תושבי בלעין המנסים למחות על גזילת אדמותיהם - היו כבר נורים כדורים חיים או לפחות כדורי גומי, והיתה אלימות רבה יותר.

למעלה